1. plass i Show og Oppvisning, muligens NM

Hei dere. I helga har jeg vært på turnstevne i Ulsteinvik. Sto opp grytidlig lørdags morgen for å være trener for salto-partiet mitt som skulle i konkurranse. Det var sykt drygt, og ganske dårlig opplegg. Dommerne brukte 5 minutter pr. gymnast på noen lag, noe som var ganske irriterende. Fikk ikke vite plasseringen til jentene på salto-partiet da desverre, siden alt varte så lenge rakk de ikke skikkelig premieutdeling.

På søndag skulle jeg konkurrere. Dette var mitt åttende år jeg deltar på stevne, og da fikk jeg denne her:

Sykt kult...

Er sånn at man får medalje, eller en slags pin for noen av årene man er med. 2. året får man bronsje, 4. året sølv, 6. gull, 7. gullmedalje med krans, og 8. året får man en plakett. Det får man også 9. og 10. året. 

I hallen var det 3 forskjellige oppvisningsgrener. Stevneprisen, der er mange fra ei turnforening med å danser, det er dommere her også, men det skjer ikke noe mer enn at de har vunnet turnstevne. Så er det  særtropp som er bare oppvisning. Ofte bare 6-10 stk som danser. Den siste er det vi deltok på, show og oppvisning. Vinneren her kommer videre til norgesmesterskapet, og kretsen velger å sende oss dit.

Da de skulle annonsere vinnerne av de forskjellige grenene, satt vi i troppen i hallen og snakket om andre ting, og vi var ganske sikre på at vi aldri kom til å vinne. Men, så hørte vi "Vinnerne av Show og Oppvisning er Molde turn!". Selfølgelig ble vi overlykkelige, hoppet av glede osv. Det betyr at vi muligens skal til NM, kretsen må bare bestemme seg for om de skal sende oss videre eller ikke, men halo, hvorfor ikke? Vi håper også på at det blir i Oslo, og jeg gleder meg sykt!2 kommentarer

Julie Marie

13.jun.2011 kl.16:54

Jeg gikk på Fredrikstad turn, men sluttet akkurat. Vi vant nm ifjor og fredrikstad turn skal til nm i år også. hehehe

Miss Fucking Jones

14.jun.2011 kl.01:40

Wow! Gratulerer! :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin
hits