7 timer med shopping i Oslo

I dag: Lørdag, i går: Fredag.

Nå har jeg vært i Oslo i to dager. Jeg og Aina tok fly i går fra Molde, rett etter jeg hadde vært på siste dag på jobb på turnskolen. Vi tok buss videre til hvor vi skulle møte Lovise, som førte oss til dit vi skulle være frem til tirsdag. På fredagskvelden slappet vi bare av, spiste masse godteri osv. 

I dag sto vi opp kl. 9 for å dra til sentrum kl. 11. Første stoppested var Grünerløkka. Der dro vi på en vintage-butikk for at Aina skulle kjøpe en haug med kjoler. Endte opp med å være inne der en time pga at hun måtte prøve omtrent 20 kjoler. Mens vi ventet fant jeg verdens kuleste smykke, som også er en lighter! Er også en lommelykt, men den er ødelagt. Fikk 50 kr avslag. 

Etter å ha vært innom litt andre butikker på samme sted, tok vi trikken ned til Aker Brygge. Der spisste vi lunch på Friday's, og tok en tur innom et kjøpesenter der. Sto drittlenge å ventet på trikken som gikk opp til Oslo City, for vi gadd ikke gå 100 meter for å komme til Karl Johan. Men før vi dro til Karl Johan, tok vi turen innom JapanPhoto, hvor jeg kjøpte et gråfilter! ND4, men tror jeg heller skulle kjøpt ND8 for å få det enda mørkere. 

Så dro vi til skandinavias største fotobutikk, FotoVideo. I underetasjen var det fotoutstilling, og andre etasje var stappet med fotoutstyr. Var mye rart man kunne prøve også, f.eks undervannshus. De hadde akvarium der med undervannshus ved siden av vi kunne prøve. Rett ved hvor de hadde samlet alle makro-objektivene til Canon hadde de også edderkopper og andre reptildyr inne i glassbur slik at man kunne teste å ta makro-bilder av de. Creepy! 


Aina prøver Nikon-kamera ved å ta bilder av noen fugler i bur. 

Etter en stund der, kjøpte Aina en is på GlasMagasinet. Koselig kafé der.


 Og da, kunne vi begynne å traske rundt i Karl Johans gate. 

Gikk helt opp til slottet, for å være mest mulig turist. Var også ved Spikersuppa hvor vi spiste oreokake og drakk iskaffe fra Deli De Luca.
Når vi var så sliten i beina at vi holdt på å falle sammen, tok vi trikken til Oslo City for å ta T-banen hjem.

Neste shoppingdag: Mandag.2 kommentarer

Andrea

03.jul.2011 kl.01:10

ah, så sykt koselig! Digger bloggen din- du skriver så "ekte" + du er dødspen ;*

Lovise

03.jul.2011 kl.01:10

kooooos <3

Skriv en ny kommentar

bloglovin
hits