juni 2011

Portfolio

Siden sist jeg blogget har jeg blant annet vært i bursdag til Liv Maria. Hun feiret tidlig for hun prøvde å tjene inn penger til hun skal bli med meg på sydentur! Det har jeg jo glemt å sagt, jeg skal til Alcudia med familien + Liv Maria, gleder meg sykt! Skal også til Oslo på fredagen sammen med Aina og Lovise fra klassen, noe jeg også gleder meg til. Stort mer har jeg ikke gjort.

Så har jeg laget en bruker på 500px.com. Synes den siden var utrolig bra, an kan lage gratis portfolie osv, legge ut bilder slik at folk kan se dem. Man kan også få eget domene, men det koster penger, noe jeg ikke skal gjøre. Har for øyeblikket ikke så mange bilder, har jo nettop laget den, pluss at for ikke lenge siden la jeg alle bildene mine over på en harddisk...

Klikk på bildet for å komme til min side:

 

Og forresten, ikke glem å stemme på disse tre bildene i fotokonkurransen! Har alle tre bildene på første siden av "mest likt" nå, synes det er ganske nice. Tar 2 sekunder å stemme:

http://sommerfoto.tv2underholdning.no/index.php?id=417

 

http://sommerfoto.tv2underholdning.no/index.php?id=424

 

http://sommerfoto.tv2underholdning.no/index.php?id=561

 

Back to tanning!

Vote for me?

Fant en sykt kul fotokonkurranse på nett hvor man kan vinne kamera åsånn. Til og med de som stemmer kan vinne noe, om de stemmer på vinnerbildet. Og jeg måtte jo selvfølgelig delta, hadde vært kult med nytt kamera for å si det sånn.

Jeg har deltatt med disse tre bildene. Trykk på dem for å komme til hvor du stemmer! Går også an å stemme hver dag.

                

- Bildet jeg vant skolens fotokonkurranse med.Grillkos med venner

I dag har jeg vært på grillkveld hos Eirik sammen med Aina og Lovise. Det var kjempekoselig, og var liksom en slags feiring av at vi er ferdig med 1. året på videregående.


Vi kjøpte inn alt for mye grillmat. Det var jeg som skulle handle og legge ut for alle, og jeg visste jo at vi ikke trengte så mye mat egentlig, men mamma står bak meg og sier "sikker på at det er nok da?" til alt, og prøver å få meg til å kjøpe 2 pølsepakker på 14 stk eller noe. Særlig at vi spiser 7 pølser hver, i tilleg til at vi hadde 10 hamburgere og 12 hamburgerbrød.

(bilde av pølse og hamburgere) 


Litt lenge på grillen? 

For å få en skikkelig grillstemning kjøpte vi også inn potetgull og marshmallows som vi grillet inni den elektriske ovnen, haha, må si at omtrent alle tok fyr.Sykt koselig kveld! Og nå må jeg snart sove, for jeg skal opp tidlig og jobbe på turnskolen, noe jeg skal gjøre i en og en halv uke!

Vant fotokonkurranse på Media og Kommunikasjon for beste bilde teknisk!

Er så sykt glad akkurat nå. Nå har jeg endelig sommerferie! Har vært på skolen i en halvtime i dag, bare for å gjøre istand avsluttningsfest for media og kommunikasjon. Ble ferdig klokka 13.00, og siden avsluttninga ikke begynnte før 17.00, dro jeg, Lovise og Aina opp til Aina for å henge der en stund. 

Kvelden startet med at vi var inne i festsalen og så på underholdning som klassene hadde laget i timene. Animasjonsfilmer etc. Da 2MK skulle ha underholdning i festsalen, dro 1MK ut i gangene for å se på fotoutstilling, grafiske produkter vi hadde laget, og for å spise kjeks og kake. Etter hvert samlet alle seg igjen i festsalen for å få vite hvem som hadde vunnet fotokonkurransen. Det er alle bildene fra fotoutstillingen som var med i fotokonkurransen hvor premien var på 1000 kroner. 

Det var tre kategorier man kunne vinne på:
- Beste bilde utført i kreativitet på innramming og innhold
- Beste bilde i forhold til tema (vi tok bilder innenfor mange tema)
- Beste bilde teknisk

Først annonserte en av lærerne vinnerene av de to første. Da han kom til det tredje begynte han å beskrive slik som bilde mitt så ut, så jeg begynnte å lure på om det kanskje var mitt, men halo, sjansen for å vinne var jo drittliten synes jo jeg, trodde aldri i verden at jeg kom til å vinne. 

Men det sto jeg da, bakerst i festsalen og supernervøs, så hører jeg han sier navnet mitt. Ble helt sjokkert og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, herregud så glad jeg ble! Gikk fram og hentet bildet og pengepremie. 

Bildet jeg deltok med var dette, og det var satt under temaet fokus:


Deltok også med noen andre på andre temaer.

Etter premieringen fikk vi karakterene våres også, men for nå er de hemmelige, hehe. 

1. plass i Show og Oppvisning, muligens NM

Hei dere. I helga har jeg vært på turnstevne i Ulsteinvik. Sto opp grytidlig lørdags morgen for å være trener for salto-partiet mitt som skulle i konkurranse. Det var sykt drygt, og ganske dårlig opplegg. Dommerne brukte 5 minutter pr. gymnast på noen lag, noe som var ganske irriterende. Fikk ikke vite plasseringen til jentene på salto-partiet da desverre, siden alt varte så lenge rakk de ikke skikkelig premieutdeling.

På søndag skulle jeg konkurrere. Dette var mitt åttende år jeg deltar på stevne, og da fikk jeg denne her:

Sykt kult...

Er sånn at man får medalje, eller en slags pin for noen av årene man er med. 2. året får man bronsje, 4. året sølv, 6. gull, 7. gullmedalje med krans, og 8. året får man en plakett. Det får man også 9. og 10. året. 

I hallen var det 3 forskjellige oppvisningsgrener. Stevneprisen, der er mange fra ei turnforening med å danser, det er dommere her også, men det skjer ikke noe mer enn at de har vunnet turnstevne. Så er det  særtropp som er bare oppvisning. Ofte bare 6-10 stk som danser. Den siste er det vi deltok på, show og oppvisning. Vinneren her kommer videre til norgesmesterskapet, og kretsen velger å sende oss dit.

Da de skulle annonsere vinnerne av de forskjellige grenene, satt vi i troppen i hallen og snakket om andre ting, og vi var ganske sikre på at vi aldri kom til å vinne. Men, så hørte vi "Vinnerne av Show og Oppvisning er Molde turn!". Selfølgelig ble vi overlykkelige, hoppet av glede osv. Det betyr at vi muligens skal til NM, kretsen må bare bestemme seg for om de skal sende oss videre eller ikke, men halo, hvorfor ikke? Vi håper også på at det blir i Oslo, og jeg gleder meg sykt!Feeling pleased now?

Siden jeg har mistet, eller som jeg tror, blitt stjelt fra iPhonen min, må jeg nøye med med å høre musikk på den sikkert 10 år gamle iPoden min. Musikken er dritlav på det høyeste, og jeg er desperat etter å sende meldinger, være på nett og alt det andre iPhonen kan.

Synes det er sykt dårlig gjort av noen å ta andres mobil. Dere aner ikke hvor nødvendig den er for mange! Det verste er at når jeg allerede har mistet den, må jeg også betale ekstra mye for det. Må kjøpe nytt simkort, og ikke minst, ny mobil. Jeg har en jeg skal bruke foreløpig, og jeg skal ha iPhone uansett, så vurderer å vente til iPhone 5, som kommer i September. Bare fordi noen skulle ha det dritgøy å ta den, må jeg betale flere tusen for en ny. Det er et utrolig lavmål å holde på slik, just saying. 

Om noen som går på Molde vgs leser dette og har sett den eller ikke minst har den, lever den på kontoret! Herregud. 

Håper den som har tatt den har ekstremt dårlig samvittighet. Mest av alt håper jeg at jeg bare har mistet den og at jeg finner den så fort som mulig. 

Snart setter jeg opp sånn annonsegreier og henger rundt. 

- iPhone 3G (svart)
- Et klistremerke av en liten, rød elefant bakpå, lett å ta av
- Har god kjennskap til alle ripene, så watch out. Kjenner den fort igjen. 

 

Lykkedag og null mobil.

Okei, jeg har nå klart å miste mobilen min. Jeg vet jeg har mistet den et sted på skolen, for jeg kan huske å ha den i 5. time, men ikke i de to siste! Herregud, jeg dør uten mobil, og jeg som skal bort i helga! Hvordan skal jeg overleve uten mobil på et sted som er så langt hjemme fra. 

Noe godt har jeg jo fått ut av dagen. Jeg kom ikke opp i muntlig! Det var egentlig ikke et sjokk, for jeg var ganske sikker på at jeg ikke kom opp, det var bare 10 eller noe fra VG1 som kom opp i noe. Så en gjeng fra klassen og litt andre folk gikk ned på Peppes Pizza for å feire. Fikk også vite at vi får fri på tirsdag, noe som vil si at vi har langhelg! Og de neste dagene fremover skal vi jobbe med en fotokonkurranse på skolen, hvor vi kan delta med bilder, og vinne 1000 kroner. Kult ikke sant? Vi skal også gjøre i stand en avsluttningsfest til mandag 20. juni. Altså, vi får sommerferie dagen før de andre! Det er jo dødsbra synes jeg da. 

Nå skal jeg spise mer Pizza, og sørge over at min dyrebare iPhone er borte.

:(


I love it

I want it.

Canon EOS 500D + 50mm f/1.8"Today isn't just another day. Today I'll create something beautiful"

Canon EOS 500D + 50mm f/1.8


Ocean sunset

Breaking news: Nytt design

Nå har jeg fått ny header og greier. Til og med et nytt design bare for at headeren skulle passe inn i designet. Det er altså det min lørdagskveld har gått ut på. Er fullt klar over at det er rotete helt nederst i bloggen, men har ikke orket å ordna det. Jeg vil gjøre bloggen personlig skjønner dere.

Hva synes dere om det nye designet?


Foto: Liv Maria Lienkontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits