juli 2010

Boredom\ Make it or break it

Jeg har ikke noe å skrive for tiden siden jeg ikke gjør noe spesielt. I de siste dagene har jeg sett på sesonger på Internet som The secret life of the american teenager, og når jeg hadde sett alle episodene som hadde kommet ut der, begynte jeg å se Make it or break it. Det handler om turn, og da synes jeg det var ekstra gøy. Morsomt å sitte foran en dataskjerm i flere timer vettu! Yey. 

Jeg gjør meg klar for at dataen min skal kollapse eller dø ut når som helst. Derfor har jeg begynt å lagt alle bildene jeg har på dataen inn på flere cd'er så de ikke blir borte. Har bare 9/10 av bilder og dokumenter igjen, her går det unna! 


Funfun! 

Jentekveld

Lørdag - søndag hadde jeg besøk av Tonje, søndag - mandag kom Martine og Ingeborg. 


HATER denne filmen. 


ute klokka 3 på natta.


Klokka 4.


Og vi lagde kakao.

Another one?
Bilder fra kypros del 1

Føler jeg aldri blir ferdig å legge ut bilder herfra. Sånn går det når man tar mange hundre bilder!


Badeland. Tar bildet mens jeg sitter i en buss, derfor det ikke er skarpt.
????


Masse slike over alt.
Byen.
Moldejazz here I come

I dag sto jeg opp kvart på ti! Kunne sikkert ha sovet en time lengre. Jeg skal ta bussen klokken 12 i dag sammen med Ingeborg for å dra på jazzfestivalen i Molde. Men så regner det! Det regner hele tiden her, og jeg hadde egentlig planer om å ha på meg shorts i dag, men det går vel ikke med 14 grader og regn.

Har du vært på Moldejazz før?


Dette skulle vært Fræna.

YSL YSL YSL


I want. Noen som har lyst å gi meg disse eller? Send mail!

Diamonds, flowers and a pearl


Fra Topshop

Da jeg var i Larnaca! Bilder, shopping...

I Kypros ligger det en by som heter Larnaca. Jeg likte den byen siden strandpromenaden minnet meg litt om den i California. OG, det var Starbucks der! Jeg var der to ganger også, siden frappucinoen var så god.


Min andre frappucino fra Starbucks! 

My new dress


Fra Kypros, husker ikke navnet på butikken. Men det trenger dere ikke vite heller, for tviler på at dere har tenkt å dra dit bare for å kjøpe den samme kjolen. 

Toga Toga

Her er litt mer av Kypros:
Strippeklubber var på omtrent hvert gatehjørne. Skikkelig partysted må jeg si.


Venstrekjøring! Og taxiene hadde tre dører.

Skal jeg kalle det et liv?

Har utrolig lite å gjøre for tiden, sitter å ser "The secret life of the american teenager" på internett. Har kommet til episode 18 av sesong 1! Og så er det slik at jeg bare kan se 72 minutter før jeg må ta 54 minutters pause hvis jeg ikke er medlem av siden osv. 

Så da fikk jeg litt tidsfordriv å gjøre i de 54 minuttene.

Kjøpte en svær sjokolade i Kypros, og jeg synes det var en god idé å bare rive opp en liten bit. Tenkte jeg skulle ha det som pynt oppå frappucino eller noe.

Så prøvde jeg Voe sin oppskrift:

Men så bare... Det er ikke nok til meg.

Der ja...


Jeg tømte ikke innholdet fra den ene koppen til det store glasset. Jeg tok bare trippelt så mye.

Jeg drakk opp alt. Det skulle ha vært flere isbiter i da. Og litt mindre melk. Men ellers god!

Og som om det ikke var nok:

...så spiste jeg opp det også.

Frappucinoen kom til nytte, jeg skulle jo ha besøk.
Så i natt var Ingeborg her. Vi spilte Sims 3 hele natten, bortsett fra når vi sov. Vi spiste opp nesten alt godteriet til Ingeborg, føler meg litt slem...

Chanel cruise, shopping i Kypros
Ja, det er fake. Kopi. En ekte koster 700 euro sa butikkdama. Så det ble disse og en til som jeg ikke har hatt tid eller tidsfordriv til å ta bilde av enda. Synes de er bedre kopier enn de fra bikbok osv vertfall!

Endelig hjemme! Bilder fra reisen

I går kom jeg endelig hjem. Jeg skal ikke tilbake til Kypros, så bra var det IKKE. Jeg legger ut bilder av selveste reisen nå, så legger jeg ut flere senere.


Vi så film hele veien til Gardermoen


så var vi på Gardermoen å måtte vente flere timer på at flyet skulle komme.


Så fløy vi over himmel og hav for å komme oss dit.


Maten var jo helt forferdelig. Umenneskelig å gi oss sånn mat!


Og velkommen til Kypros.


Vi så hvordan dyrene lever. Fikk lite lyst til å drikke melk.


Så var vi på hotellrommet. 

Jeg er i Oslo, faktisk

Ser at statistikken går i en sånn fin bue nedover for tiden. Ikke så rart med tanke på at jeg ikke har blogget mer enn to ganger på to uker! 

Nå er jeg hjemme fra Kypros, og jeg er i Oslo. Jeg skal dra hjem igjen på mandagen, og da får jeg endelig møte alle vennene mine igjen. Da har jeg tenkt meg på kino også, å se på Eclipse! Den hadde premiære når jeg var i Kypros så...

Oh, og jeg har vært på Starbucks. Kjøpte TO frappuchinoer på en dag derfra!


oi så sur. 

News fra Kypros! Kakkerlakk og kameler.

God morgen lesere! I natt drømte jeg om kakkerlakker. Det var fordi det skjedde en traumatisk hendelse i går kveld. Det var altså en kakkerlakk som hadde kommet seg inn på badet på hotellrommet! Min skrekk for å sette foten innenfor døra var så stor at jeg ikke gikk inn dit før i dag. Den hadde kommet seg inn gjennom et hull i gulvet. Herregud, tror dere deres egne øyne når dere leser dette? Kakkerlakker, doer som ikke fungerer, SYK trafikk, var til og med en bilkrasj forrige uke. Blir nok ganske så redd av å sitte i bussene.

Til andre ting; Jeg har vært i to dyreparker. I går ridde jeg på kameler! Det var veldig skummelt når kamelen reiste seg opp og satt seg ned. Det føltes ut som en hest som bukket eller hva det heter. Trodde jeg skulle falle av, men selve turen var jo gøy. Virket ut som en gigantisk hest bare. Det sto det skulle være kameltur, men kamelen har jo to pukkeler, men det vi ridde på lignet mer en dromedar. De sa til og med at det var en kameltur. Jaja.

Det var også en kenguru der, men den var bitte liten, og lå bare å sov. Kjedelig! Og så hadde de importert et reinsdyr og noen esler osv. På den andre dyreparken så vi på skillpadder, fisker og krokodiller. Krokodillene så bare late ut, for de lå bare å sov hele tiden, og de var ikke særlig store heller.

Og jeg har vært på starbucks! Kjempegod frappucino der. Kjøpte til og med to ganger, og jeg kjøpte en sånn kopp med starbucks-merke på.

Hva har du gjort i det siste?


pukkelen er fylt med fett, og ikke vann som mange tror. Sånn så vertfall kamelen vi red på ut,.

kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits