mai 2011

Photo by me

Kurs, KM og Kino

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg blogger ikke så ofte lenger. Jeg har vertfall ikke merket det. Før nå. Har liksom ingen trang, lyst eller noe sånnt til å blogge, har jo så mye annet saklig å gjøre. Som for eksempel, denne helga har jeg vært ekstremt opptatt. 

Fredag. Dro på skolen som vanlig, hadde en nokså vanlig skoledag. Etter det dro jeg til Moldehallen som jeg ellers bruker å gjøre. Denne gangen skulle jeg på kurs i Turn Kvinner. Det begynnte ikke før 18.00, så ble mye tid til å forberede meg på KM (les mer under). På selve kurset satt jeg i 3 timer med teori, lærte mye nyttig om dere lurte. 

Lørdag. Sto opp klokka 9 for å være i Frænahallen klokka 10. Der skulle det nemlig bli arrangert Kretsmesterskap i troppsgymnastikk, og gymnastene jeg er trener for var så heldige at de fikk være med. Disse var Molde rekrutt 1. Jeg var i hallen i 7 timer, noe som betyr at jeg fikk en del penger. Hadde det også ganske morsomt der, med tanke på at de kom på 2. plass i både trampett og tumbling. Ganske stolt! Det var deres første konkurranse. 3. plassen gikk til vår andre rekruttropp som består av gutter. 

 Håper ikke jeg er den eneste som ikke liker bildekvaliteten på iPhone. Det ødelegger mitt blogg-image!

På kvelden var jeg på kino sammen med Lovise og Aina, som hadde kjedet seg ihjel på tribuna på KM. Vi så den piratfilmen i 3D, sykt kult. Fant ut at filmen var i 3D en time før filmen startet eller noe sånt. Vi tok oss også en tur innom en koselig kafé, hvor de solgte noen helt vidunderlige cupcakes! Moldensere: Prøv dem.

Vil ka speilreflekskamera med mobil. Det hadde vært kult det.

Søndag. Nok en gang står jeg opp grytidlig. Skulle nemmelig på kurs igjen. Heldigvis var det praksis, så jeg slapp å sitte på en stol i flere timer. Nå har jeg litt mer å skryte av på min CV. 

Borgertoget i Molde

Dro meg opp så tidlig som klokken 13.40 i dag etter å ha vært ute til tidlig i mårres. Grunn; Gå i borgertoget med Molde Turnforening. Etter borgertoget dro vi på Skarstua og kjøpte is! Dro også en tur innom Mix i elnesvågen og spiste de utrolig gode pølsene de har der. Så blir det daffing resten av kvelden.


(Om noen lurer, jeg kom ikke opp i skriftlig eksamen, heldigvis.)


Old WreckFoto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon EOS 500D

Delfiner!

Så på rbnett.no at det har kommet delfiner tilAtlanterhavsvegen, og da måtte jeg og kameraet mitt selvfølgelig ta oss en liten tur opp dit. Det ble utrolig mange dårlige bilder, og er egentlig ikke fornøyd med noen av de. De var litt langt unna, og det var vanskelig å stille inn riktig fokus med kameraet mitt siden de byttet plass hver gang de poppet opp fra vannet. 

Her er i alle fall noen bilder:

Foto: Ingrid Fredriksen


kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits