Vant fotokonkurranse på Media og Kommunikasjon for beste bilde teknisk!

Er så sykt glad akkurat nå. Nå har jeg endelig sommerferie! Har vært på skolen i en halvtime i dag, bare for å gjøre istand avsluttningsfest for media og kommunikasjon. Ble ferdig klokka 13.00, og siden avsluttninga ikke begynnte før 17.00, dro jeg, Lovise og Aina opp til Aina for å henge der en stund. 

Kvelden startet med at vi var inne i festsalen og så på underholdning som klassene hadde laget i timene. Animasjonsfilmer etc. Da 2MK skulle ha underholdning i festsalen, dro 1MK ut i gangene for å se på fotoutstilling, grafiske produkter vi hadde laget, og for å spise kjeks og kake. Etter hvert samlet alle seg igjen i festsalen for å få vite hvem som hadde vunnet fotokonkurransen. Det er alle bildene fra fotoutstillingen som var med i fotokonkurransen hvor premien var på 1000 kroner. 

Det var tre kategorier man kunne vinne på:
- Beste bilde utført i kreativitet på innramming og innhold
- Beste bilde i forhold til tema (vi tok bilder innenfor mange tema)
- Beste bilde teknisk

Først annonserte en av lærerne vinnerene av de to første. Da han kom til det tredje begynte han å beskrive slik som bilde mitt så ut, så jeg begynnte å lure på om det kanskje var mitt, men halo, sjansen for å vinne var jo drittliten synes jo jeg, trodde aldri i verden at jeg kom til å vinne. 

Men det sto jeg da, bakerst i festsalen og supernervøs, så hører jeg han sier navnet mitt. Ble helt sjokkert og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, herregud så glad jeg ble! Gikk fram og hentet bildet og pengepremie. 

Bildet jeg deltok med var dette, og det var satt under temaet fokus:


Deltok også med noen andre på andre temaer.

Etter premieringen fikk vi karakterene våres også, men for nå er de hemmelige, hehe. 

3 kommentarer

ebg

20.jun.2011 kl.21:52

wow Gratulerer :D

Eirik Ødegård

20.jun.2011 kl.22:10

Awwf, gratulere! <3

Du fortjentee dt :D

Liv Maria

20.jun.2011 kl.22:20

fortjent<3

Skriv en ny kommentar

bloglovin
hits