februar 2011

Første forstuelse på minst 4 år

Dere kommer aldri til å gjette hva jeg har gjort i dag. Så jeg skal skrive det, om dere lurer liksom.

Jeg har forstuet fingeren min! For første gang siden jeg sluttet på handball i 7. klasse, har jeg klart å forstuet fingeren min med hjelp av ballspill. I gymmen på skolen og faktisk. Så nå må jeg gå rundt med teip rundt fingrene i flere dager, muligens hele ferien, for at den skal bli bra igjen. Dette er grunnen til at ballsporter burde være forbudt i norsk skole. Elevene blir skadet og lærerne tar ikke på seg ansvaret for deres skader.

Det er nå man burde ha forsikring. Fant forresten turnlisensen min nå nettop, og synes man burde ha en lisens for gymtimene også. Det vil si at alt som skjer av utgifter ved skader blir dekt av whoever, som i mitt tilfelle burde vært skolen. Så kunne jeg fått en gratis time hor sykehuset for å heale fingeren min.

Og forresten, nå har det visstnok blitt vinterferie. Synd jeg ikke kan nyte den som en vanlig ferie. Skal nemlig opp tidlig hver dag frem til torsdag for å dra på skolen. Ja, skolen ja. Skal på teaterøving der om dere lurte.

Cracked eye

Tok meg friheten å manipulere et bilde jeg har tatt.

© Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canin EOS 500D + 17-40mm + mellomring

Moteshow og studioshoot

Det første jeg gjorde da jeg kom på skolen var å hoppe inn i nyttårsballkjolen min. Jeg skulle nemlig stille som modell for en i klassen, og følte meg temmelig flau der jeg gikk gjennom gangen med en ballkjole. Etter den shooten, var det på med vanlige klær og leve ut resten av skoledagen.

Etter skolen var det på'ån igjen i fotostudioet. Jeg, Liv Maria og Aina tok turen inn for at jeg og Liv Maria skulle få tatt bilder til et skoleprosjekt. Men skolen vår er seriøst fattig. De har ikke råd til å kjøpe en hvit bakgrunn til studioet, men det har UB (ungdomsbedrift) på skolen vår. Så den måtte vi låne for 50 kroner, yey.© Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon 500D + 17-40mm

Etter å ha tatt rundt 500 bilder hver hvor alle ble misslykket, løp vi nesten til Roseby for å rekke moteshowet. Der skulle nemlig Martine og Julie gå modeller! Var sykt kult å se på. Moteshowet var laget av Design og Håndtverk på Romsdal VGS. Studio 11 hadde også en liten oppvisning som jeg ikke har bilder av eller noe annet som kan bevise at dette faktisk skjedde. Showet gikk ganske fort, og jeg trodde det varte helt til 8? Nei, varte visst bare en halvtime... Så jeg stakk til Liv Maria til jeg måtte ta siste buss hjem.© Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon 500D + 50mm

Julie på catwalken! Sykt nydelig.

© Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon 500D + 50mm

Julie og Martine! Søte asså.

Fordi jeg er favoritten

Føler alle lærerne elsker meg.

Dere husker vel da jeg fikk en crispo-sjokolade av gymlæreren? Eller har jeg skrevet om det i det hele tatt?. Fikk vertfall det siden jeg hjalp til med å være "instruktør" når vi hadde turning i gymmen.

I dag for eksempel, fikk jeg potetgull av naturfagslæreren. 
Grunn: Jeg er hennes favorittelev. Nå venter jeg bare på at norsk- og engelsklæreren også deler ut godteri til meg....Neida, vi skulle gjøre et elevforsøk hvor vi skulle fjerne alt fettet fra potetgullet. Endte opp med sunt potetgull til slutt! Ikke spiselig siden det var dyppet i neglelakkfjerner. Men vi fikk faktisk spise potetgullet som vi ikke gjorde forsøk med.

Starbucks i Norge!!!

Fantastiske Starbucks har nå kommet med iskaffe til Norge! Herregud, jeg er så glad for det, for bedre iskaffe finnes det ikke. Mamma har hamstret inn 6 stykker, som kanskje er litt lite for mitt forbruk, men dette kommer jeg til å kjøpe hver eneste dag fremover.

Det verste er at det er utsolgt. Over alt! Folk liker visst iskaffen så godt at alle bare hamstrer med seg. Håper de som eier Starbucks eller hva jeg skal si, ser dette og plasserer en Starbucks midt i Molde Sentrum. Da hadde jeg gått dit hver dag i matpausa på skolen. Hadde gjort meg fattig, men hva gjør man vel ikke for Starbucks. Dette er ikke overdrivelse engang.

Denne er helt fantastisk. Koser meg meg både Starbucks og pops!

Improvisering på høyt nivå

Herregud, jeg kom akkurat på at på mandag skal jeg ha fremføring i norsk! Vi skal fortelle om ei bok vi har lest og skrevet ei analyse til, og i mitt tilfelle er det The Vampire Diaries. Jeg har jo ikke tid å øve i helga, fordi jeg må sitte å jobbe med ei animasjonsoppgave som skal leveres inn på tirsdag, pluss at jeg skal ha et liv! Det verste er at jeg ikke aner hva vi skal si på fremføringen en gang. Bokanalysen min var jo på nesten 3 sider, og aldri i verden om jeg skal stå foran klassen å prate i 30 minutter om noe de synes er max uinteressant. Huff, rekner med at det blir litt improvisering under veis.

Seriøst, ble så deprimert at jeg går å... Ja.
Photography - landscape

Okei, synes overskrifter er mye finere på engelsk enn på norsk, bare så det er sagt.

© Foto: Ingrid Fredriksen || Kamera: Canon EOS 500D + 18-55mm

© Foto: Ingrid Fredriksen || Kamera: Canon EOS 500D + 55-250mm

© Foto: Ingrid Fredriksen || Kamera: Canon EOS 500D + 55-250mm

Forresten, visste dere at når man lagrer et bilde i .jpg og laster det opp på internett, så forsvinner mye av fargeinformasjonen?

The water is the mirrorFoto: Ingrid Fredriksen || Kamera: Canon 500D + Canon mellomring

8 timer foran Mac

I dag har vi hatt en hel skoledag med mediefag. Det vil da si at vi har jobbet foran en dataskjerm i 7 timer. Egentlig 8 om man teller med matfri. Vi jobber med en animasjon i Adobe Flash CS5, og jeg kan ærlig si at jeg er temmelig lei av å lage den slags animasjon. Derfor, lagde jeg og en i klassen en animasjon med plastelina istedenfor. Har den ikke på film dessverre, men tok bilde av de søte figurene.Prøvd å lagd animasjon med Adobe Flash før?

Tror jeg også begynner å bli småsyk her jeg sitter. Snart skal jeg nok se en episode av Hellcats og spising av godteri. Herregud, føler meg sunn. Fikk en kommentar fra Liv Maria ista; Du har blitt sykt usunn!. Takk, jeg vet det, skal bli sunnere neste uke, og kutte ned på antall poser pops i uka.

Life

@beautyineverything.com

Sjokolade, hest og kjerre

Guess what...

Jeg fikk sjokolade med gymlæreren min i dag! Hun synes jeg var så flink å hjelpe til med å lære de andre i klassen å turne, så hun var så hyggelig at hun kjøpte en svær sjokoladeplate til meg! Herregud så lykkelig jeg ble. Endte opp med å bli så gavmild at jeg ga til alle i klassen og endte opp med under halve sjokoladen selv.

Og guess what...

Jeg visste jo at Fræna var øde, har mange gårder, traktorer, gamle folk og sånt, men det må da være grenser. På vei hjem fra skolen så jeg nemlig noen kjøre med hest og kjerre langs gangveien. Herregud for et bondeland, tenkte jeg. Hvorfor bor jeg her?! Kan like så godt flytte til LA øyeblikkelig!

Pretty girls, je.

Nå får jeg fortsette å skrive bokanalyse. Det er drittkjedelig, men det må vel gjøres en gang. Det er sykt mye og skrive, og i tillegg skal vi ha fremføring om boka! Dette blir en lang helg. Skal være ferdig til mandag forresten, og jeg har nettopp begynt.

Sunshine, finally!

Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon EOS 500D

kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits