januar 2010

Bildeserie

Nå er det en stund siden jeg har lagt ut bilder (i bildeserie) på bloggen min tror jeg.


Denne sangen har jeg aldri hørt før.


Alle sangene hans er dritbra! Og han er jo superkjekk også! (Jeg og Martinekvammen.blogg.no har planer om å rømme for å se på konserten hans)


Dette er klokkeslettet jeg tok dette bildet.
Kan du gjette hva dette er? Easyshit.

Bildemanipulering

I går manipulerte jeg bort en flue fra blomsten under, siden flua ble så uskarp i forhold til resten av bildet. Dette skal jeg ha med i fotoprosjektet på skolen forresten. 

Hvordan ble det synes du?

FØR:ETTER:Foto: ingrid fredriksen

FOTOPROSJEKT

Nå sitter jeg på skolen og jobber med et fotoprosjekt. Eller, jeg har jo ikke begynt helt enda, men når jeg krysser ut de usaklige sidene som ikke har noen ting med skole å gjøre, kommer jeg meg vel i gang. Etter skolen skal jeg på trening til klokka blir 5, så kommer jeg hjem i 6-tiden. Jeg hater å ta buss rett etter skolen, for da må jeg bære med meg den tunge sekken, så jeg ser ut som en knøl i bussen. Sånn er livet.

Hva skal du i dag?

4213980571_84fb528cd9_b_large

BILDESERIE

1


2


3


4


5


6


7


Hvilket bilde likte du best?

Snøkrystaller! BILDER

Se på snøkrystallene som er på vinduet mitt!
Visste du at hvis det er -28 grader og du tar en kopp med kaffe, kaster kaffen ut i lufta, så blir det snøkrystaller? Kult ikke sant?

Hvilket bilde liker du best?

Jeg har hatt spansk tentamen i dag! Jeg tror det gikk greit, for jeg følte jeg fikk til mesteparten, aner ikke når vi får resultatet da men...

kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits