juni 2010

Update fra Kypros

Nå er jeg da i Kypros. Jeg befinner meg i Aiya Napa eller hva det heter, og jeg sitter i resepsjonen. Her er det IKKE veldig varmt, tror ikke det har vært mye over 30 grader enda, og det er MYE vind. Vertfall på stranda. På kvelden kjennes det ut som om jeg er i Norge. Toalettene er helt forferdelige. Det er liksom ikke lov å putte dopapiret i do engang!Man må putte det i en søppeldunk. WTF? Ekkeeeelt. Ikke at jeg bryr meg om hva som er lov å ikke på dette stedet. 

Til det som er litt gøy her:
Jeg har parasailet, og det var jo skikkelig gøy. Vi hang etter en fallskjermlignende ting etter en båt, og vi fikk god utsikt over byen. Vannet er varmt, vertfall varmere enn i Norge, men det er jo steinbunn. Ikke bra. Vi kunne jo ha gått en halvtime for å komme oss til en av de strendenee hvor det faktisk er fint å bade. 

Vi skal til Badeland enten i dag, eller kanskje i morgen, og det er en av de største i hele Europa. En av utfluktene jeg hadde lyst på var å kjøre med et lite fly til Egypt! Det tar bare en time herfra skjønner dere.

Jeg har heller ikke blitt så veldig brun. Jeg skylder på sola.Hotellet jeg bor på. Har ikke badet i bassenget enda, nei.

NYTT DESIGN

Jeg bytter sjeldent design. Jeg byttet på bursdagen min, og til jul. Jul var sist jeg skiftet design. Nå vil jeg at det skal være litt lysere så det får mer en sammenheng med sommeren. Så mangler jeg bare en ny header som jeg skal få laget etter hvert! 

Hva synes du om designet?
19.jun.2010

Huff så det regner ute. Vedder på at det regner 9/10 av året her i Elnesvågen, og det gir seg aldri. Tviler sterkt på det med at det ble oversvømmelse ved at det regnet i 40 dager og 40 netter i Noah sin tid. Har jo regnet mere enn det her? Hah! 

Klassen skulle egentlig på klassetur i dag, altså en telttur, men siden været er så forferdelig, måtte vi bare avlyse det. Det var jo ganske dumt, for teltturer med klassen vår er kjempekoselig! Får nok heller ta det på en av de få dagene da sola tar en tur innom. 

Likevel får jeg noe å gjøre i dag, heldigvis. Jeg skal ha jentekveld med Julie, Martine og Kaja! Vi skal leie en skrekkfilm (håper jeg) og vi skal ikke engang sette foten utenfor døra. 

Regner det ofte der du bor?
The big day

SPØRRERUNDE PÅ DENNE LINKEN

Her er noen flere bilder fra avsluttningen!New Yorker osv

Ask me questions here. Åpnes i nytt vindu.

Heeyy, i dag har jeg hatt besøk av Martine, og vi har for det meste stirret i dataskjermen. Før hun dro hjem kjøpe vi sjokolade på butikken, for alle vet at sjokolade er sunt. Hvertfall for hjertet, og dere som kjenner oss, vet at både jeg og Martine har dårlige hjerter, så for å bli snillere spiser vi sjokolade. Eneste grunnen.

For dere som lurer:

Hadde jeg på meg dette i dag. Topp eller hva du vil kalle det fra New Yorker, øredobber fra en eller annen sjappe i Spania, og tights fra H&M tror jeg. Interessant må jeg siiii.

Siste skoledag med en hærlig gjeng

SPØRRERUNDE KLIKK HER

I 3 år har jeg gått i klasse med denne gjengen, og jeg må si at vi har hatt det helt supert! Klart, vi er i flere gjenger, men alle går så godt sammen, og det gjorde at vi hadde et så bra klassemiljø. Desverre er det slutt på det nå, men jeg håper jo at det kommer til å bli like kjekt de neste tre årene på vgs. I morgen er det avsluttningsfest hvos vi samles for siste gang før vi splittes. Jeg satser på at flesteparten av oss holder kontakten så godt som mulig.

Etter skolen i dag dro hele klassen på en pizzaresturang for å bruke opp pengene fra klassekassa. Det var også ganske koselig. Så nå har vi ferie helt til august, i motsetning til mange andre som ikke har ferie før fredagen osv!

Hvilken klasse begynner du i til høsten?Love uuuu


Jentene i klassen! Er fler enn det ser ut til.

Ikke mer grunnskole på meg, nei

Etter skriftlig eksamen har vi egentlig ikke gjort noen ting på skolen. Vi har altså ikke gjort noen ting hele juni! Synes det er veldig bra, og i tillegg til det, har vi hatt veldig mange dager fri. Vi har avspasering og sånt, og nå har vi bare to skoledager igjen tror jeg? Hørte rykter om at vi får avspasering hele fredagen også. På torsdagen er det avsluttningsfest, så er det videre til videregående. Håper det blir like kjekt der som jeg har hatt det i tre år med den beste klassen! 

Hvem liker vel ikke California?

Herregud, jeg har så lyst dit! Jeg blir overlykkelig om jeg bare får være der i en dag jo.Så skal jeg på telttur...

... i hagen til Thea sammen med Martine. Jeg gleeeeeder meg, for vi kommer til å ha det superkoslig. Vi skal kjøpe mat som vi skal bruke til å lage noe helt random av, og samtidig skal vi prøve å kjøpe godteri slik at vi kan legge på oss noen kilo. Tro meg, vi trenger det. Næt. Jeg har prøvd å pakke i sikkert en time, men jeg blir alltid avbrutt av noe. Det minner meg på en ting. Jeg må pakke ferdig, snakkes!


Vi har fri fra skolen i morgen, derfor kan jeg sove ute som et gatebarn. 

 

Ja, jeg fikk seriøst 6 på eksamen i naturfag!

I dag sov jeg lenge! Altså til klokken var 10, og det er jo lenge for å være en skoledag. Jeg dro til skolen klokka 11, og skulle ha eksamen klokka halv 12. Nervene mine hadde tatt over kroppen, og det stoppet ikke under presentasjonen i naturfag. Jeg ble sendt ut på gangen etter jeg hadde hatt foredraget og fått noen kontrollspørsmål som jeg klarte å svare ganske bra på. Etter en liten stund kom læreren ut på gangen å hentet meg inn igjen. Sensoren sa masse positivt, og jeg begynte å lure på når det negative skulle komme. Istedenfor da han "Så du får 6". Jeg ble veldig overrasket, for jeg hadde jo hoppet over en del ting og jeg var sikker på at jeg hørtes supernervøs ut osv. Jeg dro ikke hjem etter eksamen, men jeg dro opp på klasserommet for å fortelle vennene mine den gode nyheten. Alle sa "seriøst?!" og det var vel omtrent det alle andre som fikk vite det sa også. Jeg er jo utrolig fornøyd! Det kunne altså ikke gått bedre.


Og gjett hva jeg kom opp i!

Heihei, sliter alltid med starten på et innlegg. I dag stråler solen som om alt bare skulle vært bra, men egentlig er alt helt feil.

 

I dag fikk vi nemlig vite hva vi kom opp i på muntlig eksamen. Jeg krysset fingrene og tenkte ikke engang på å be til gud om å få komme opp i samfunnsfag. Det var mitt ønske for dagen. Men ting går ikke alltid min vei. Av alle fagene som var mulig å komme opp i, håpte jeg sykt mye på at jeg ikke kom opp i verken spansk eller naturfag. De er de verste fagene jeg kunne tenke meg å komme opp i. Gode nok karakterer har jeg jo fra før av. Men neida, mitt navn ble sagt opp under listen på de som kom opp i naturfag. Jeg hadde nesten lyst til å begynne å grine. Triste saker. Så dro jeg hjem og trøstespiste før jeg satte meg dataen. Nå venter jeg på at min bff sjokoladen skal komme.

PS: internettet kobler seg ut hele tiden, dette er virkelig ikke en dag for eksamensforbredelser! 

 

TURNHELG

 I dag og i morgen er det turnstevne i Elnesvågen. Ingeborg har overnattet med meg i natt siden vi egentlig skulle på trening klokken halv ti i dag. Da vi kom til hallen, var treningstiden vår gitt til noen andre. Men det var heldigvis en stund hvor ingen trente, og da fikk vi tiden til å kjøre litt gjennom på tumbling. Ikke at den treningen ga noen effekt. Da klokken ble 2 skulle alle turnforeningene gå i tog ned til sentrum. Jeg og Ingeborg så bare på, for det var jo for det meste bare de minste der.
Molde turn!

Ekte kantinemat

Heisann! På skolen i dag spiste vi for første gang varm mat i kantina. Det er jo en helt ny kantine, så de skulle bare teste ut alle apparatene på kjøkkenet der tror jeg. Risen var veldig hard, så jeg og Julie mettet oss på godteri istedenfor. Vi hadde også konsert, eller de fra ungdomsskolen på Julsundet er veldig musikalske av seg, så de hadde konsert for oss. Mange flinke der ja! 

Jeg tar bussen klokken fire senere i dag for å dra på trening. Først skal jeg og Ingeborg ta oss en tur innom Bik Bok, for jeg tror det er 50% på noen ting der.


kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits