april 2011

The green nature

Foto: Ingrid Fredriksen
Things you wont miss for the world

Elsker at det har blitt sommer og sol ute!Foto: Ingrid Vestby Fredriksen Kamera: Canon EOS 500D + 50mm


In A Dream


Foto: Ingrid Fredriksen

Sunne sommerdager

Herregud så fint vær det har blitt! Håper det varer kjempelenge. Jeg og Amalie har vært ute i hele dag og spist ganske mye godteri. Vedder på at vi har lagt på oss nesten 10 kg. Vi har også gått en tur da, i håp om å bli litt brunere, og litt sprekere. Må bare nevne at jeg hater å gå i skogen på grunn av alle insektene.

Videre i kveld skal jeg jobbe litt med fotoprosjektet vi har på skolen. I følge min plan skulle jeg vært ferdig for lenge siden, så jeg må prøve å bli raskt ferdig. 

Jeg har også fått et ganske stort påskeegg medmassegodteri! Det meste er sjokolade, wii. Ser virkelig frem til disse sunne påskedagene.

Se så søt påskekylling!


It is so lovely

Som sagt, har jeg til i dag vært på en helt fantastisk bursdagsfeiring! vi startet kvelden med å spise kylling og ris, og gikk raskt over til våre cupcakes. 

Pyntet av: meg og Ingeborg!

De var ganske mektige, så én var egentlig nok. Så hadde vi det koslig med prating og sånne ting, og vi dro blant annet ned på stranden for å ta litt bilder. Vi grillet også marshmalows på telys.Så stakk vi opp igjen i leiligheta for å spise den utrolige oreokaka. Fikk høre at den var bedre enn på en kafé i Molde! Gjett om vi ble stolte. Desverre fikk ikke Ingeborg helt til å lage gelatinen i kaka, så vi fant biter av gelatin rundt om kring i den hvite kremen. Vi spiste ikke så mye av marshmallow-pynten heller. Den var vertfall veldig god! Vi så filmen Burlesque og koset oss til sent på kvelden, eller tidlig på morgenen for noen. Rundt 4 vil jeg tro. Marte!

Ingeborg!My Oreo Dream Cake!

Vet dere hva eller, jeg har lagd en kake. De som kjenner meg godt nok vet at jeg virkelig ikke kan bake. Både i går og i dag har jeg og Ingeborg vært i den dritfine leiligheta hennes på Farstad og bakt Oreokake! Og cupcakes med chocolate frosting. Må ærlig innrømme at jeg er ganske stolt over resultatet. Vi brukte ganske mange timer på kaka, og i dag lagde vi verdens beste cupcakes. Alt skal bli spist opp i morgen da hun skal feire bursdagen sin der, så vi fikk desverre ikke smakt kaka, men vi håper at den faller i smak hos gjestene. Inkludert meg. 

Alt startet med en lang shoppingtur i Molde i går. Vikk rundt med en 10 kilos pose med omtrent bare godteri. Den inneholdt blant annet:


+ 4 pakker oreokjeks, sjokolademousse og alt det andre som skal inn i en sånn kaloribombe. 

Kaken så da slik ut etter vi fulgte oppskriften fra passion4baking.com:Pyntingen: Resultat:

Perfekt!

...Let's not forget about the cupcakes:

Også perfekte.
 

Dette har jeg ventet lenge på

Endelig er det påskeferie! Jeg skal prøve å fylle omtrent alle dagene. På fredagen for eksempel, hadde jeg den mest stressende dagen i hele mitt liv. Endte til slutt med at jeg dro ut. Dagen etterpå hadde jeg verken mobil eller pengbok før klokken 18.00 eller noe, for en venn av meg hadde tatt det med seg hjem. Kremt... Så ble det søndag. Alle vet at man ikke gjør noe på søndager. Og i dag folkens, skal jeg til Ingeborg. Mesteparten av uken kommer jeg til å vanke mest med henne. I morgen skal vi bake bursdagskake og ha jentekveld i ei dritfin leilighet, og det blir da også overnatting (hvis ikke blir vi aldri ferdig med bakinga). Torsdagen skal hun feire bursdagen sin med masse koslige folk, og da blir det så klart overnatting! Gleder meg kjempemye! Så har vi helga igjen. Får ta det som det kommer.

Hva skal du i påskeferien?

It's yah birthday, giiiirl!

Har hatt en ganske hærlig dag i dag for å si det sånn. Begynnte ikke før klokken 9 på skolen pga tverrfaglig dag i engelsk og mediefag, og vi ble ferdige klokka 14.00. Så kom besteveninna mi Ingeborg Kvammen til byen, og hun har nemlig bursdag i dag! Så vi gikk på Moldetorget opp på terassen der for at hun skulle få gava si. Hadde også kjøpt sånn der blåseting som lager lyd, det var sykt gøy og vi holdt på å dø av latter. Delte ut til mange av gymnastene vi er trener for sammen, så sang vi bursdagssang osv. Var også en tur innom Big Bite som har kommet på Moldetorget. Definitivt et sted jeg kommer til å besøke oftere.

Hva har du gjort i dag?


Har bakt denne muffinsen helt selv, og har så langt bare fått gode tilbakemeldinger. Godt tegn tenker jeg meg...

Tentamen i mediefag- Done!

Sykt deilig å være ferdig med tentamen i mediefag nå... Hos oss er det nemlig slik at vi har en 3-dagers tentamen, to dager praksis og 1 dag med muntlig. Vi kom opp i grafisk, osm egentlig ikek var noen overaskelse i det hele tatt. Oppgaven gikk ut på å lage en kreativ cv som en folder, og et visittkort. Jeg tenkte bare, hallo, kreative cv-er har halvparten så stor sjanse til å bli kalt inn til jobbintervju! Det står til og med på internett. Dårlig oppgave synes jeg. Uansett, jeg fikk 4 i mediedesign, 5 i mediekommunikasjon og 6 i medieproduksjon! Er ganske fornøyd med medieproduksjon jah, men ikke like fornøyd med design. Forventet ikke så bra karakter der heller, for jeg følte meg ganske lite kreativ da jeg skulle tenke meg til et design.

Og i dag fikk vi fri de tre siste timene, noe som var hærlig! Synd det aldri går buss til Fræna, så jeg måtte vente 2 timer på buss. Derfor dro jeg, Lovise og Aina på Roseby for å gjøre unna litt shopping. Kjøpte blant annet bursdagsgave til Ingeborg om dere lurer... Og så klart måtte vi kjøpe milkshake på isi.Nå skal jeg daffe videre resten av dagen og se på EM i turn på tv. Blir ganske imponert av gymnastene!

Muffinsbaking for første gang

Okei, tror jeg aldri har laget muffins alene før. Ikke som jeg kommer på vertfall. Dere vil nok sikkert ikke vite alt jeg puttet i bollen osv, så jeg legger ut bilder for å dokumentere min minnerike handling.

 


Først lagde jeg røra.

Røra var faktisk veldig god.


Da jeg så denne følte jeg meg som en 4-åring igjen...


Etter flere timer med å putte røra i mange muffinsformer.

Resultat:
Må si de smakte helt fantastisk.

kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits