Everyday

(ikke) Noe nytt!

Det er ikke det at jeg har glemt å blogge, jeg bare gidder ikke.

Siden sist har jeg begynt på skolen såklart. For øyeblikket lager vi en musikkvideo, som straks er ferdig redigert. Desverre kan jeg ikke legge den ut her pga copyright til sangen, men den kommer muligens ut på min facebook profil!

På skolen holder vi på med noe som kalles ungdomsbedrift. Vi får velge selv hva vi vil lage bedrift om, og gruppa mi valgte foto. Vi ligger nå under navnet UB Capture, og etter hvert skal bedriften få en hjemmeside, facebookside osv. Kanskje det kommer et innlegg til om dette, når bedriften er stiftet. 

Jeg har også klippt meg. Klippte bort halve lengden, men folk kan fortsatt ikke se at jeg har klippt meg...

Sjansen for at jeg blogger er stort sett liten, men dere kan følge meg på TWITTER eller på denne fotosiden hvor jeg legger ut diverse fotografier jeg har tatt. Har skrevet om den siden før også, og anbefaler den for dere fotointeresserte! På twitter kommer jeg med flere oppdateringer daglig. Jeg prøver ivertfall! 

Så håper jeg dere vil followe meg begge stedene selvfølgelig. 

Bilde jeg nylig har tatt. Ligger flere HER.
Oppskriften på den perfekte sommer

Jeg sjekker værmeldingen på yr.no hver eneste dag men ser det samme hele tiden. Regn. Hver dag er det regn! Hva slags tull er det? Skal liksom være sommer, tror det bare har vært sol i kanskje 2 uker til sammen her. I dag og i går var det heldigvis sol, så da satt jeg ute for å prøve å bli brun. Var også på besøk hos June i går, første gang etter hun kom hjem fra USA! Ellers sitter jeg bare inne å ser Prison Break fordi omtrent alle de andre vennene mine er på ferie. Det er ikke kødd engang.

Mye værsnakk... 

Vertfall, jeg har laget verdens beste iskaffe/frappuccino-greie! Heldigvis lagde jeg for mye.

Oppskrift:

Litt krokanis
Litt melk
Et glass kaffe (kald)
Masse karamellsaus
En del krem
Litt sukker, ca en teskje. 

Enjoy

Fakkeltog/rosetog i Molde

Synes det som har skjedd i Oslo og på Utøya er helt forferdelig. At noe sånnt kan skje er helt uvirkelig, og ikke minst umenneskelig. Kom nettop hjem fra fakkeltoget/rosetoget i Molde, kjempebra oppmøte, toget var flere hundre meter langt.

Rådhusplassen var stappfull av mennesker, det var ca 5000 som deltok. Alle bare sto der, helt stille, og det ble spillt trist musikk og en sang ble sunget.

Folk la roser ved rosepiken, det er mange fler enn de som er på bildet.
Hjemme fra ei uke i Alcudia, hjem til jazzfestivalen

På lørdagsmorgen kom jeg hjem etter en laaang reise fra Alcudia. Måtte sjekke ut fra hotellet klokka 12 på fredag, og bussen til flyplassen gikk ikke før 6. Da fikk vi god tid til å sole oss åsånn, og bruke opp resten av pengene våre. Det beste med hele turen var vell at jeg fikk ha med meg Liv Maria på turen.

Vi dro nedover torsdag 7.juli, og kom frem 8.juli, på bursdagen til Liv Maria. På stranda møtte vi på Maria fra klassen min, hun hadde allerede vært der ei uke, og skulle dra dagen etterpå. Etter en koselig dag på stranda dro Liv Maria og jeg ut på en restaurant for å spise masse god mat og feire 16-årsdagen hennes.

Sykt godt!

Så hang vi litt på stranda resten av kvelden. Det gjorde vi egentlig mange kvelder. 

Jeg kjøpte meg også et pokersett, siden jeg har blitt avhengig av poker.
Har blitt ganske god.

Bading har vært en del av ferien også, 28 grader i vannet er ikke feil!

Så har vi vært på båttur! Var sånne vindu nedi båten slik at vi kunne se nedi sjøen på fisker osv, var en skuffelse. Båten kjørte så fort at vi så bare bølger + at vinduene var full av skit. 

Nå håper jeg bare brunfargen varer leeenge. Byebye Alcudia!

Stranda er 14 km lang, og er dødsnice.  

Denne uka er det jazzfestival i Molde, noe som vil si mye festing åsånn. Var ute i går, og det var ganske mange folk nede i sentrum. Så har jeg jo selfølgelig gått i Storgata og sett på alle bodene.

Partybilder er for stygge til å bli lagt ut på bloggen for tiden. 

 

7 timer med shopping i Oslo

I dag: Lørdag, i går: Fredag.

Nå har jeg vært i Oslo i to dager. Jeg og Aina tok fly i går fra Molde, rett etter jeg hadde vært på siste dag på jobb på turnskolen. Vi tok buss videre til hvor vi skulle møte Lovise, som førte oss til dit vi skulle være frem til tirsdag. På fredagskvelden slappet vi bare av, spiste masse godteri osv. 

I dag sto vi opp kl. 9 for å dra til sentrum kl. 11. Første stoppested var Grünerløkka. Der dro vi på en vintage-butikk for at Aina skulle kjøpe en haug med kjoler. Endte opp med å være inne der en time pga at hun måtte prøve omtrent 20 kjoler. Mens vi ventet fant jeg verdens kuleste smykke, som også er en lighter! Er også en lommelykt, men den er ødelagt. Fikk 50 kr avslag. 

Etter å ha vært innom litt andre butikker på samme sted, tok vi trikken ned til Aker Brygge. Der spisste vi lunch på Friday's, og tok en tur innom et kjøpesenter der. Sto drittlenge å ventet på trikken som gikk opp til Oslo City, for vi gadd ikke gå 100 meter for å komme til Karl Johan. Men før vi dro til Karl Johan, tok vi turen innom JapanPhoto, hvor jeg kjøpte et gråfilter! ND4, men tror jeg heller skulle kjøpt ND8 for å få det enda mørkere. 

Så dro vi til skandinavias største fotobutikk, FotoVideo. I underetasjen var det fotoutstilling, og andre etasje var stappet med fotoutstyr. Var mye rart man kunne prøve også, f.eks undervannshus. De hadde akvarium der med undervannshus ved siden av vi kunne prøve. Rett ved hvor de hadde samlet alle makro-objektivene til Canon hadde de også edderkopper og andre reptildyr inne i glassbur slik at man kunne teste å ta makro-bilder av de. Creepy! 


Aina prøver Nikon-kamera ved å ta bilder av noen fugler i bur. 

Etter en stund der, kjøpte Aina en is på GlasMagasinet. Koselig kafé der.


 Og da, kunne vi begynne å traske rundt i Karl Johans gate. 

Gikk helt opp til slottet, for å være mest mulig turist. Var også ved Spikersuppa hvor vi spiste oreokake og drakk iskaffe fra Deli De Luca.
Når vi var så sliten i beina at vi holdt på å falle sammen, tok vi trikken til Oslo City for å ta T-banen hjem.

Neste shoppingdag: Mandag.Portfolio

Siden sist jeg blogget har jeg blant annet vært i bursdag til Liv Maria. Hun feiret tidlig for hun prøvde å tjene inn penger til hun skal bli med meg på sydentur! Det har jeg jo glemt å sagt, jeg skal til Alcudia med familien + Liv Maria, gleder meg sykt! Skal også til Oslo på fredagen sammen med Aina og Lovise fra klassen, noe jeg også gleder meg til. Stort mer har jeg ikke gjort.

Så har jeg laget en bruker på 500px.com. Synes den siden var utrolig bra, an kan lage gratis portfolie osv, legge ut bilder slik at folk kan se dem. Man kan også få eget domene, men det koster penger, noe jeg ikke skal gjøre. Har for øyeblikket ikke så mange bilder, har jo nettop laget den, pluss at for ikke lenge siden la jeg alle bildene mine over på en harddisk...

Klikk på bildet for å komme til min side:

 

Og forresten, ikke glem å stemme på disse tre bildene i fotokonkurransen! Har alle tre bildene på første siden av "mest likt" nå, synes det er ganske nice. Tar 2 sekunder å stemme:

http://sommerfoto.tv2underholdning.no/index.php?id=417

 

http://sommerfoto.tv2underholdning.no/index.php?id=424

 

http://sommerfoto.tv2underholdning.no/index.php?id=561

 

Back to tanning!

Grillkos med venner

I dag har jeg vært på grillkveld hos Eirik sammen med Aina og Lovise. Det var kjempekoselig, og var liksom en slags feiring av at vi er ferdig med 1. året på videregående.


Vi kjøpte inn alt for mye grillmat. Det var jeg som skulle handle og legge ut for alle, og jeg visste jo at vi ikke trengte så mye mat egentlig, men mamma står bak meg og sier "sikker på at det er nok da?" til alt, og prøver å få meg til å kjøpe 2 pølsepakker på 14 stk eller noe. Særlig at vi spiser 7 pølser hver, i tilleg til at vi hadde 10 hamburgere og 12 hamburgerbrød.

(bilde av pølse og hamburgere) 


Litt lenge på grillen? 

For å få en skikkelig grillstemning kjøpte vi også inn potetgull og marshmallows som vi grillet inni den elektriske ovnen, haha, må si at omtrent alle tok fyr.Sykt koselig kveld! Og nå må jeg snart sove, for jeg skal opp tidlig og jobbe på turnskolen, noe jeg skal gjøre i en og en halv uke!

Vant fotokonkurranse på Media og Kommunikasjon for beste bilde teknisk!

Er så sykt glad akkurat nå. Nå har jeg endelig sommerferie! Har vært på skolen i en halvtime i dag, bare for å gjøre istand avsluttningsfest for media og kommunikasjon. Ble ferdig klokka 13.00, og siden avsluttninga ikke begynnte før 17.00, dro jeg, Lovise og Aina opp til Aina for å henge der en stund. 

Kvelden startet med at vi var inne i festsalen og så på underholdning som klassene hadde laget i timene. Animasjonsfilmer etc. Da 2MK skulle ha underholdning i festsalen, dro 1MK ut i gangene for å se på fotoutstilling, grafiske produkter vi hadde laget, og for å spise kjeks og kake. Etter hvert samlet alle seg igjen i festsalen for å få vite hvem som hadde vunnet fotokonkurransen. Det er alle bildene fra fotoutstillingen som var med i fotokonkurransen hvor premien var på 1000 kroner. 

Det var tre kategorier man kunne vinne på:
- Beste bilde utført i kreativitet på innramming og innhold
- Beste bilde i forhold til tema (vi tok bilder innenfor mange tema)
- Beste bilde teknisk

Først annonserte en av lærerne vinnerene av de to første. Da han kom til det tredje begynte han å beskrive slik som bilde mitt så ut, så jeg begynnte å lure på om det kanskje var mitt, men halo, sjansen for å vinne var jo drittliten synes jo jeg, trodde aldri i verden at jeg kom til å vinne. 

Men det sto jeg da, bakerst i festsalen og supernervøs, så hører jeg han sier navnet mitt. Ble helt sjokkert og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, herregud så glad jeg ble! Gikk fram og hentet bildet og pengepremie. 

Bildet jeg deltok med var dette, og det var satt under temaet fokus:


Deltok også med noen andre på andre temaer.

Etter premieringen fikk vi karakterene våres også, men for nå er de hemmelige, hehe. 

1. plass i Show og Oppvisning, muligens NM

Hei dere. I helga har jeg vært på turnstevne i Ulsteinvik. Sto opp grytidlig lørdags morgen for å være trener for salto-partiet mitt som skulle i konkurranse. Det var sykt drygt, og ganske dårlig opplegg. Dommerne brukte 5 minutter pr. gymnast på noen lag, noe som var ganske irriterende. Fikk ikke vite plasseringen til jentene på salto-partiet da desverre, siden alt varte så lenge rakk de ikke skikkelig premieutdeling.

På søndag skulle jeg konkurrere. Dette var mitt åttende år jeg deltar på stevne, og da fikk jeg denne her:

Sykt kult...

Er sånn at man får medalje, eller en slags pin for noen av årene man er med. 2. året får man bronsje, 4. året sølv, 6. gull, 7. gullmedalje med krans, og 8. året får man en plakett. Det får man også 9. og 10. året. 

I hallen var det 3 forskjellige oppvisningsgrener. Stevneprisen, der er mange fra ei turnforening med å danser, det er dommere her også, men det skjer ikke noe mer enn at de har vunnet turnstevne. Så er det  særtropp som er bare oppvisning. Ofte bare 6-10 stk som danser. Den siste er det vi deltok på, show og oppvisning. Vinneren her kommer videre til norgesmesterskapet, og kretsen velger å sende oss dit.

Da de skulle annonsere vinnerne av de forskjellige grenene, satt vi i troppen i hallen og snakket om andre ting, og vi var ganske sikre på at vi aldri kom til å vinne. Men, så hørte vi "Vinnerne av Show og Oppvisning er Molde turn!". Selfølgelig ble vi overlykkelige, hoppet av glede osv. Det betyr at vi muligens skal til NM, kretsen må bare bestemme seg for om de skal sende oss videre eller ikke, men halo, hvorfor ikke? Vi håper også på at det blir i Oslo, og jeg gleder meg sykt!Feeling pleased now?

Siden jeg har mistet, eller som jeg tror, blitt stjelt fra iPhonen min, må jeg nøye med med å høre musikk på den sikkert 10 år gamle iPoden min. Musikken er dritlav på det høyeste, og jeg er desperat etter å sende meldinger, være på nett og alt det andre iPhonen kan.

Synes det er sykt dårlig gjort av noen å ta andres mobil. Dere aner ikke hvor nødvendig den er for mange! Det verste er at når jeg allerede har mistet den, må jeg også betale ekstra mye for det. Må kjøpe nytt simkort, og ikke minst, ny mobil. Jeg har en jeg skal bruke foreløpig, og jeg skal ha iPhone uansett, så vurderer å vente til iPhone 5, som kommer i September. Bare fordi noen skulle ha det dritgøy å ta den, må jeg betale flere tusen for en ny. Det er et utrolig lavmål å holde på slik, just saying. 

Om noen som går på Molde vgs leser dette og har sett den eller ikke minst har den, lever den på kontoret! Herregud. 

Håper den som har tatt den har ekstremt dårlig samvittighet. Mest av alt håper jeg at jeg bare har mistet den og at jeg finner den så fort som mulig. 

Snart setter jeg opp sånn annonsegreier og henger rundt. 

- iPhone 3G (svart)
- Et klistremerke av en liten, rød elefant bakpå, lett å ta av
- Har god kjennskap til alle ripene, så watch out. Kjenner den fort igjen. 

 

Lykkedag og null mobil.

Okei, jeg har nå klart å miste mobilen min. Jeg vet jeg har mistet den et sted på skolen, for jeg kan huske å ha den i 5. time, men ikke i de to siste! Herregud, jeg dør uten mobil, og jeg som skal bort i helga! Hvordan skal jeg overleve uten mobil på et sted som er så langt hjemme fra. 

Noe godt har jeg jo fått ut av dagen. Jeg kom ikke opp i muntlig! Det var egentlig ikke et sjokk, for jeg var ganske sikker på at jeg ikke kom opp, det var bare 10 eller noe fra VG1 som kom opp i noe. Så en gjeng fra klassen og litt andre folk gikk ned på Peppes Pizza for å feire. Fikk også vite at vi får fri på tirsdag, noe som vil si at vi har langhelg! Og de neste dagene fremover skal vi jobbe med en fotokonkurranse på skolen, hvor vi kan delta med bilder, og vinne 1000 kroner. Kult ikke sant? Vi skal også gjøre i stand en avsluttningsfest til mandag 20. juni. Altså, vi får sommerferie dagen før de andre! Det er jo dødsbra synes jeg da. 

Nå skal jeg spise mer Pizza, og sørge over at min dyrebare iPhone er borte.

:(


Breaking news: Nytt design

Nå har jeg fått ny header og greier. Til og med et nytt design bare for at headeren skulle passe inn i designet. Det er altså det min lørdagskveld har gått ut på. Er fullt klar over at det er rotete helt nederst i bloggen, men har ikke orket å ordna det. Jeg vil gjøre bloggen personlig skjønner dere.

Hva synes dere om det nye designet?


Foto: Liv Maria LienKurs, KM og Kino

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg blogger ikke så ofte lenger. Jeg har vertfall ikke merket det. Før nå. Har liksom ingen trang, lyst eller noe sånnt til å blogge, har jo så mye annet saklig å gjøre. Som for eksempel, denne helga har jeg vært ekstremt opptatt. 

Fredag. Dro på skolen som vanlig, hadde en nokså vanlig skoledag. Etter det dro jeg til Moldehallen som jeg ellers bruker å gjøre. Denne gangen skulle jeg på kurs i Turn Kvinner. Det begynnte ikke før 18.00, så ble mye tid til å forberede meg på KM (les mer under). På selve kurset satt jeg i 3 timer med teori, lærte mye nyttig om dere lurte. 

Lørdag. Sto opp klokka 9 for å være i Frænahallen klokka 10. Der skulle det nemlig bli arrangert Kretsmesterskap i troppsgymnastikk, og gymnastene jeg er trener for var så heldige at de fikk være med. Disse var Molde rekrutt 1. Jeg var i hallen i 7 timer, noe som betyr at jeg fikk en del penger. Hadde det også ganske morsomt der, med tanke på at de kom på 2. plass i både trampett og tumbling. Ganske stolt! Det var deres første konkurranse. 3. plassen gikk til vår andre rekruttropp som består av gutter. 

 Håper ikke jeg er den eneste som ikke liker bildekvaliteten på iPhone. Det ødelegger mitt blogg-image!

På kvelden var jeg på kino sammen med Lovise og Aina, som hadde kjedet seg ihjel på tribuna på KM. Vi så den piratfilmen i 3D, sykt kult. Fant ut at filmen var i 3D en time før filmen startet eller noe sånt. Vi tok oss også en tur innom en koselig kafé, hvor de solgte noen helt vidunderlige cupcakes! Moldensere: Prøv dem.

Vil ka speilreflekskamera med mobil. Det hadde vært kult det.

Søndag. Nok en gang står jeg opp grytidlig. Skulle nemmelig på kurs igjen. Heldigvis var det praksis, så jeg slapp å sitte på en stol i flere timer. Nå har jeg litt mer å skryte av på min CV. 

Borgertoget i Molde

Dro meg opp så tidlig som klokken 13.40 i dag etter å ha vært ute til tidlig i mårres. Grunn; Gå i borgertoget med Molde Turnforening. Etter borgertoget dro vi på Skarstua og kjøpte is! Dro også en tur innom Mix i elnesvågen og spiste de utrolig gode pølsene de har der. Så blir det daffing resten av kvelden.


(Om noen lurer, jeg kom ikke opp i skriftlig eksamen, heldigvis.)


Delfiner!

Så på rbnett.no at det har kommet delfiner tilAtlanterhavsvegen, og da måtte jeg og kameraet mitt selvfølgelig ta oss en liten tur opp dit. Det ble utrolig mange dårlige bilder, og er egentlig ikke fornøyd med noen av de. De var litt langt unna, og det var vanskelig å stille inn riktig fokus med kameraet mitt siden de byttet plass hver gang de poppet opp fra vannet. 

Her er i alle fall noen bilder:

Foto: Ingrid Fredriksen


Sunne sommerdager

Herregud så fint vær det har blitt! Håper det varer kjempelenge. Jeg og Amalie har vært ute i hele dag og spist ganske mye godteri. Vedder på at vi har lagt på oss nesten 10 kg. Vi har også gått en tur da, i håp om å bli litt brunere, og litt sprekere. Må bare nevne at jeg hater å gå i skogen på grunn av alle insektene.

Videre i kveld skal jeg jobbe litt med fotoprosjektet vi har på skolen. I følge min plan skulle jeg vært ferdig for lenge siden, så jeg må prøve å bli raskt ferdig. 

Jeg har også fått et ganske stort påskeegg medmassegodteri! Det meste er sjokolade, wii. Ser virkelig frem til disse sunne påskedagene.

Se så søt påskekylling!


It is so lovely

Som sagt, har jeg til i dag vært på en helt fantastisk bursdagsfeiring! vi startet kvelden med å spise kylling og ris, og gikk raskt over til våre cupcakes. 

Pyntet av: meg og Ingeborg!

De var ganske mektige, så én var egentlig nok. Så hadde vi det koslig med prating og sånne ting, og vi dro blant annet ned på stranden for å ta litt bilder. Vi grillet også marshmalows på telys.Så stakk vi opp igjen i leiligheta for å spise den utrolige oreokaka. Fikk høre at den var bedre enn på en kafé i Molde! Gjett om vi ble stolte. Desverre fikk ikke Ingeborg helt til å lage gelatinen i kaka, så vi fant biter av gelatin rundt om kring i den hvite kremen. Vi spiste ikke så mye av marshmallow-pynten heller. Den var vertfall veldig god! Vi så filmen Burlesque og koset oss til sent på kvelden, eller tidlig på morgenen for noen. Rundt 4 vil jeg tro. Marte!

Ingeborg!My Oreo Dream Cake!

Vet dere hva eller, jeg har lagd en kake. De som kjenner meg godt nok vet at jeg virkelig ikke kan bake. Både i går og i dag har jeg og Ingeborg vært i den dritfine leiligheta hennes på Farstad og bakt Oreokake! Og cupcakes med chocolate frosting. Må ærlig innrømme at jeg er ganske stolt over resultatet. Vi brukte ganske mange timer på kaka, og i dag lagde vi verdens beste cupcakes. Alt skal bli spist opp i morgen da hun skal feire bursdagen sin der, så vi fikk desverre ikke smakt kaka, men vi håper at den faller i smak hos gjestene. Inkludert meg. 

Alt startet med en lang shoppingtur i Molde i går. Vikk rundt med en 10 kilos pose med omtrent bare godteri. Den inneholdt blant annet:


+ 4 pakker oreokjeks, sjokolademousse og alt det andre som skal inn i en sånn kaloribombe. 

Kaken så da slik ut etter vi fulgte oppskriften fra passion4baking.com:Pyntingen: Resultat:

Perfekt!

...Let's not forget about the cupcakes:

Også perfekte.
 

Dette har jeg ventet lenge på

Endelig er det påskeferie! Jeg skal prøve å fylle omtrent alle dagene. På fredagen for eksempel, hadde jeg den mest stressende dagen i hele mitt liv. Endte til slutt med at jeg dro ut. Dagen etterpå hadde jeg verken mobil eller pengbok før klokken 18.00 eller noe, for en venn av meg hadde tatt det med seg hjem. Kremt... Så ble det søndag. Alle vet at man ikke gjør noe på søndager. Og i dag folkens, skal jeg til Ingeborg. Mesteparten av uken kommer jeg til å vanke mest med henne. I morgen skal vi bake bursdagskake og ha jentekveld i ei dritfin leilighet, og det blir da også overnatting (hvis ikke blir vi aldri ferdig med bakinga). Torsdagen skal hun feire bursdagen sin med masse koslige folk, og da blir det så klart overnatting! Gleder meg kjempemye! Så har vi helga igjen. Får ta det som det kommer.

Hva skal du i påskeferien?

It's yah birthday, giiiirl!

Har hatt en ganske hærlig dag i dag for å si det sånn. Begynnte ikke før klokken 9 på skolen pga tverrfaglig dag i engelsk og mediefag, og vi ble ferdige klokka 14.00. Så kom besteveninna mi Ingeborg Kvammen til byen, og hun har nemlig bursdag i dag! Så vi gikk på Moldetorget opp på terassen der for at hun skulle få gava si. Hadde også kjøpt sånn der blåseting som lager lyd, det var sykt gøy og vi holdt på å dø av latter. Delte ut til mange av gymnastene vi er trener for sammen, så sang vi bursdagssang osv. Var også en tur innom Big Bite som har kommet på Moldetorget. Definitivt et sted jeg kommer til å besøke oftere.

Hva har du gjort i dag?


Har bakt denne muffinsen helt selv, og har så langt bare fått gode tilbakemeldinger. Godt tegn tenker jeg meg...

Tentamen i mediefag- Done!

Sykt deilig å være ferdig med tentamen i mediefag nå... Hos oss er det nemlig slik at vi har en 3-dagers tentamen, to dager praksis og 1 dag med muntlig. Vi kom opp i grafisk, osm egentlig ikek var noen overaskelse i det hele tatt. Oppgaven gikk ut på å lage en kreativ cv som en folder, og et visittkort. Jeg tenkte bare, hallo, kreative cv-er har halvparten så stor sjanse til å bli kalt inn til jobbintervju! Det står til og med på internett. Dårlig oppgave synes jeg. Uansett, jeg fikk 4 i mediedesign, 5 i mediekommunikasjon og 6 i medieproduksjon! Er ganske fornøyd med medieproduksjon jah, men ikke like fornøyd med design. Forventet ikke så bra karakter der heller, for jeg følte meg ganske lite kreativ da jeg skulle tenke meg til et design.

Og i dag fikk vi fri de tre siste timene, noe som var hærlig! Synd det aldri går buss til Fræna, så jeg måtte vente 2 timer på buss. Derfor dro jeg, Lovise og Aina på Roseby for å gjøre unna litt shopping. Kjøpte blant annet bursdagsgave til Ingeborg om dere lurer... Og så klart måtte vi kjøpe milkshake på isi.Nå skal jeg daffe videre resten av dagen og se på EM i turn på tv. Blir ganske imponert av gymnastene!

Muffinsbaking for første gang

Okei, tror jeg aldri har laget muffins alene før. Ikke som jeg kommer på vertfall. Dere vil nok sikkert ikke vite alt jeg puttet i bollen osv, så jeg legger ut bilder for å dokumentere min minnerike handling.

 


Først lagde jeg røra.

Røra var faktisk veldig god.


Da jeg så denne følte jeg meg som en 4-åring igjen...


Etter flere timer med å putte røra i mange muffinsformer.

Resultat:
Må si de smakte helt fantastisk.

På premiehylla

Kom på at jeg hadde en del medaljer her fra tidligere konkurranser, og ikke minst håndball. Spillte håndball i 8 år, fra året før skolestart til 7.klasse. På den tiden rekker man vel å spille en del kamper og delta på en del cuper, og selvsagt vinne flesteparten av kampene. 

Trodde ikke jeg hadde så mange fra turn heller men... Var jo en del.


27 medaljer fra håndballperioden.


Litt sånn fra turninga.

Tok 1.plass på Kretsmesterskap i 2008 tror jeg...
Om ikke var det i 2009 vi tok gull, husker ikke. 

Og sammen ble det vertfall 40 stk.


Sykt random innlegg, jeg vet. FYI

Hei dere! Nå sitter jeg hjemme foran Mac'en og hører på sanger på MTV. Det er egentlig skidag på skolen idag, men jeg er ikke akkurat født med ski på beina for å si det sånn. Jeg skal heller holde meg hjemme med forkjølelse og litt lekser. Ellers har jeg absolutt ingen ting å blogge om for tiden, har et ganske utrolig kjedelig liv.Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon EOS 500D + 55-250mmWe will rock you!

Hey folkens... Siste forestilling på søndag gikk også bra, vi ble filmet, gleder meg ganske mye til å se filmen faktisk.

Og i dag, har jeg vært på stranda. Holder jo på med et fotoprosjekt på skolen, og ifølge min plan skulle jeg vært ferdig å ta bilder neste uke. Halo? Har såvidt begynt. Tok rundt 150 i dag så jeg satser på at det hvertfall ble ett som er brukbart.

Det var over 10 grader i dag også, noe som er ganske uvanlig. På denne tiden av året bruker det jo å vøre 3 meter snø over alt, men jeg kan faktisk se både gresset og asfalten! Sommerfølelse! Like før jeg kjøper shorts, bikini osv og hopper i sjøen. Næt.

I morgen har vi for en gangs skyld litt fri fra skolen. Vi skal nemlig på en musikal som musikklinja på skolen har laget i stand! Håper det blir bra, skal vertfall kjøpe inn 10 kg godteri just in case det blir kjedelig. Men det blir det ikke, for halo, ingenting i Molde er kjedelig. Musikalen heter da We will rock you.

Et uredigert bilde jeg tok i dag bare for å ha et bilde med i dette innlegget:


Foto: ingrid fredriksen

 

2 down, one more to go

Det gikk ganske bra på forestillingen i dag også. Glemte ingen replikker, og suffløren vår brøt inn bare 2 ganger. Nå har vi bare en forestilling igjen, og satser på at den blir den beste forestillingen av alle 3!Vi kom også i avisa i dag, les og se bilder her.

This evening was succeed

I "dag" hadde vi altså premiere på "Den spanske flue". Det gikk egentlig ganske bra, jeg glemte heldigvis ingen replikker, og håper det går minst like bra i morgen og på søndag. Jeg skal innrømme at jeg var veldig nervøs før vi begynte. Jeg kjente jeg skalv i kroppen da jeg gikk inn på scena som nr 1! Etter en liten stund gikk det bedre, og jeg slappet mer av på scenen. I morgen håper jeg at det ikke er noen nerver til stede i det hele tatt. Backstage satt jeg og Siri sammen og spiste godteri helt til vi skulle inn på scena igjen. Og fyi, jeg har klart meg helt siden søndag uten godteri! Sykt.

Etter premieren hadde vi en slags premierefest, hvor vi spiste opp restene av kaker og boller fra salget i pausa. Vi bestilte også pizza som vi koste oss med utover kvelden. Det var sykt koselig og ikke minst avslappende!

Så også at de har skrevet en anmeldelse av oss i Romsdals Budstikke! Med et bilde av meg, haha. 3 gang denne uka det står om oss i avisa.

Her henger våre kostymer og slike ting.

Vi fikk alle en rose hver! Jeg glemte desverre min igjen bak scena...På premierefesten tok vi en "ninja"-greier. Det er om å gjøre å slå de andre på handflaten. Gøy.

Den spanske flue...

I hele vinterferien har jeg våknet klokken 8 hver dag for å ha møtt opp på skolen og vært der til rundt klokka 4-5 på kvelden. Da har jeg møtt opp til teaterøving, for å gjøre klar til en fabelaktig kveld på premieren i morgen kveld. Skoleteateret har jobbet med stykket "Den spanske flue" i siden november, og i dag var siste øving før premierekvelden.

Fra mandag til og med i dag har jeg vært igjen etter skoletid fra rundt klokka 3 til klokka 10 for å gjøre siste finpuss. Vi har blitt intervjuet av Avisa Romsdal, og Romsdals Budstikke, som er våre lokalaviser. Jeg har også hørt rykter om at klokken 10 i morgen burde alle skru på 1FM!

Jeg fikk også jobben til å lage plakat, flyers og program. Det viste seg at alt slitet med grafisk på skolen endelig var til noen nytte. Det var som om jeg lærte mer av å lage plakater og program enn de småoppgavene vi har fått på skolen.Weho... Røde i ansiktet? Nææt.

Det har vært skikkelig gøy å jobbet med dette de siste ukene. I vinterferien hadde vi også 2 overnattinger! De kan jeg skrive mer om en annen dag når jeg har bedre tid. Jeg kommer nemlig til å være opptatt vertfall en uke til med disse teaterfaktene, selv om siste forestilling er på søndag. Må jo ryddes bort litt også...

Om du vil lese mer om handlingen til den spanske flue trykker du her, eller om du vil se ABC-teatret sin versjon av stykker klikker du her for del 1.

Det er et ganske humoristisk stykke, og jeg holder på å le meg ihjel backstage når jeg ser gjennom små hull i teppet bak veggen. Det er vanskelig å holde seg seriøs når man er fremme på scenen også, for det er så mye morsomt som skjer hele tiden. Må si vår versjon er mye bedre enn ABC-teatret sin versjon av stykket. Anbefaler dere å se VÅR VESJON. Eller om du ikke kommer deg til Molde på så kort varsel kan du se ABC-teatrets versjon.

Arrangementet ligger også på facebook, klikk her.

Flaut

Herres... Liv Maria sitter å sender linker til mine gamle blogginnlegg. Jeg blir seriøst flau over meg selv her, så nå setter jeg med ned og sletter alt som er fra forrige århundre.

Apropo flauhet:

Hvorfor ikke bare legge ut et bilde av mitt sanne meg? Ting kan jo ikke bli mer pinlig såeh... Første og siste bildet dere ser av meg uten sminke btw.

Første forstuelse på minst 4 år

Dere kommer aldri til å gjette hva jeg har gjort i dag. Så jeg skal skrive det, om dere lurer liksom.

Jeg har forstuet fingeren min! For første gang siden jeg sluttet på handball i 7. klasse, har jeg klart å forstuet fingeren min med hjelp av ballspill. I gymmen på skolen og faktisk. Så nå må jeg gå rundt med teip rundt fingrene i flere dager, muligens hele ferien, for at den skal bli bra igjen. Dette er grunnen til at ballsporter burde være forbudt i norsk skole. Elevene blir skadet og lærerne tar ikke på seg ansvaret for deres skader.

Det er nå man burde ha forsikring. Fant forresten turnlisensen min nå nettop, og synes man burde ha en lisens for gymtimene også. Det vil si at alt som skjer av utgifter ved skader blir dekt av whoever, som i mitt tilfelle burde vært skolen. Så kunne jeg fått en gratis time hor sykehuset for å heale fingeren min.

Og forresten, nå har det visstnok blitt vinterferie. Synd jeg ikke kan nyte den som en vanlig ferie. Skal nemlig opp tidlig hver dag frem til torsdag for å dra på skolen. Ja, skolen ja. Skal på teaterøving der om dere lurte.

Moteshow og studioshoot

Det første jeg gjorde da jeg kom på skolen var å hoppe inn i nyttårsballkjolen min. Jeg skulle nemlig stille som modell for en i klassen, og følte meg temmelig flau der jeg gikk gjennom gangen med en ballkjole. Etter den shooten, var det på med vanlige klær og leve ut resten av skoledagen.

Etter skolen var det på'ån igjen i fotostudioet. Jeg, Liv Maria og Aina tok turen inn for at jeg og Liv Maria skulle få tatt bilder til et skoleprosjekt. Men skolen vår er seriøst fattig. De har ikke råd til å kjøpe en hvit bakgrunn til studioet, men det har UB (ungdomsbedrift) på skolen vår. Så den måtte vi låne for 50 kroner, yey.© Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon 500D + 17-40mm

Etter å ha tatt rundt 500 bilder hver hvor alle ble misslykket, løp vi nesten til Roseby for å rekke moteshowet. Der skulle nemlig Martine og Julie gå modeller! Var sykt kult å se på. Moteshowet var laget av Design og Håndtverk på Romsdal VGS. Studio 11 hadde også en liten oppvisning som jeg ikke har bilder av eller noe annet som kan bevise at dette faktisk skjedde. Showet gikk ganske fort, og jeg trodde det varte helt til 8? Nei, varte visst bare en halvtime... Så jeg stakk til Liv Maria til jeg måtte ta siste buss hjem.© Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon 500D + 50mm

Julie på catwalken! Sykt nydelig.

© Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon 500D + 50mm

Julie og Martine! Søte asså.

Fordi jeg er favoritten

Føler alle lærerne elsker meg.

Dere husker vel da jeg fikk en crispo-sjokolade av gymlæreren? Eller har jeg skrevet om det i det hele tatt?. Fikk vertfall det siden jeg hjalp til med å være "instruktør" når vi hadde turning i gymmen.

I dag for eksempel, fikk jeg potetgull av naturfagslæreren. 
Grunn: Jeg er hennes favorittelev. Nå venter jeg bare på at norsk- og engelsklæreren også deler ut godteri til meg....Neida, vi skulle gjøre et elevforsøk hvor vi skulle fjerne alt fettet fra potetgullet. Endte opp med sunt potetgull til slutt! Ikke spiselig siden det var dyppet i neglelakkfjerner. Men vi fikk faktisk spise potetgullet som vi ikke gjorde forsøk med.

Starbucks i Norge!!!

Fantastiske Starbucks har nå kommet med iskaffe til Norge! Herregud, jeg er så glad for det, for bedre iskaffe finnes det ikke. Mamma har hamstret inn 6 stykker, som kanskje er litt lite for mitt forbruk, men dette kommer jeg til å kjøpe hver eneste dag fremover.

Det verste er at det er utsolgt. Over alt! Folk liker visst iskaffen så godt at alle bare hamstrer med seg. Håper de som eier Starbucks eller hva jeg skal si, ser dette og plasserer en Starbucks midt i Molde Sentrum. Da hadde jeg gått dit hver dag i matpausa på skolen. Hadde gjort meg fattig, men hva gjør man vel ikke for Starbucks. Dette er ikke overdrivelse engang.

Denne er helt fantastisk. Koser meg meg både Starbucks og pops!

Improvisering på høyt nivå

Herregud, jeg kom akkurat på at på mandag skal jeg ha fremføring i norsk! Vi skal fortelle om ei bok vi har lest og skrevet ei analyse til, og i mitt tilfelle er det The Vampire Diaries. Jeg har jo ikke tid å øve i helga, fordi jeg må sitte å jobbe med ei animasjonsoppgave som skal leveres inn på tirsdag, pluss at jeg skal ha et liv! Det verste er at jeg ikke aner hva vi skal si på fremføringen en gang. Bokanalysen min var jo på nesten 3 sider, og aldri i verden om jeg skal stå foran klassen å prate i 30 minutter om noe de synes er max uinteressant. Huff, rekner med at det blir litt improvisering under veis.

Seriøst, ble så deprimert at jeg går å... Ja.
8 timer foran Mac

I dag har vi hatt en hel skoledag med mediefag. Det vil da si at vi har jobbet foran en dataskjerm i 7 timer. Egentlig 8 om man teller med matfri. Vi jobber med en animasjon i Adobe Flash CS5, og jeg kan ærlig si at jeg er temmelig lei av å lage den slags animasjon. Derfor, lagde jeg og en i klassen en animasjon med plastelina istedenfor. Har den ikke på film dessverre, men tok bilde av de søte figurene.Prøvd å lagd animasjon med Adobe Flash før?

Tror jeg også begynner å bli småsyk her jeg sitter. Snart skal jeg nok se en episode av Hellcats og spising av godteri. Herregud, føler meg sunn. Fikk en kommentar fra Liv Maria ista; Du har blitt sykt usunn!. Takk, jeg vet det, skal bli sunnere neste uke, og kutte ned på antall poser pops i uka.

Life

@beautyineverything.com

Sjokolade, hest og kjerre

Guess what...

Jeg fikk sjokolade med gymlæreren min i dag! Hun synes jeg var så flink å hjelpe til med å lære de andre i klassen å turne, så hun var så hyggelig at hun kjøpte en svær sjokoladeplate til meg! Herregud så lykkelig jeg ble. Endte opp med å bli så gavmild at jeg ga til alle i klassen og endte opp med under halve sjokoladen selv.

Og guess what...

Jeg visste jo at Fræna var øde, har mange gårder, traktorer, gamle folk og sånt, men det må da være grenser. På vei hjem fra skolen så jeg nemlig noen kjøre med hest og kjerre langs gangveien. Herregud for et bondeland, tenkte jeg. Hvorfor bor jeg her?! Kan like så godt flytte til LA øyeblikkelig!

Pretty girls, je.

Nå får jeg fortsette å skrive bokanalyse. Det er drittkjedelig, men det må vel gjøres en gang. Det er sykt mye og skrive, og i tillegg skal vi ha fremføring om boka! Dette blir en lang helg. Skal være ferdig til mandag forresten, og jeg har nettopp begynt.

Tenkte det var på tide med en ny header

Jeg har hatt samme headeren siden jula 2009! Det er lenge det. Ser jo at folk bytter annenhver uke og sånnt. Men denne er bare midlertidig. Skal ta noen bilder i studio som forhåpentligvis blir brukbar som header.lolol

Sånn legger man på seg 1 kg på 1 kveld.

Filmkveld på gang.

Godteriet veier (veide) bare 1,042 kg.
Vurderer du å søke på media?

Jeg vet ikke hvordan de gjør det på andre skoler, men jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hva vi gjør på Media og Kommunikasjon på Molde vgs. Så om du ikke helt vet hva det går ut på, kan du lese dette om du vil.

Først kan jeg si hvilke fag vi har. Vi har almennfagene engelsk, norsk, matte og naturfag. Jeg har ikke lært noe nytt i disse fagene, for det virker som at alt har samme pensum som på ungdomsskolen. Man har altså P-matte, som er praktisk matte. Det er derfor matematikken ikke er så vanskelig. Man kan også velge x-matte, det er den aller letteste matten, men tror det er omtrent samme matte som på barneskolen...  Så dette blir ikke så vanskelig om man takler fagene fra før av. Vi har også 2 timer gym, og kravene i gym på Molde vgs er de strengeste av alle skolene jeg kjenner folk på.

Så har vi selve mediefagene. Mediekommunikasjon, medieproduksjon og mediedesign. Vi har egentlig ikke egne timer med hver av disse fagene. Vi har nemlig forskjellige bolker/blokker hvor vi arbeider 4-6 uker med en ting som for eksempel film. Film er det vi holder på med i denne perioden forresten, og vi lager animasjon! 
Vi har på en måte 3 slike blokker. Grafisk, foto & journalistikk, og film. I film sier det seg selv, vi lager en slags film. I grafisk jobber vi med visittkort, annonser og sånne ting, og i foto og journalistikk fokuseres det desverre mest på journalistikk. Det er synd, for jeg føler ikke at journalistikk og foto har noe med hverandre å gjøre.

På hver innlevering får vi en karakter på md, mp og mk. Det er disse de vurderer oss ut ifra, så om man vil ha god karakter kan man ikke bare være god i film og få en egen film-karakter. Man må være god på alt.

Når det kommer til prosjektfag er det det beste faget på skolen synes jeg. Der har vi jobbet med film og foto. Kravene i film i prosjektfag er alt for høye må jeg si. Min første anmeldelse jeg skrev i starten av første termin fikk jeg sykt dårlig karakter på, så de har helt andre forventninger her enn på u.skolen. Det jeg føler jeg kunne fått en 6'er på i ungdomsskolen, får jeg en 4'er på her. I verste fall 2/3 som jeg fikk nå nylig. Herergud så flaut.

I foto i prosjektfag lagde vi ei fotobok. Vi skrev en teoridel på nesten 20 sider og tok 10 bilder. Og denne terminen får vi velge selv hva vi vil jobbe med frem til sommeren. Vi får altså ikke mer undervisning i faget, bare veiledning.

De har kamera på skolen, så dere trenger ikke bekymre dere for det heller. Jeg tror jammen det jeg skal søke til 2. året her også!
 


Skoleupdate

Har merket at jeg aldri sier noe om skolen.

Frem til sommeren skal vi jobbe på egenhånd i prosjektfag hvor vi skal utdype oss i ett tema, enten bilde, lyd eller tekst. Hvis man velger kategorien bilde, kan man velge for eksempel foto, film, animasjon osv. Siden jeg aldri blir fornøyd med mine karakterer i film, satset jeg på foto så klart. Dette skal jeg jobbe selvstendig med helt frem til terminslutt i år, noe som er dødslenge med tanke på hvor lite jeg har planlagt. Føler liksom ikke at jeg har nok arbeid til meg selv.

Mitt prosjekt går ut på å ta natur- og landskapsbilder + studiobilder. Det blir nesten som et todelt prosjekt, men alt skal være i samme produkt, som akkurat nå ser ut til å bli et album om jeg ikke kommer på noe mer kreativt. Åpen for forslag!

Vi har også begynt å lage en animasjonsfilm. Det er rettere sagt en reklame for Colgate, haha. Vi jobber sammen i grupper og jeg er på gruppe med Aina og Lovise. Vi bruker animasjonsprogrammet Adobe Flash, og vi har vell ca 6 uker på oss til å få det ferdig. Vedder på at jeg må sitte oppe hele natta for å lage animasjonen uka før innlevering.

Ellers fikk vi tilbake karakterene i dag! Jeg var lykkelig over at jeg ikke fikk en eneste 3'er. Målet mitt er å aldri få en 3'er på karakterheftet! Var likevell ikke fornøyd med visse karakterer. 4,5 ble snittet mitt om dere lurte, så jeg har litt å gjøre for å få snittet like høyt som på vitnemålet. Det er litt vanskelig siden det ikke er samme fag da men.

Hva gjør dere på skolen for tiden?


Weheartit.com

Read: A deadly love triangle

Mandag for 1 uke siden fikk vi i lekse å finne ei bok vi skulle lese i. Desverre har biblioteket på skolen mangel på bøker jeg vil lese. Altså, jeg leser ALDRI bøker. Det var sånn jeg gjorde da jeg var 10 år for jeg trodde man ble flinkere å lese eller noe. Men jeg fant senere ut at bøker er bare til for å underholde de som ikke har et liv.

Men, jeg måtte jo nesten låne ei bok da, bare for at det skulle se ut som at jeg faktisk gadd å lese. Desverre fikk jeg aldri tid til å starte på boken. Den ligger nå gjemt, borte et sted.

Den eneste boken jeg har hatt interesse for å lese er The Vampire Diaries. Det er jo fordi TV-serien er så sykt bra! Da jeg fortalte det til Lovise, ei veninne av meg, sa hun at hun akkurat hadde kjøpt den boka. Det vil da si at nå skal jeg lese den istedenfor. Og den har jeg faktisk tenkt å lese. Synd den er på 380 sider.

Har du lest den?

Hadde 4 uker på meg, 3 igjen. 400 sider på 3 uker. Over 100 sider pr uke. Herregud, ønsk meg lykke til!

Nyttårsball Molde vgs, live konsert med Erik og Kriss!

I går var jeg på verdens beste nyttårsball noen gang! Tror ikke det er så mange som klarer å toppe det for å si det sånn.

Siden jeg var med i nyttårsballkomiteen, skulle jeg møte opp halv 7. Siden jeg bor i Elnesvågen, ble det sykt masse stress å komme seg frem og tilbake for å ordne seg osv. Det ble da til at jeg ikke kom meg dit før 7, da alt skulle starte.

Jeg sto kanskje 1 time å solgte biletter til de som ikke hadde kjøpt tidligere. Ble solgt ganske mange tror jeg. Det var vertfall utrolig mange som dukket opp! Dansegulvet var fullt hele kvelden, kanskje mest med fulle ungdommer, men jeg tror nok de fleste hadde det kjempegøy!

Klokken 21.30 skulle Erik og Kriss opptre i ca en time på scena. Det var jo kjempekult. Ikke at jeg hadde hørt så mye på sangene deres fra før av, men de gjorde det vertfall kjempebra der oppe. Jeg tror nok at det var et av høydepunktene for kvelden. Det var mange som kom bare for konserten også tror jeg, men det skjønner jeg jo godt. De avsluttet sin opptreden med sangen Lighter.

Rundt klokken halv 12 var det kåring av priser. Prisene var danseløve, danseløvinne, ballets konge og dronning. Som en del av komiteen var jeg med på å bestemme hvem som kunne bli hva. Med mine danseskills kunne jeg desverre ikke blitt danseløvinne... hahhah. Vertfall, premien var hvite roser til danseløvinne g danseløve, og røde til konge og dronning. Vinnerne fortjente virkelig å vinne, og de burde være storfornøyde!

Det var også en fotograf der, E. Birkeland, som gikk rundt å tok bilder av oss. Han hadde satt opp studioutstyr i gangen så vi nesten kunne ha som en slags photoshoot. Der var jeg hele 3 ganger med vennene mine. De bildene han tok tror jeg skal bli lagt ut et eller annet sted. Når de har blitt lagt ut skal jeg legge de ut på bloggen min også! Bare for at dere skal misunne oss som går på skole i Molde.

Jeg hadde også fått verdens beste kjole til nyttårsballet! Den hadde jeg ønsket meg i flere måneder, og så fikk jeg den til jul av mamma og pappa! Var veldig koselig å høre at det var fler enn jeg som likte kjolen min! Elsker seriøst kjolen min.Den er bestilt fra ebay, som er min nye favorittbutikk. Nå satser jeg på at dere IKKE kjøper samme kjole! En splitter ny og ubrukt kjole. Haha.

 

Prosjekt: 10 bilder på 10 dager

I noen måneder nå har vi på skolen jobbet med et fotoprosjekt. Det gikk ut på at vi fikk 10 stikkord, som vi skulle ta bilde av. Nå er prosjektet levert inn, og forhåpentligvis får vi det tilbake neste uke en gang. Jeg tenkte jeg skulle legge ut ett bilde for hver dag i 10 dager fremover fra det fotoprosjektet. Da har jeg noe å blogge om hver dag vertfall! Hva synes dere om det? Starter i morgen.
Lur idé

Jeg har funnet ut at det å døgne til en skoledag ikke er det lureste man kan gjøre.

Hele ferien har jeg ikke sovnet før klokken 5-6 på morgenen, og våknet i 3-4 tiden på ettermiddagen. Selvfølgelig blir det da en vanskelig oppgave å snu døgnet. Så hvorfor ikke bare være våken til første skoledag? Da klarer jeg vertfall å sove på kvelden igjen.

Altså, jeg var sykt daff på slutten av skoledagen, noe som gjorde at jeg vertfall ikke var noe gøy å henge med etter skolen. Stakkars Liv Maria sier jeg bare.

Så her er en oppsummering av min ekstremt lange dag:

Dagen begynte som vanlig med en kopp kakao på skolen.

Etterfulgt av en sunn matpakke som inneholdt en mandarin...

Og på Molde vgs, sitter alle på medialinja som det her i alle pausene:

Kul data.

Og etter skolen måtte dro jeg med meg Liv Maria Nesje Lien til Peppes for å spise sånn der Oreo dream. Skjønner ikke at de vil ha 75 kroner for den.Nå skal jeg prøve å legge meg før klokken er 00.00.

Perfekt dag i dag da

Føler jeg må følge denne klisjeen og blogge om nyttårsaften.

Det regner noe helt sykt ute, hater regn. Det positive med at det regner er at det er plussgrader ute.
Jeg tror omtrent alle vennene mine skal ut i kveld, mens jeg sitter hjemme. Herregud jeg har også lyst ut siste dagen i 2010! 
And guess what, nå har jeg et nyttårsforsett. Har faktisk tenkt på det veldig lenge. I 2011 skal jeg spise 5 om dagen! Har planer om å bli sunnere skjønner dere. De som kjenner meg godt vet at jeg egentlig er ekstremt usunn. Ja, det var mitt eneste nyttårsforsett. Man må jo begynne smått.

Kos dere videre i kveld da folkens, og ha et godt nyttår!


Christmas eve

Alt startet med en god julemiddag.

Så åpnet vi gaver

Fikk utrolig mye fint, blant annet Sodastream:


Og mye godteri. Har godteri helt til neste år jeg nå.


Bildene er tatt med mitt nye 50 mm objektiv!

Varsel for Los Angeles fredag 24.12.2010

Seriøst, nå sitter jeg her med hoven og sår hals. Snakk om bra tidspunkt å bli forkjølet på da, var jo bare en måned siden sist. HATER vinteren her i Norge. Derfor skal jeg flytte til Los Angeles. Vet dere hvor varmt det er der eller?!

!!!! Sykt. Dette er liksom sommeren her i landet. Prøver å fore meg opp på både Repsils, Doc, og te. For det skal liksom hjelpe mot sår hals og sånt.

Bullshit. Eneste som fungerer er enten selvmord eller som man sier "alle sår leges med tiden". Så jeg får bare vente til det blir over 10 grader ute, da blir jeg kanskje frisk igjen. Om dere ikke så det, synes jeg det ble ganske koselig på nattborde mitt. Ei søt lampe jeg ikke har hatt mulighet til å brukt siden jeg fikk den, og min kjære kopp fra Starbucks.. Jeg savner Starbucks frappucino.

Jeg tente også to lys i går, bare for å få opp julestemningen:

Disse har jeg heller aldri brukt.

Det minnte meg om en ting. Det er jul i dag folkens! God jul, håper dere får alt dere ønsker dere. Jeg sto opp sånn 5 timer tidligere enn vanlig i dag bare for å få med meg Tre nøtter til Askepott. Ikke at den filmen er så bra, men halo, det er jo en klassiker. Så man må jo liksom se den på julaften. Tradisjon ikke sant. Sitter nå også å hører på at Reisen til julestjernen går på TV'n min. Ikke at jeg ser på.

Senere skal jeg til kirkegården, både den som er her i Fræna og den på Røbekk. Jeg går IKKE inn i kirka på de der gudstjenestene. Etter det blir det julemiddag med familien og åpning av gaver!

For alle som lurer; jeg rakk ikke å rydde rommet mitt før jul, haha.

 

Den dagen det blir sommer hele åretHuff, så ble det snø i år også. Så skal det absolutt være overskyet hver dag, så bildene blir helt forferdelige (se eksempel ovenfor). Gleder meg til den dagen jeg flytter til California og opplever sommer hele året sier jeg bare!

Vi på media slutter tidlig vi

Så hærlig med juleferie nå! I går var siste skoledag for meg, resten av medialinja og formgivingslinja. Syns at resten av skolen måtte ha avsluttning i dag og ikke i går.
Vi hadde vanlig skoledag først da, bortsett fra at vi fikk fri i de to siste timene. Jeg stakk til byen med noen fra klassen, og møtte senere på både Liv Maria og Amalie. Da klokken ble halv 5 måtte vi møte opp på skolen igjen. Da skulle hele medialinja samles i festsalen for å spise pizza! Sykt koselig. Alle klassene skulle ha et bidrag til underholdning hver, og det var utrolig mye morsomt å se på!

Nam! Stykkene var kjempestore btw.

Pizzaen fikk vi jo gratis så klart, men jeg hadde jo helt glemt at vi måtte ha med egen drikke. Heldigvis hadde Eirik med seg en stor Pepsi Max som han delte!

Wee.

After that, gikk vi nesten 2 mil for å komme oss til Bjørnsonhuset. Der skal vi forresten ha nyttårsball! Fortalte jeg at jeg er med i den der nyttårsballkomiteen?

På Bjørnsonhuset hadde musikklinja satt opp en konsert.

Irriterende at det absolutt skulle være folk foran meg.Taleeent!Flinke!

I au ska bynnje på musikklinja å sønge kule sangæ. Trist, jeg begynner å legge om til moldenser snart.

Desember allerede?

Hahh, merket at det var plutselig evigheter siden mitt siste blogginnlegg. Det har jo skjedd kjempemye siden sist!

For det første har det blitt desember. Det betyr at julekalenderen har kommet frem, og jeg får nå godteri helt gatis hver eneste dag! Skjønner ikke at folk ikke vil ha julekalender. Jeg hadde vertfall ikke klart å si nei til godteri hver dag.


 

Jeg fant også ut at vi måtte jo ha adventskalender på skolen, så nå har alle i klassen kjøpt en gave (vi bestemte oss at alle måtte kjøpe godteri). Gjett hvem som fikk den første gaven...

Meg så klart! Nam.


Har også blitt fan av å spise pizza. Synd at internett på slike resturanger er de verste som finnes. Gå å dø.

Her var jeg og Lovise på Dolly Dimples etter skoletid. Til alles informasjon sovnet jeg på dette bordet.

Har dere begynt å kjøpe julegaver enda?

Det har jeg vettu. Kjøpte alle disse i går:

Og la dem under juletreet på moldetorget.

Nei. Jeg har kjøpt én eneste julegave, og den er sendt til USA! Der er June skjønner dere. Hun er på utveksling i Nebraska, heldiggrisen. Misunner henne som får feire jul i USA... Ellers venter jeg med resten av juleshoppingen til siste uka før jul, og om jeg er ekstra lat, venter jeg helt til 22. desember eller noe. Ikke aner jeg hva jeg skjal kjøpe til folk heller.

Og i morgen, da skal jeg på juleoppvisning! Blir sikkert gøy å se på hva alle andre har gjort i stand. Jeg har til og med vært med på å lage dans til 5-7 klasse. De har high school musical som tema, haha. Nice.

Men akkurat nå, skal jeg spise opp resten av julekalenderen min samtidig som jeg skal lese et helt kapittel i naturfag og gjøre 50 oppgaver. Gleder meg. Prøve på mandag skjønner dere.

 

Bursdagskveld!

i går var jeg på bursdagsfeiring hos Martine og Julie Kvammen! Var sykt koselig. Vi begynte kvelden med å spise godteri så klart. Pizza kom etter hvert, og vi satt for det meste å pratet om alt mulig og var ganske hyper av alt sukkeret vi hadde fått i oss.

Vi bestemte oss for å se film, men desverre fikk vi ikke koblet dataen til tv'en. Det ble til at vi så filmen rett fra den lille dataskjermen istedenfor. Endte opp med at bare jeg og Julie som så hele filmen. Det var slutten som var mest spennende til og med!

Så kjørte JEG bil helt hjem. På bilveien til og med. Kjørte forresten til bursdagen og. Uten å krasje eller kvele bilen.


sykt bra kvalitet med iPhone! imponert...

Buskerudtrampetten 2010, shopping for foreldrenes penger

En stund siden jeg har blogget nå ja. Helgen som var, dro jeg vertfall på konkurranse med junior-troppen på molde turn! Sykt koselig. Litt dumt at vi gikk 2,5 km i feil retning av hallen vi skulle være i. Mer sier jeg ikke. Det er for flaut.

Buskerudtrampetten er den største konkurransen i troppsgymnastikk etter NM, så konkurransen var ganske stor. Plasseringen er ikke viktig for deg å vite, men om du absolutt lurer, kan du jo alltids gå på hjemmesiden til konkurransen (du får versegod finne linken selv).

Deltagerpremien i år var jo me bedre enn den i fjor vertfall. I fjor fikk vi en buff liksom. I år fikk vi både buff, TO reflekser, en drikkeflaske OG en pokal! Og pokalen er plassert fint sammen med min andre pokal. Ny rekord med to pokaler på en måned! Ikke at jeg har hatt noen rekord før da men. Lol.

Hmm... hva mer skal jeg si... Glemmer jo av alt som skjedde når det går så lang tid før jeg blogger etter en slik hendelse som dette. JO! Det ble jo storshopping for resten av pengene jeg fikk av mamma og pappa på gardemoen på hjemreisen. Selvfølgelig måtte alle pengene bli oppbrukt, halo!!

Elsker den! Helt perfekt.

 

Jeg har fortsatt ikke hatt tid til å pakke ut. Så jeg er egentlig klar til neste konkurranse allerede.

Hadebra til mitt sykt lange hår, heihei kort og enkelt!

I dag har jeg vært hos frisøren folkens! Når jeg gikk i tiende, måtte jeg nesten bare måle hvor langt håret mitt var. Det var 53 cm langt. Det var altså ca et halvt år siden, og vil si at jeg frem til i dag hadde sikkert nærme 60 cm langt hår. DET er sykt det. Er mye enklere med litt kortere hår, og jeg har ikke møtt på et eneste slitt hårstrå!

Har også stripet det. Blondt er det enda, og for første gang på... vet ikke hvor mange år, slapp jeg sånn stygg hette som gjorde at jeg så ut som en ailien, og brukte heller folie. Det gikk mye raskere også. Ser litt ut som en kylling, så er vel allerede klar for påsken jeg.

Må nesten være tard å legge ut før-etter bilde:Ser ut som en unge etter jeg har klipt meg. Men det får bare være. Glad etterveksten er borte vertfall!

Se så nydelige!

Martine Reitan

Ida og Martine

Dette brukte vi fototimen på onsdagen til! Vi var ute å tok bilder av noen andre i klassen, for vi skulle se hvordan bildene ble ved bruk av refleksskjerm. Ønsker meg sykt en refleksskjerm + portrettlinse.

Grunnen til at jeg blogger så sjeldent folkens, er fordi jeg aldri er hjemme. Er alltid i molde, og får ikke tid til å blogge. Har stort sett bare tid i helgene, om jeg da ikke gidder siden jeg heller vil bruke den fritiden jeg har på noe veldig fornuftig. I dag for eksempel, har jeg vært på filmkveld i Molde! Kjempekoselig, håper det blir flere sånne. Og i morgen, skal jeg på fest. DET er nyttig bruk av helg det. Og på søndagskvelden skal jeg på trening. For neste helg, skal troppen nemlig på konkurranse!

Fikk også høre fra venninna mi på skolen at jeg skriver så negativt på bloggen. Er fullt klar over det, men som hun også sa, jeg er faktisk ikke en negativ person. Jeg synes det er kjedelig å blogge så positivt, vet ikke hvorfor, men sånn har det bare blitt. Om jeg ikke er superglad for noe da.

Det minner meg om en ting... Torsdag var seriøst min lykkedag (hvis man ser bort ifra at jeg ble utestengt fra nettet på skolen da...), jeg lærte meg nemlig stift-salto på trening! Har øvd på det skikkelig lenge, og har ikke fått det til på 3 år eller noe. Fant også ut, at jeg kan kanskje søke om bostipend på særskilt grunnlag siden jeg er i byen så sent hele tiden pga turn osv. LYKKE! Desverre går fristen ut for søknader om stipend på mandag fant jeg ut, så får trolig nok vertfall ikke stipend i år. Blir overlykkelig om jeg faktisk får bostipend og får en skikkelig nice hybel i Molde.

Førsteplass klubbkonkurranse, pokalen får nok en plass på hylla nå ja.

I dag har jeg vært på klubbkonkurranse i turn! Fantes ikke sørlig med nervøsitet heller, for det var ikke akkurat mange som så på, og dessuten hadde vi allerede sikret førsteplassen. Siden det var lubbkonkurranse er det bare konkurranse mellom medlemmene av mtf. Siden det bare er én junior-tropp, hadde de ikke noe annet valg enn å gi oss 1.plass! Dummet meg heldigvis ikke ut på denne konkurransen, så er vel nok så fornøyd.

Så fikk vi pokal! En til hver person, og legg merke til den nye medaljesorten.

Haha, dør av meg selv noen ganger.
iPhone-bilder.... dårlig kvalitet.
NICE!

Var også trener på klubbkonkurranse for 1-4 klasse i går, og det var sykt mange som ville se de små hoppe rundt. Og forresten, i forrige innlegg klagde jeg på ryggen min. For de som lurer, er ryggen min 98% bra igjen.

Til litt andre ting, i morgen, eller egentlig hele uka, kommer det elever fra 10.klasse på hospitering. Gleder meg kjempemasse! Haha, synes det er gøy at folk kommer på besøk på media-linja. Det blir liksom noe litt utenom skole.

 

Ryggkapasitet som en gammel dame!

Nå føler jeg meg seriøst ut som en gammel dame her. Ryggen min gjør så vondt at jeg må gå bøyd, lene meg på ting osv. Aner ikke helt hvordan jeg har fått det til, men det ble vertfall forverret på trening denne torsdagen. Èn salto, og jeg var død i ryggen. Utrolig dumt med tanke på at jeg var skikkelig motivert til å trene akkurat den dagen. Pluss at vi øvde på noe jeg virkelig burde øve på. Så jeg får håpe at ryggen min blir helt fin igjen til mandag (vertfall onsdag) så jeg får trent skikkelig til konkurranse.

På torsdag hadde vi forresten OD-dag. Det er en dag man tar fra vår egen utdanning for å jobbe for penger man sender til Brasil i vårt tilfelle, for å gi andre barn utdanning, for dere som ikke vet det. Jeg var overasket over hvor lite jeg trengte å gjøre den dagen, for jeg jobbet jo så klart hjemme, siden jeg ikke gidder å stå opp klokka 6 mer enn nødvendig. Værtfall, endte opp med å ta oppvasken liksom.

Fordi jeg følte meg så pen på bildet uten sminke osv.

Sunnhet folkens! Sunnhet! Kakao og battery er tingen. Så glemte jeg batteryen jeg fikk med Tonje på busstoppet. Sorry.

OG:

I går hadde jeg besøk av Ingeborg Kvammen! Vi så filmen The Human Centipede. Sykt ekkel film, har aldri sett verre. Det var sånn at man seriøst holdt på å spy. Den endte ikke godt engang! Hater at skrekkfilmer ikke har happy ending.

Foto: Ingrid Fredriksen | Kamera: Canon 500D | Redigert i: Photoshop

Foto: Ingrid Fredriksen | Kamera: Canon 500D | Redigert i: Photoshop

Foto: Ingrid Fredriksen | Kamera: Canon 500D | Redigert i: Photoshop

8 uker, 10 bilder

I går møtte jeg Vibeke igjen! Sykt lenge siden sist. Sommerferien liksom. Vi gikk rundt på moldetorget en liten stund, men der er det faktisk utrolig lite butikker å se på, så vi dro til Roseby istedenfor. Litt større utvalg, men kjøpte bare en ny dipliner. Hvis man da ser bort ifra BurgerKing maten da! Apropo burgerking, hvorfor må de ha syteagurk i hamburgeren? Ødelegger smaken totalt.

Og i dag folkens, var vi på språklabben på skolen. Holdt på å dø av latter. Til dere som ikke vet hva det er; man sitter i hver sin bås med hodetelefoner og en slags maskin foran seg hvor man trykker på play, pause, stopp, opptak osv. Læreren satte oss to og to sammen, og vi fikk ikke vite hvem det var, så vi måtte liksom si "halo? hvem snakker jeg med?" eller noe sånt. Haha! Litt gøy da.

Vi har også begynt med foto i prosjektfag! Blir sikkert gøy det. Om 8 uker skal vi være ferdig med en fotobok, og en teoridel. I fotoboken skal det være ti bilder, og vi har 10 temaer vi skal ta bilder av.Til nå: Liker.

Bloggentusiasten selv

Hoho! Har ikke blogget på en uke nå.

TURN vettu

På mangag var jeg på turntrening, no surprise der. Tirsdag på skoleteater, onsdag var jeg faktisk hjemme og gjorde lekser. Torsdag var en ny dag for mer dansetrening på turn, og i dag har jeg bare slappet av.

Om bare noen uker skal junior-troppen på konkurranse igjen! Vi skal reise helt til Buskerud denne gangen. I fjor var vi ikke helt fornøyd med plasseringen, men i år satser vi på at vi er 10000x ganger bedre. Gleder meg kjempemye, og nervene kommer ikke før uken før konkurransen. Hvis jeg er heldig, har jeg null problemer med å gjøre alt jeg skal riktig, uten et eneste fall.

SNØ

Yeeeeey, snøøøøøø! Julestemning! Nei. Hater snø. Det snør som om det skulle vært julaften allerede. Snø er kaldt, vått og alt annet som ikke er bra for meg. Synd at sommeren bare skulle vare i et par måneder før snøen kom igjen... Jeg er sykt misunnelig på June Maria Bringslid som er i Nebraska med 20 grader og sol!  Jeg vil også til varme strøk.

Og BIL!

En ting til! Siden jeg er 16, kan jeg nå øvelseskjøre med bil. Hvis man ser bort ifra at jeg noen ganger er flink til å kvele bilen, er jeg ganske pro. Neida, men det er faktisk ikke så vanskelig. Og siden snøen har kommet, kan jeg ikke kjøre før den er borte. Eller, jeg kan, men meg + glatt vei = ikke bra. Så nå er det bare å spare til bil her!

Men så er det litt høst igjen, heldigvis...Når bladene faller av, blir jeg irritert. Da er jeg bare ett skritt nermere sludd og sørpe.

Grattis! Du er nå påmeldt til Norske Talenter!

I dag er det torsdag, som betyr nok en lang dag i Molde. Rett etter skolen dro jeg og Tonje til moldehallen til klokka halv 7. Tiden går utrolig fort så lenge man har:

Og hva gjør man på mac utenom facebook osv? Jo, nå skal du få høre. Jeg og Ingeborg var så hyggelige med Tonje Maria i dag at vi bare MÅTTE....
melde henne på Norske Talenter! Til vår skuffelse vil hun ikke dra, men jeg gleder meg til hun ombestemmer seg. Hun er sykt flink til å synge!

 

Okei, hva har jeg gjort i det siste?

...ikke så mye egentlig. Føler denne uka er stappet med prøver hver eneste dag! Ei prøve i dag, to innleveringer i morgen + prøve, prøve og innlevering på torsdag, og to innleveringer på fredag.  Huff, bare satser på at jeg gjør det bra på alt, for jeg er innmari lei av å lese.

Interessangt liv! Og forresten, dette har jeg helt glemt å blogget om. Føler det nesten er nødvendig for en gangs skyld; jeg er med i skoleteateret! Noe enda mer saklig å gjøre med livet mitt jo! Haha.

Eneste jeg liker med høsten er bursdagen min + de fine fargene! Blir supre bilder av dem vettu.

 

Drikker du alkohol? Kryss av for ditt svar

Kryss av i boksen under om du drikker på fester, har smakt, eller ikke drikker. Bare de mellom 13-19 år!

 

Dette er en spørreundersøkelse jeg skal ha til et skoleprosjekt. Svaret ditt er anonymt. Prosjektet handler om ungdom og rus, og jeg trenger dette til en statistikk eller noe. Føler dette er en enklere måte enn å gå rundt å spørre en hel haug ungdommer.

Bad party with nice music

Okei, i går skulle det liksom være tidenes fest i Molde da. Fra min side var det en skuffelse i forhold til forventningene. Ei venninne fra Molde sa til meg etter hun hadde vært på en av våre bygdefester:"Bygdefestan e mykje bedre enn moldefestan!" Og det var jo på tidenes dårlige bygdefest. Så sant så sant, folk er faktisk mye mer sosial på bygdefestene i Fræna! Haha.

Det som faktisk var bra med festen var høy musikk spilt av han der Carl fra Paradise Hotell eller noe. Det kan jo være en av grunnene til at folk kom også tror jeg, siden han tydligvis er kjendis. Desverre var jeg døv hele kvelden, og til og med når jeg sto opp kjentes det ut som jeg hadde dotter i ørene.

Og en ting til, pga røyken som var inne, begynte brannalarmen å ta av, så måtte alle gå ut. Dritmange folk der da vertfall!

Rundt sutten av festen var det ikke lov å gå ut en gang(?) hørte jeg rykter om. For da kom man ikke inn igjen. Og nå har jeg betalt 250 kroner for å få et stygt rødt stempel på handa som jeg måtte vise for å komme inn på en kjedlig fest.Ers...

 

MacBook Pro + 32" flatskjerm-tv!

Herregud! Er overlykkelig over å ha fått meg MacBook Pro nå. Var drittlei den gamle pc´n min som bare skrudde seg av og hengte seg opp hele tiden.

Tastaturet lyser i mørket, cool.

Og bursdagsgave;


32" flatscreen! + DVD spiller, yeeeey! Glad jeg kan kaste ut kasse-tv`n jeg kjøpte for sånn... 3 år siden.

What a sweet sixteen

Da var jeg også 16 år! Tenkte meg ut å øvelseskjøre snart også da, når jeg får tid!

Jeg åpnet gavene en dag i forveien slik at pappa kunne bli med på feiringen før han dro til nordsjøen i 14 dager. Elsker alle gavene. Fikk nye sko, som jeg virkelig trenger siden mine Converse har blitt ganske så utslitt, og jeg fikk penger, og masse sjokolade, og så fikk jeg 32" flatskjermtv!!!!! Gleder meg til å begynne å se tv på den, haha, har ikke hatt tid til det enda jeg. Og i dag fikk jeg en dvd-spiller, og da kan jeg se film på tv for første gang på kjempelenge! Tusen takk for alle gavene og gratulasjoner alle sammen <3

Og kjære Ingeborg Kvammen er jo supersøt med sin fantasi da. Hun kom på bussen i morres, med en stor melkesjokolade ot to søte lys. De tente hun på i bussen, og jeg holdt på å dø av latter. Var jo ganske morsomt fra min side vertfall!

Ikke nok med det, men på vei hjem fra skolen, hadde hun kjøpt kake, solrik og et spnt barnebursdagssett med fat, kopper, duk og servietter. DA holdt jeg på å dø. Hahahhaha, var sykt ironisk hele greia, oog er sikker på at vi så utrolig dumme ut, men altså, jeg er jo glad i deg Ingeborg!


<3

Sånn sprek liksom

Okei, nå er det bare ei uke igjen til coopertesten på skolen. De er sykt strenge på karakterene! Hvis man løper 4 runder, får vi stryk. For å få firer må man liksom løpe 5 og en halv runde! Det er jo sykt.

Vi hadde "trening" til coopertesten i dag, og jeg klarte å løpe 4 og 3/4! Lå mellom 2 og 3 i karakter liksom... Åsså var det jo så klart vg3 folk der som er sånn sykt sprek, som løp forbi meg 3 ganger eller noe. Så fremover skal jeg jogge for å få bedre kondis.

Og ellers... så har jeg enda ikke fått mac. De er sykt treig med å bestille og alt mulig, er så lei av å vente nå!

Haha, huff. På skolen i dag skulle vi ha tatt bilder med horisontale, diagonale og vertikale linjer. Jeg hadde ikke tid til å gjøre det hjemme og endte opp med å ta et bildei full fart på vei ned fra Treffhuset etter gymntimen. Ble jo flau over mitt dårlige bilde i forhold til alle andre sine. De andre var jo sykt bra! Så kom mitt...
Fullmåne ja.

I morgen skal jeg i bursdag til Marte<3 Blir sikkert sykt koselig.

Da ble det liv på Farstad igjen da!

Føler meg mye bedre nå, er verken kvalm eller svimmel lengre. Ble vel litt bedre ut på dagen på fredagen, for da dro jeg på jentekveld! Jeg måtte dratt uansett da, fordi... Hvem vil vel gå glipp av en jentekveld, ikke sant?

Vi stoppet på coop, den eneste butikken på Farstad for å kjøpe inn mat og snacks osv til kvelden. Det var åpenbart sentrum for bygdefolka der, for der var det en gjeng ungdommer som hang. Og noen små barn lekte seg ved inngangsdøra.  Det var sykt som de skulle glane også, når vi kom. De tenkte vel "Weee, nå skal det endelig bli litt liv her!" Synd for dem at vi skulle være i ei leilighet uten dem.

Jeg og Liv Maria kjøpte pizzasnurrer, for Tonje og Ingeborg ville ha taco. Skjønner ikke hvorfor folk er så innmari gal etter taco. Er bare en lefse med kjøttdeig og salat liksom?  Vi spiste faktisk ikke så veldig mye godteri. Hele smash-posen ble oppspist (mesteparten av Liv Maria...) og vi hadde igjen mye smågodt og potetgull dagen etter. Vi skulle egentlig se en skrekkfilm, men føler at jeg var den eneste som faktisk ville se den... Hater at andre folk sovner under en film.

Neste morgen spiste vi en sånn pizzalignende ting til frokost, spilte data resten av dagen og hørte på Backin up-sangen på youtube. Verdt å høre på!

Nå blir det daffing resten av søndagen.

Btw, alle hadde jo med seg kamera på jentekvelden, men ingen som klarte å ta bilder av oss alle sammen.


saklig.

Nå føler jeg at jeg må begynne å ta bilder i hagen igjen...

Er så syk at jeg besvimer

Huff, nå er jeg syk også. Tror det er noe som går, men jeg med mitt awesome immunforsvar skal jo ikke bli smittet! ææææ... Klarer nesten ikke gå heller. Hver gang jeg reiser meg opp, holder jeg på å besvime. Som i natt for eksempel, gikk jeg ned trappa og inn på badet, og så besvimte jeg. Kjente bare at hodet mitt smalt nedi bakken, og hendene mine var alfor slapp til å bry seg. Så lå jeg der da, så fant jeg ut at jeg hadde besvimt, lol.

Og på skolen da, har resten kartleggingsprøve i matte, og de skal ha en til i morgen for de som ikke var der i dag. Hva er vitsen med å ta det dagen etter? Tenk på alle som er syke for tiden da. Jeg kan jo ikke baare møte opp på skolen, så besvimer jeg kanskje, eller så spyr jeg. Vil ikke at det skal skje akkurat. Om jeg er heldig da, klarer jeg å gå helt ned til busstoppet, så besvimer jeg kanskje der.

Dette er heldigvis ikke verre enn migrene. Nå slipper jeg hodepinen, men nå besvimer jeg og sånt, ikke bra.

Etter dagen jeg tok dette bildet, fikk jeg migrene btw.

Fototimene på skolen:

Elsker å ha foto på skolen. Noen ganger får vi i oppgave å ta bilder, og da kan vi gå ut av skoleområdet, ned i sentrum, og hvis vi blir raskt ferdige med å ta bilder, blir det nesten som en fritime! Vi har jo ikke fritimer på media på molde vgs, så det blir jo ekstra bra. Så har vi det jo innmari koselig sammen!

Som i går, skulle vi ta bilde med temaet vennskap:


Se så mange som tok bilde av meg! Tulla. Fotoentusiastisk klasse.


Vi vurderte sterkt å gå inn å spise her. Sto utenfor i 15 minutter til vi bestemte oss for å dra på Peppes. Vi spiste ikke der heller.


Som dere ser så er det drittvær som vanlig. Kul sykkel!

To stykker som valgte et slikt bilde (av meg og Jeanette sin hånd) til vennskapsbilde. Lærern sa at mitt armbånd gjorde bildet perfekt! Ikke akkurat de eksakte ordene men altså...

All inn! P-p-p-poker

I helga var jeg og Ingeborg i leiligheta til familien deres på Farstad. Det er skikkelig koselig der!
.
... hvis dere ser bort fra den røde stolen som ikke passer helt inn.

TV-en der funker ikke, så vi satt for det meste med PC og godteri. Etter hvert prøvde vi oss på poker også, med ostepop som innsats eller hva det heter! Og hvem tror du vant?Jeg så klart?  Vant all ostepopen jeg, men var så snill og delte alt sammen etterpå.


Vant flere ganger til og med! Jeg fikk disse kortene på hånden, eid. "All inn!"

 

Oppe på tur i Fjellbrua!

Nå er jeg sykt sliten. Jeg og resten av vg 1 på media og kommunikasjon har gått på fjellet skjønner dere.

Først trodde jeg det kom til å bli en ganske så lett tur, siden vi bare gikk etter veien gjennom byggefelt og sånt. Men da vi hadde nådd toppen av moldebygda, kom vi inn i en skog. Den var bratt, føltes nesten ut som jeg gikk oppover en lang trapp på flere hundre meter. Heldigvis tok vi en pause... i ca 5 minutter. Så måtte vi gå en omvei! Inn i skogen igjen opp gjennom bratte bakker. Etter vi holdt på å dø (vertfall jeg), gjorde vi som alle andre fjellvandrere, vi kom frem til Fjellbrua.

Der campet vi. Vi stekte pannekaker på stormkjøkken, og lagde pinnebrød. Vi plukket kjempemasse blåbær, litt for mye også. Vil dere se hva vi lagde til lærern?

Dere får se det uansett.

I den gjennomsiktige boksen: Pinnebrøddeig badet i olje. På tallerkenen: Pannekake med masse blåbær og sukker.
Ingen av lærerne ville egentlig ha pannekaka, siden... ja, jeg aner virkelig ikke hvorfor de ikke ville ha den. 

Etter noen timer der, dro vi til en sump, men utrolig mange frosker. Vi skulle gjøre skolearbeid der og utforske osvosv.

Du dør av jogging

I dag skal jeg gjøre no innmari interessant. Jogge. 

Grunn 1:
Nina Dobrev jogger.

Grunn 2:

På fredagen hadde vi gym på skolen. Hardeste gymmen jeg noen gang har hatt! Først måtte vi GÅ helt til Træffhuset, hvor vi så måtte varme opp med å jogge 5 ganger på tvers av en STOR fotballbane. Etter det JOGGET vi ned til romsdalsmuseet, og der måtte vi jogge 4 GANGER rundt hele området! Med en liten pause i mellom hver runde. Så skulle lærern sjekke pulsen vår, og hun trodde ikke på meg da jeg hadde 50 slag på 30 sekunder. Det synes hun var alt for mye. Det er det IKKE! Holdt jo på å dø, sånn seriøst, jeg fikk ikke puste.

Istedenfor å jogge to lange runder til rundt museet, fikk jeg og Jeanette lov til å jogge innenfor museet istedenfor. Bevis på at jeg trenger en ny kondis.

Du vet det ikke før du har prøvd

Vet det begynner å bli lenge siden jeg har blogget nå, er vel det mellom hvert innlegg. Til og med når lærern spurte oss om det var noen av oss som blogget aktivt, kunne jeg ikke rekke opp hånda! 

Så litt oppsummering av hva jeg har gjort.

Jeg har begynt å jogge! Altså, har bare jogget litt da. Fikk vite at vi må løpe 7(!) runder på stadion for å få en sekser på coopertesten. Jeg holdt på å dø etter én. DA ligger jeg an til stryk. Så nå har jeg tenkt å jogge hver dag jeg ikke er på turntrening eller når det er helg.

Jeg har mistet bussen igjen. Men denne gangen forsov jeg meg ikke. Jeg tenkte at jeg hadde så god tid at jeg kunne vente helt til 07.07 til å gå ned på busstoppet, for bussen skulle ikke komme før 07.15 uansett, og det tar bare 1 min å gå ned. Men da jeg skal til å krysse veien, kjører bussen forbi... Ble kjørt til Esso, hvor den stopper en liten stund for å gjøre et bussbytte.

Jeg har vært på kurs. Snart har jeg fullført Trener 1 utdannelsen!!!!! Neida, men er ikke lenge før jeg er 1/3 ferdig. Det var kurs for Turn Menn, samtidig som det var treningssamling. Lærte ganske mye av det, og har stor nytte av det nå som jeg er trener for 40 gutter fra 1-4 klasse.
Så har det seg sånn at ikke alle er på sitt beste når man har vørt i denne hallen noen timer.

Og jeg har også gjort en haug uinteressante ting som jeg vet dere ikke vil høre om.

OG EN TING TIL:

Dette kan jeg faktisk si, for jeg har gått på fotball, og jeg VET at dette er sant. Hvem tror jeg går for en enkel sport liksom? Og til dere som prøver å si imot, dere har ikke prøvd turn. Vertfall ikke skikkelig turn.

Jeg visste det kom til å skje

Det å stå opp klokken 6 hver dag for å dra på skolen, er helt nytt for meg . Derfor var jeg sikker på at jeg kom til å forsove meg eller komme for sent til bussen, vertfall en gan! Men jeg trodde ikke det kom til å skje så fort.  Som du nå sikkert forstår, forsov jeg meg og rakk derfor ikke bussen. Og det på samme dag! Ble kjørt heldigvis, for jeg føler at man værtfall ikke bør komme sent den første uka. 

Ikke nok med det, siden jeg hadde det travelt denne morgenen, glemte jeg bussbevis (midlertidig bevis). Hva i all verden skulle jeg gjøre da? Joda, endte jo opp med å få et nytt et heldigvis. 

skolen i dag, lærte vi om aviser og sånt, men det morsomste var å lage animasjon i Flash. Til neste tirsdag skal vi lage en egen historie og lagen en liten animasjon ut av det, blir nok gøy!


Don't drive awayyyyy


Gammelt bygg ja. 
 

Ditt etterlengtede bilde

Siden jeg tok med kameraet på skolen i går, ble det automatisk med på trening også. Selvfølgelig må vi ta bilder av at vi turner! Jeg legger aldri ut bilder fra trening, men nå skal dere få se hva vi virkelig gjør på trening, utenfor å skade oss selv:

Gry i flikkflakk:Sånn her skal det ikke gjøres:


Så tar jeg bakoverbro, har nok ikke strake føtter her dessverre...

LOL


Sånn går det når man ikke har trent på hele sommeren! Flikkflakk ja. 


Legg merke til Katrine på trampolina! 


wow, får ikke så mange normale bilder av de her, haha.

Time for an update

NÅ har jeg begynt på Molde videregående skole på linjen Media og Kommunikasjon. Har ikke hatt noen hele  skoledager enda, men i morgen starter det for fullt med både skole, trening og jobb hele dagen. 
Denne helga har jeg brukt på å vært i Molde på trenerforum. Begge dager i mange timer. Det går ut på å forbrede oss på turnsesongen 2010-2011. I pr skal jeg være trener for Gymlek 4 år, idrettens grunnstige 1-4 klasse gutter, og salto jenter og gutter. Det er ikke så mye egentlig. Bare tre timer! 

Men på fredagen folkens, hadde jeg besøk av Ingeborg, og vi lagde dette:

Det er IKKE sjokolademousse. Det er muffinstopping folkens. Før vi blandet inn sjokoladen, prøvde vi med blå konditorfarge også, den så sykt kul ut, haha!               Vi spiste bare sjokoladebitene forresten. 

Og på Lørdag tror jeg at jeg var den siste som fikk dette

det er en pakke fra bok og media til 470,- kroner eller noe, men stipendet dekker det. Trenger det til skolestart, fordi... ja, man trenger det nok.

First day of school.

I morgen er første dag på videregående, og jeg er sykt nervøs. Aner virkelig ikke hvem jeg skal gå i klasse med, for jeg tror ikke jeg kjenner noen som skal gå samme linje som meg. Èn ting har jeg vertfall kommet frem til. Det er hva jeg skal ha på meg i morgen. Jeg håper bare på at det ikke blir full sol så jeg ikke kan ha på bukse, for da må jeg forberede et helt nytt antrekk. Det er heller ikke vits å ha med sekk, tror jeg. Så tar med en liten veske bare. Tabbe for meg om vi skal ha med oss noen store papirer hjem eller noe da. 

Er utrolig dumt at ferien er ferdig nå! Har jo fått sommerfølelsen nå, men den blir jo raskt borte når vi begynner på skolen igjen. Er ikke så lett å skulke første dagen heller, for da mister jeg skoleplassen min å må være uten skole i et år. Jeg vil virkelig ikke stå opp 6 hver dag for å gå på skolen enda. Trenger noen uker ferie til!

Hvilken klasse begynner du i? Flere som skal begynne på media og kommunikasjon?


beautyineverything

Bade på kalkstrand

Hei! I dag har jeg badet. I Norge! Hereguuuuud, det er iskaldt i vannet. Klarte jo å svømme et par meter før jeg løp tilbake på land. Jeg trodde at Elnesvågen endelig skulle få seg en fin badestrand, men hva ser jeg når jeg kommer ned dit?


En to meter bred strand. Av kalk! Den er ikke noe behagelig akkurat, bare hvit stein som gjør at vannet ser ekstremt skittent ut. Jeg håpet jo på at det faktisk var sand der.

Her sitter ingeborg og nyter skyene. Vannet ser jo blått ut pga den hvite kalken.

Bursdagsfeiring! Du vil like denne gaven.

Hei! Nå er jeg hjemme fra bursdagen til Tonje. Det var sykt koselig! Det var to gutter fra York i England der også. Han ene har bodd i Norge før så han skjønte norsk, men han andre ante ikke hva vi pratet om. På kvelden spiste vi taco og masse potetgull, sikker på at jeg har lagt på meg 5 kilo. Vi badet i stampen på hytta, eneste minus der var alle kaffedyrene. Ææææ. Vi var våken til langt på natt, og sengene vi sov i var ganske så små. Var redd for å falle ut fra toppen av sånn to-etasjes seng. Kommer ikke på hva det heter. I dag har vi fisket (faktisk) men fikk ingen fisk da. Noen skulle ta på seg finklær for å hoppe ut vannet, fikk jo tatt noen bilder før de ble gjennomvåte. 

Nå har jeg kuttet ned 292 bilder fra kameraet mitt  ned til 10 som jeg legger ut her. Er mange fler på facebook.


Frukt når vi kom!


Tonje er sykt pen! Skal få tak i oppskriften på den muffinsen der. Vertfall toppingen!


Her er vi alle sammen. Koser oss med godis.

Haha, jeg ingeborg og livmaria kjøpte Tonjes beste gaver. Først skulle Tonje åpne Liv Marias gave:Bare 10 kroner folkens! Nå får hun mange jordbær.

Men for å kunne sette planten i jorda hadde jeg og Ingeborg kjøpt:


Gartnerhansker! Bare 10 kroner folkens! Der dør hun av latter btw. Nei, det var ikke den ordentlige gaven.


På med finklærne!

Og når man først har på seg finklær, hvorfor ikke bare...

Hoppe til fiskene?

Og når vi først er i gang her:

Bare gjør vi det igjen. Ikke meg.

 

Bursdag og Nordsjøfestival

I dag skal jeg i bursdag til Tonje Solstad! Gleder meg sånn! Hun skal feire i *********, å det blir overnatting og bading. De har sånn stamt eller boblebad, så det blir jo sykt gøy! Elsker slike sleepover bursdager. 

Ellers så var jeg ute i går. Nordsjøfestival vettu, Frænas store høydepunkt hvor mange tusen kommer for å... faktisk er jeg ikke sikker på hva som skjer der. Er der bare en dag oftest. Jeg og Amalie dro ned på kvelden, aner ikke hva klokka var, men selvfølgelig var det jo vakter overalt, å man måtte enten være 18 for å komme inn, eller ha båt. Vi satset på å komme oss inn på delen hvor de som hadde båt var. Der de over 18 var, er det jo bare oldiser. "He dåkkår båt?" spurte vakta. Amalie bare "Eeeh nei?" haha klart vi ikke kom inn da før en fyr sa vi var med dem. Vi gikk ut fra plassen litt etterpå, var borte en stund for så å komme tilbake. "Nei no slæpp dåkkår ikje inn" sa vakta. Vår unnskyldning var "Men NO he han me båtn komme.". "Ja væl, grætt, men no slæpp i dåkkår ikje inn flære gonga" svarte han og slapp oss inn. Haha. 

Etter hvert møtte jeg på Vibeke! Sykt koselig å se henne der. Hun var med ei venninne på en gigantisk båt! Det var 3 soverom og 2 bad der inne. Største jeg har vært inni, bortsett fra ferger osv. Dro hjem halv 3.

Men nå skal jeg gjøre meg klar til bursdag som begynner om en og en halv time. Snakkes!


raaaaandoooom 

Klassetur til Langvatnet! Nicenice

Kom hjem for en liten stund siden etter en herlig kveld med en del av klassen. Jeg hadde arrangert det, og var jo spent på å se hvor mange som gadd å komme. Det ble jo faktisk 12 stykker! En tredjedel av klassen er jo bra det synes jeg. Det skulle være oppmøte klokken 6, men siden jeg hater å komme først å se ut som en loner, tenkte jeg at jeg skulle komme litt senere. Tydeligvis hadde alle hatt den planen. Kristine kom først litt over 6, og jeg kom etter henne. Så kom Håvard og Kjetil, men stakk en tur på fjellet eller noe. Så dukket det opp flere, og de hadde tenkt samme tanken som meg om det med å komme først osv. 

Etter litt begynte vi grillingen. Alise hadde kjøpt inn 5 engangsgriller for klassepengene, men det var kanskje i det meste laget, hahh. Vi spilte volleyball, og hadde det ganske kjekt tross for all myggen som skremte oss hjem igjen. Tre stykker hadde planer om overnatting, men change in planes når ingen andre skulle... Tror de fleste dro hjem 11 eller noe.


Vi som kom først !


Langt hår, vet det.


Haha! Synes denne var sykt kul! Lagde den ved å først grille, så begynte jeg å spise av den, og surret den seige marshmellowen (?) i rundt seg selv, grillet og gjorde det om og om igjen. Nice eller?


Vi fikk til og med til å tenne bålet! Her var ikke alle kommet enda da. 

But there were no sunset

Hei! Vet dere hva? I dag har jeg vært i huttiheita! Jeg trodde det seriøst ikke gikk an å få det mer øde enn hvor jeg bor, men joda, jo lengre nordover fra Elnesvågen du drar, jo mer øde blir det. Helt til du treffer på Kristiansund. I dag var jeg med Ingeborg til Skarset for å besøke søsteren hennes og tanteungen. Vi spiste is og vaffler, og så historien om hvordan Coco Chanel ble så kjent. Spennende! Etter å ha vært der dro vi til Farstad. Altså, enda en plass i huttiheita dere aldri har hørt om. Vi skulle ta bilde av solnedgangen, men det var jo en god stund til den gikk ned enda. Vi gikk derfor til huset til bestemoren til Ingeborg. Men når sola først skulle gå ned, kom selvfølgelig skyene frem. 


aw
den broa så ekstremt utrygg ut. Derfor gikk jeg og Ingeborg dit for å spise jordbær!


Når man bor i huttiheita har man som plikt å ha en gård.


For en søt kattunge!


Sydenstranda i nord.


Norgesmesteren folkens! Ikke glem at hun her endte opp med nakkekrage.


Dritbra utsikt vertfall!

"Hvor er?... Åja."

Har hatt det utrolig gøy i Ålesund i dag! Vi tok bussen helt inn til sentrum, og gikk på de to kjøpesentrene som var der. Utrolig små må jeg si, men bedre enn det som er her. Vi gikk litt rundt i byen og tok mange bilder. Ble spesielt opptatt av fuglene, og jeg greide å få to stilige bilder av den faktisk! 


Ingeborg har kjøpt samme kamera som meg!


Topp; JC, Shorts; Cubus, Sko; Converse, Veske; ChanelEtter å ha vært i sentrum en stund, bestemte vi oss for å ta buss til Moa. Men først skulle Ingeborg spørre lokalbefolkningen hvor rutebiltasjonen var. "Rett over gata" svarte taxi-sjoføren Ingeborg spurte. Og jada, 30 meter unna var den... Shæmmær.Alltid mye rar drikke i kiosken på Moa.

The last time i see you in a year sweety

Herregud så trist det var i går! Var hos June på avskjeds-party, og hadde det utrolig koselig. Vi grillet, spiste is, spilte kortskalle og vi skulle egentlig se en film også, men vi rakk det ikke. Det var SISTE gang jeg ser henne før hun drar til USA, og hun blir borte et helt år! Heldiggris, er så misunnelig.

I dag tar jeg turen til Ålesund. Jeg eier ikke retningssans når det kommer til den byen, tror alltid den ligger nordover herfra. Blander den med Kristiansund, hehe... Skal ta bussen sammen med Ingeborg, og tilbringe dagen på Moa, og kanskje i sentrum også.


Wææ, ser ikke ut, haha.

Surprise!

Jeg våknet av en telefon klokken 10 denne morgenen. Jeg fikk beskjed fra Liv Therese, en av Junes beste venner, om å komme til June klokka halv seks. Moren hadde laget istand et surprise-avskjedsparty for henne før hun drar til USA. June hadde selv planlagt å ha et i morgen, og alle som skulle komme klarte å holde tett om overraskelsen. 

June hadde jo hatt en idé om å ta bilder av Norge, eller Bud (norsk natur), så faren hadde tatt henne med dit for å ta bilder imens alt ble gjort klart til avskjedsfesten. Alle sammen gjemte seg bak en vegg i gangen. Hun hadde fått vite at bordet var dekt på, og antok at middagen var servert. Hun kjappet seg derfor ut av bilen og inn døra. Vi hoppet frem, litt sent, og ropte "SURPRISE!". Hun skvatt, og visste ikke hva hun skulle gjøre. Hun endte opp med å snu seg rundt å gå ut døra, men kom inn igjen etter litt. Vi spiste mye mat og kake, og det hadde ikke helt gått opp for henne hva det var som foregikk.

Gleder meg til i morgen, da er det enda en avskjedsfest for henne! Ikke at jeg gleder meg til å si farvel, men vi kommer til å ha det morsomt. 


June i USA på språkreise<3 Kommer til å savne deg vennen! 

Beauty

...in everythingbeautyineverything.com

Boredom\ Make it or break it

Jeg har ikke noe å skrive for tiden siden jeg ikke gjør noe spesielt. I de siste dagene har jeg sett på sesonger på Internet som The secret life of the american teenager, og når jeg hadde sett alle episodene som hadde kommet ut der, begynte jeg å se Make it or break it. Det handler om turn, og da synes jeg det var ekstra gøy. Morsomt å sitte foran en dataskjerm i flere timer vettu! Yey. 

Jeg gjør meg klar for at dataen min skal kollapse eller dø ut når som helst. Derfor har jeg begynt å lagt alle bildene jeg har på dataen inn på flere cd'er så de ikke blir borte. Har bare 9/10 av bilder og dokumenter igjen, her går det unna! 


Funfun! 

Jentekveld

Lørdag - søndag hadde jeg besøk av Tonje, søndag - mandag kom Martine og Ingeborg. 


HATER denne filmen. 


ute klokka 3 på natta.


Klokka 4.


Og vi lagde kakao.

Moldejazz here I come

I dag sto jeg opp kvart på ti! Kunne sikkert ha sovet en time lengre. Jeg skal ta bussen klokken 12 i dag sammen med Ingeborg for å dra på jazzfestivalen i Molde. Men så regner det! Det regner hele tiden her, og jeg hadde egentlig planer om å ha på meg shorts i dag, men det går vel ikke med 14 grader og regn.

Har du vært på Moldejazz før?


Dette skulle vært Fræna.

Da jeg var i Larnaca! Bilder, shopping...

I Kypros ligger det en by som heter Larnaca. Jeg likte den byen siden strandpromenaden minnet meg litt om den i California. OG, det var Starbucks der! Jeg var der to ganger også, siden frappucinoen var så god.


Min andre frappucino fra Starbucks! 

Toga Toga

Her er litt mer av Kypros:
Strippeklubber var på omtrent hvert gatehjørne. Skikkelig partysted må jeg si.


Venstrekjøring! Og taxiene hadde tre dører.

Skal jeg kalle det et liv?

Har utrolig lite å gjøre for tiden, sitter å ser "The secret life of the american teenager" på internett. Har kommet til episode 18 av sesong 1! Og så er det slik at jeg bare kan se 72 minutter før jeg må ta 54 minutters pause hvis jeg ikke er medlem av siden osv. 

Så da fikk jeg litt tidsfordriv å gjøre i de 54 minuttene.

Kjøpte en svær sjokolade i Kypros, og jeg synes det var en god idé å bare rive opp en liten bit. Tenkte jeg skulle ha det som pynt oppå frappucino eller noe.

Så prøvde jeg Voe sin oppskrift:

Men så bare... Det er ikke nok til meg.

Der ja...


Jeg tømte ikke innholdet fra den ene koppen til det store glasset. Jeg tok bare trippelt så mye.

Jeg drakk opp alt. Det skulle ha vært flere isbiter i da. Og litt mindre melk. Men ellers god!

Og som om det ikke var nok:

...så spiste jeg opp det også.

Frappucinoen kom til nytte, jeg skulle jo ha besøk.
Så i natt var Ingeborg her. Vi spilte Sims 3 hele natten, bortsett fra når vi sov. Vi spiste opp nesten alt godteriet til Ingeborg, føler meg litt slem...

Endelig hjemme! Bilder fra reisen

I går kom jeg endelig hjem. Jeg skal ikke tilbake til Kypros, så bra var det IKKE. Jeg legger ut bilder av selveste reisen nå, så legger jeg ut flere senere.


Vi så film hele veien til Gardermoen


så var vi på Gardermoen å måtte vente flere timer på at flyet skulle komme.


Så fløy vi over himmel og hav for å komme oss dit.


Maten var jo helt forferdelig. Umenneskelig å gi oss sånn mat!


Og velkommen til Kypros.


Vi så hvordan dyrene lever. Fikk lite lyst til å drikke melk.


Så var vi på hotellrommet. 

Jeg er i Oslo, faktisk

Ser at statistikken går i en sånn fin bue nedover for tiden. Ikke så rart med tanke på at jeg ikke har blogget mer enn to ganger på to uker! 

Nå er jeg hjemme fra Kypros, og jeg er i Oslo. Jeg skal dra hjem igjen på mandagen, og da får jeg endelig møte alle vennene mine igjen. Da har jeg tenkt meg på kino også, å se på Eclipse! Den hadde premiære når jeg var i Kypros så...

Oh, og jeg har vært på Starbucks. Kjøpte TO frappuchinoer på en dag derfra!


oi så sur. 

News fra Kypros! Kakkerlakk og kameler.

God morgen lesere! I natt drømte jeg om kakkerlakker. Det var fordi det skjedde en traumatisk hendelse i går kveld. Det var altså en kakkerlakk som hadde kommet seg inn på badet på hotellrommet! Min skrekk for å sette foten innenfor døra var så stor at jeg ikke gikk inn dit før i dag. Den hadde kommet seg inn gjennom et hull i gulvet. Herregud, tror dere deres egne øyne når dere leser dette? Kakkerlakker, doer som ikke fungerer, SYK trafikk, var til og med en bilkrasj forrige uke. Blir nok ganske så redd av å sitte i bussene.

Til andre ting; Jeg har vært i to dyreparker. I går ridde jeg på kameler! Det var veldig skummelt når kamelen reiste seg opp og satt seg ned. Det føltes ut som en hest som bukket eller hva det heter. Trodde jeg skulle falle av, men selve turen var jo gøy. Virket ut som en gigantisk hest bare. Det sto det skulle være kameltur, men kamelen har jo to pukkeler, men det vi ridde på lignet mer en dromedar. De sa til og med at det var en kameltur. Jaja.

Det var også en kenguru der, men den var bitte liten, og lå bare å sov. Kjedelig! Og så hadde de importert et reinsdyr og noen esler osv. På den andre dyreparken så vi på skillpadder, fisker og krokodiller. Krokodillene så bare late ut, for de lå bare å sov hele tiden, og de var ikke særlig store heller.

Og jeg har vært på starbucks! Kjempegod frappucino der. Kjøpte til og med to ganger, og jeg kjøpte en sånn kopp med starbucks-merke på.

Hva har du gjort i det siste?


pukkelen er fylt med fett, og ikke vann som mange tror. Sånn så vertfall kamelen vi red på ut,.

Update fra Kypros

Nå er jeg da i Kypros. Jeg befinner meg i Aiya Napa eller hva det heter, og jeg sitter i resepsjonen. Her er det IKKE veldig varmt, tror ikke det har vært mye over 30 grader enda, og det er MYE vind. Vertfall på stranda. På kvelden kjennes det ut som om jeg er i Norge. Toalettene er helt forferdelige. Det er liksom ikke lov å putte dopapiret i do engang!Man må putte det i en søppeldunk. WTF? Ekkeeeelt. Ikke at jeg bryr meg om hva som er lov å ikke på dette stedet. 

Til det som er litt gøy her:
Jeg har parasailet, og det var jo skikkelig gøy. Vi hang etter en fallskjermlignende ting etter en båt, og vi fikk god utsikt over byen. Vannet er varmt, vertfall varmere enn i Norge, men det er jo steinbunn. Ikke bra. Vi kunne jo ha gått en halvtime for å komme oss til en av de strendenee hvor det faktisk er fint å bade. 

Vi skal til Badeland enten i dag, eller kanskje i morgen, og det er en av de største i hele Europa. En av utfluktene jeg hadde lyst på var å kjøre med et lite fly til Egypt! Det tar bare en time herfra skjønner dere.

Jeg har heller ikke blitt så veldig brun. Jeg skylder på sola.Hotellet jeg bor på. Har ikke badet i bassenget enda, nei.

NYTT DESIGN

Jeg bytter sjeldent design. Jeg byttet på bursdagen min, og til jul. Jul var sist jeg skiftet design. Nå vil jeg at det skal være litt lysere så det får mer en sammenheng med sommeren. Så mangler jeg bare en ny header som jeg skal få laget etter hvert! 

Hva synes du om designet?
19.jun.2010

Huff så det regner ute. Vedder på at det regner 9/10 av året her i Elnesvågen, og det gir seg aldri. Tviler sterkt på det med at det ble oversvømmelse ved at det regnet i 40 dager og 40 netter i Noah sin tid. Har jo regnet mere enn det her? Hah! 

Klassen skulle egentlig på klassetur i dag, altså en telttur, men siden været er så forferdelig, måtte vi bare avlyse det. Det var jo ganske dumt, for teltturer med klassen vår er kjempekoselig! Får nok heller ta det på en av de få dagene da sola tar en tur innom. 

Likevel får jeg noe å gjøre i dag, heldigvis. Jeg skal ha jentekveld med Julie, Martine og Kaja! Vi skal leie en skrekkfilm (håper jeg) og vi skal ikke engang sette foten utenfor døra. 

Regner det ofte der du bor?
The big day

SPØRRERUNDE PÅ DENNE LINKEN

Her er noen flere bilder fra avsluttningen!New Yorker osv

Ask me questions here. Åpnes i nytt vindu.

Heeyy, i dag har jeg hatt besøk av Martine, og vi har for det meste stirret i dataskjermen. Før hun dro hjem kjøpe vi sjokolade på butikken, for alle vet at sjokolade er sunt. Hvertfall for hjertet, og dere som kjenner oss, vet at både jeg og Martine har dårlige hjerter, så for å bli snillere spiser vi sjokolade. Eneste grunnen.

For dere som lurer:

Hadde jeg på meg dette i dag. Topp eller hva du vil kalle det fra New Yorker, øredobber fra en eller annen sjappe i Spania, og tights fra H&M tror jeg. Interessant må jeg siiii.
kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin
hits