april 2010

Jeg skal konkurrere I NORGESMESTERSKAP

JESS! Jeg kom med på nm-troppen! Jeg ble sinnsykt letta da jeg fikk høre det. Nå gjenstår det 5 uker med trening. Uheldigvis for meg kræsjer jo treningene med eksamen, så jeg får mindre trening enn det jeg burde. Så jeg tenker på å gjøre det dårlig på eksamen, og heller gjøre det bra på NM! For det er jo mye bedre å få "status" som norges mester i turn, enn å kanskje få en god karakter på eksamen! Haloo, hva ville du valgt liksom?

 

Snart skal jeg ta bussen til Eide. Det er tidenes største by og  der er det sinnssykt mye å finne på. Vedder på at det er Norges største shoppingsenter de har også. Neida, det er et mindre sted enn hvor jeg bor tenker jeg meg. Og siden jeg og venninna mi Ingeborg er så spontane, tenkte vi at det var den rette plassen for oss å dra!

 

 

Det du hører - det glemmer du, det du ser - det husker du, det du gjør - det lærer du

Det du hører - det glemmer du
Det du ser - det husker du
Det du gjør - det lærer du

Ja det var det eneste jeg fikk med meg etter 14 timer på kurs i helga... Neida, men jeg synes den der var ganske smart.

I går var jeg ute på fest, og det var dødsgøy. Vet flere er enig. Jeg kom hjem ca rundt 3 tror jeg, jeg la meg vertfall da. Så er jeg så smart for jeg visste jo at jeg skal opp klokka 8 dagen etterpå. Gikk jo bra det, bortsett fra at jeg holdt på å sovnet i teoridelen på kurset. 5 timer søvn er for lite vettu. Det positive er at jeg får jo tatt utdanning nå bare som 15-åring! Før jeg dro i dag tidlig, så jeg endelig litt sollys. Det er sånn stygg askesky som svever og tror den er kul over hvor jeg bor. Den gjør alt grått, og det snør og renger som aldri før. Så måtte jeg ta bilde av skya og den lille blå himmelen høyt der oppe bak de tunge grå skyene.

Hva har du gjort i helga?


blått-grått

Øynene er sjelens speil

Jeg kommer til å få verdens mest opptatte helg. I dag skal jeg i en bursdagsfeiring, og noe av det samme i morgen kveld. Klokka 10.00-17.00 på både lørdag og søndag skal jeg på trenerkurs. Neste helg skal jeg vertfall bare slappe av, for jeg føler jeg har alt for mye å gjøre.


Foto - weheartit.com

 

DICEshape, hva synes du om bildet?

Hva synes du om dette bildet?
Du kan se rett gjennom øyet mitt

Haha, sjekk dette da, man ser objektivet på kameraet i pupillen min.

Jeg har redigert bilde litt, jeg har ikke så blått øye.
kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits