mai 2010

NM Teamgym 2010, rullestol ble et fremkomstmiddel

Det hele startet ved flyplassen i Molde, hvor vi reiste fra. 

Gry ble hyper på Iskaffe i flyet


Vi landet i Oslo, shoppet på flyplassen og dro videre til Haugesund. På Gardemoen ble transportmiddelet til noen en rullestol.


Jeg tror dette er på en flyplass. Vi tok flest bilder med June sitt kamera (til høyre), så har ikke så mange på iPhone.


Når vi kom frem på fredagen, dro vi til en kiosk. Der hadde de utrolig mye rart godteri, og noen av oss kjøpte sikkert smågodt for over 100 kroner.
På lørdag var det konkurranse. Treningen gikk kjempebra, men da konkurransen kom, tok nervene over og vi kunne gjort det mye bedre. Det var en blanding av vår dårligste kjøring + mye uflaks. Men moro var det! Og vi hadde de fineste draktene. 

Veronica og June, søtinger.

På kvelden var det bankett med kjempegod mat! Vertfall noe av det. Det var underholdning, og vi likte spesielt sånn sumobryting med svære dresser. Jeg filmet, men det går ikke an å legge inn på dataen dessverre. Det var veldig gøy å se på vertfall. De serverte også twist, og papirene skulle Ingeborg lage teppe av.


Etter det skiftet vi og gikk tilbake på kiosken hvor de hadde mye godteri. Disse tre pluss meg satt oss ned akkurat her og pratet om alt mulig til klokken sikkert var halv ett.


Meg og Veronica!

På søndagen skulle seniorene (16 år og oppover) i herrer, kvinner og mix konkurrere. Alle var kjempegode og det var få som failet, haha. Vinnerne ble Holmen og Arendal.


Vi ventet på flyplassen i mange timer i Haugesund før vi dro til Oslo. På Gardemoen var vi i ca 3 og en halv time, og det var jo ganske gøy. Jeg kjøpte en ring og et par klemmer som jeg kan legge ut bilde av senere en gang.


Så dro vi til Molde og jeg kom hjem halv 1 på natten. Jeg la meg klokka 1, og jeg var stuptrøtt i dag da jeg skulle ta klassebilde.

Da drar jeg på NM!

Om bare en liten stund drar jeg til flyplassen. Jeg skal ta to fly, et til Oslo og så et til Haugesund. Jeg håper at vi kommer til å ha det gøy, selv om vi kommer på sisteplass. Håper jo på at det ikke skjer så klart. 

Ønsk meg lykke til!


Oss! 2 plass på Opplandspokalen.


Jeg med genseren, haha.

Norgesmesterskap i Teamgym, 4 dager til.

Hei alle sammen! Håper dere alle har hatt en koselig langhelg. Heldiggrisen meg skal jo ha fri i morgen også pga. eksamenspermitering.

Vi hadde to eksamener i forrige uke. På torsdag hadde jeg bokmål, og på fredagen hadde jeg nynorsk. Jeg må nok si at det gikk nok mye bedre på bokmål enn nynorsk. 

Denne helga har vært veldig slitsom. På lørdagen og i dag trente molde turn, juniortroppen, 4 timer. en pause på et kvarter var det vi fikk til å spise på. Resten av denne uka skal jeg trene hver eneste dag i sikkert mange timer for å trene oss frem til NM som er i helgen!  Jeg håper jeg får til det jeg skal, hvis ikke blir jeg jo litt lei meg. 

Hva har du gjort i helgen?


Team Heil folkens. 
Dette var litt morsomt. Vi fant en haug med turndrakter som var til salgs, men som sikkert ingen ville kjøpe, og så tok vi dem på. Etter det turnet vi med dem! Til og med med en gutte-turn-drakt.
Øverst fra venstre: Madelen, meg, June, Ingeborg
Nederst fra venstre: Katrine, Veronica.


En del av dansen står vi faktisk opp ned.


Hjul flikk-flakk.

Visste du at:
Alle på troppen har dobbelthake? Se selv på bildet ovenfor.450 bilder fra Photoshoot ute ved havna. Perfekt.

I dag har jeg hatt besøk av Ingeborg og Martine! Det var utrolig koselig. Først gikk vi ned til båthavna og tok ca 450 bilder, og jeg kødder ikke engang. Dessverre, så gikk kameraet mitt  tomt for strøm etter en stund. Heldigvis fikk vi tatt noen gode bilder før skjermen viste "bytt batteripakke". 

Vi dro hjem, lastet inn alle 450 bildene på dataen min, og så tok vi alle pengene vi fant i huset for å shoppe. Sjokolade og annet godteri så klart. Så nå er vi blakke. Men jeg har fortsatt litt sjokolade igjen, kanskje jeg burde selge den for å få penger nok til sunn mat og drikke.

Hva har du gjort i dag? Liker du bildene?


Ser dere det lyse merket på armen? Det er BCG-sprøyte-arr. Bruker vanligvis å redigere det bort, men nå glemte jeg det.


Natt til 1. mai

I fjor var det nok så varmt både før og etter 1. mai. Men i år skal det være minusgrader, regn og overraskende nok ikke tordenvær. Jeg tok bussen klokka 7 til Molde for å møte noen venner før vi dro til et sted som heter Kringstadbukta. Vi dro dit litt for tidlig, men det var jo folk der. Det var iskaldt, og det var ikke så mye som skjedde på den tiden. Ingen av de jeg faktisk kjente hadde kommet enda heller. Det eneste som var sånn "wow" for meg i går var at en fyr hadde slått seg i bakhodet og blødde som en foss. Han ble henta av politiet. Etter det dro vi på en svær bunnpris-butikk for å varme oss. noen av oss dro ned igjen, men jeg og Liv Maria ble igjen, for vi gadd ikke være der nede i - 20 grader i flere timer til. Så ble vi henta, og stakk hjem. Det var jo først når jeg dro hjem alle vennene mine dro dit. Håper det blir varmere de neste dagene...

Hva gjorde du natt til 1. mai?

Image and video hosting by TinyPic
Haha, jeg eier i å lage animasjoner må jeg si.
kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits