august 2010

Du vet det ikke før du har prøvd

Vet det begynner å bli lenge siden jeg har blogget nå, er vel det mellom hvert innlegg. Til og med når lærern spurte oss om det var noen av oss som blogget aktivt, kunne jeg ikke rekke opp hånda! 

Så litt oppsummering av hva jeg har gjort.

Jeg har begynt å jogge! Altså, har bare jogget litt da. Fikk vite at vi må løpe 7(!) runder på stadion for å få en sekser på coopertesten. Jeg holdt på å dø etter én. DA ligger jeg an til stryk. Så nå har jeg tenkt å jogge hver dag jeg ikke er på turntrening eller når det er helg.

Jeg har mistet bussen igjen. Men denne gangen forsov jeg meg ikke. Jeg tenkte at jeg hadde så god tid at jeg kunne vente helt til 07.07 til å gå ned på busstoppet, for bussen skulle ikke komme før 07.15 uansett, og det tar bare 1 min å gå ned. Men da jeg skal til å krysse veien, kjører bussen forbi... Ble kjørt til Esso, hvor den stopper en liten stund for å gjøre et bussbytte.

Jeg har vært på kurs. Snart har jeg fullført Trener 1 utdannelsen!!!!! Neida, men er ikke lenge før jeg er 1/3 ferdig. Det var kurs for Turn Menn, samtidig som det var treningssamling. Lærte ganske mye av det, og har stor nytte av det nå som jeg er trener for 40 gutter fra 1-4 klasse.
Så har det seg sånn at ikke alle er på sitt beste når man har vørt i denne hallen noen timer.

Og jeg har også gjort en haug uinteressante ting som jeg vet dere ikke vil høre om.

OG EN TING TIL:

Dette kan jeg faktisk si, for jeg har gått på fotball, og jeg VET at dette er sant. Hvem tror jeg går for en enkel sport liksom? Og til dere som prøver å si imot, dere har ikke prøvd turn. Vertfall ikke skikkelig turn.

Jeg visste det kom til å skje

Det å stå opp klokken 6 hver dag for å dra på skolen, er helt nytt for meg . Derfor var jeg sikker på at jeg kom til å forsove meg eller komme for sent til bussen, vertfall en gan! Men jeg trodde ikke det kom til å skje så fort.  Som du nå sikkert forstår, forsov jeg meg og rakk derfor ikke bussen. Og det på samme dag! Ble kjørt heldigvis, for jeg føler at man værtfall ikke bør komme sent den første uka. 

Ikke nok med det, siden jeg hadde det travelt denne morgenen, glemte jeg bussbevis (midlertidig bevis). Hva i all verden skulle jeg gjøre da? Joda, endte jo opp med å få et nytt et heldigvis. 

skolen i dag, lærte vi om aviser og sånt, men det morsomste var å lage animasjon i Flash. Til neste tirsdag skal vi lage en egen historie og lagen en liten animasjon ut av det, blir nok gøy!


Don't drive awayyyyy


Gammelt bygg ja. 
 

Ditt etterlengtede bilde

Siden jeg tok med kameraet på skolen i går, ble det automatisk med på trening også. Selvfølgelig må vi ta bilder av at vi turner! Jeg legger aldri ut bilder fra trening, men nå skal dere få se hva vi virkelig gjør på trening, utenfor å skade oss selv:

Gry i flikkflakk:Sånn her skal det ikke gjøres:


Så tar jeg bakoverbro, har nok ikke strake føtter her dessverre...

LOL


Sånn går det når man ikke har trent på hele sommeren! Flikkflakk ja. 


Legg merke til Katrine på trampolina! 


wow, får ikke så mange normale bilder av de her, haha.

Time for an update

NÅ har jeg begynt på Molde videregående skole på linjen Media og Kommunikasjon. Har ikke hatt noen hele  skoledager enda, men i morgen starter det for fullt med både skole, trening og jobb hele dagen. 
Denne helga har jeg brukt på å vært i Molde på trenerforum. Begge dager i mange timer. Det går ut på å forbrede oss på turnsesongen 2010-2011. I pr skal jeg være trener for Gymlek 4 år, idrettens grunnstige 1-4 klasse gutter, og salto jenter og gutter. Det er ikke så mye egentlig. Bare tre timer! 

Men på fredagen folkens, hadde jeg besøk av Ingeborg, og vi lagde dette:

Det er IKKE sjokolademousse. Det er muffinstopping folkens. Før vi blandet inn sjokoladen, prøvde vi med blå konditorfarge også, den så sykt kul ut, haha!               Vi spiste bare sjokoladebitene forresten. 

Og på Lørdag tror jeg at jeg var den siste som fikk dette

det er en pakke fra bok og media til 470,- kroner eller noe, men stipendet dekker det. Trenger det til skolestart, fordi... ja, man trenger det nok.

First day of school.

I morgen er første dag på videregående, og jeg er sykt nervøs. Aner virkelig ikke hvem jeg skal gå i klasse med, for jeg tror ikke jeg kjenner noen som skal gå samme linje som meg. Èn ting har jeg vertfall kommet frem til. Det er hva jeg skal ha på meg i morgen. Jeg håper bare på at det ikke blir full sol så jeg ikke kan ha på bukse, for da må jeg forberede et helt nytt antrekk. Det er heller ikke vits å ha med sekk, tror jeg. Så tar med en liten veske bare. Tabbe for meg om vi skal ha med oss noen store papirer hjem eller noe da. 

Er utrolig dumt at ferien er ferdig nå! Har jo fått sommerfølelsen nå, men den blir jo raskt borte når vi begynner på skolen igjen. Er ikke så lett å skulke første dagen heller, for da mister jeg skoleplassen min å må være uten skole i et år. Jeg vil virkelig ikke stå opp 6 hver dag for å gå på skolen enda. Trenger noen uker ferie til!

Hvilken klasse begynner du i? Flere som skal begynne på media og kommunikasjon?


beautyineverything

Bade på kalkstrand

Hei! I dag har jeg badet. I Norge! Hereguuuuud, det er iskaldt i vannet. Klarte jo å svømme et par meter før jeg løp tilbake på land. Jeg trodde at Elnesvågen endelig skulle få seg en fin badestrand, men hva ser jeg når jeg kommer ned dit?


En to meter bred strand. Av kalk! Den er ikke noe behagelig akkurat, bare hvit stein som gjør at vannet ser ekstremt skittent ut. Jeg håpet jo på at det faktisk var sand der.

Her sitter ingeborg og nyter skyene. Vannet ser jo blått ut pga den hvite kalken.

Bursdagsfeiring! Du vil like denne gaven.

Hei! Nå er jeg hjemme fra bursdagen til Tonje. Det var sykt koselig! Det var to gutter fra York i England der også. Han ene har bodd i Norge før så han skjønte norsk, men han andre ante ikke hva vi pratet om. På kvelden spiste vi taco og masse potetgull, sikker på at jeg har lagt på meg 5 kilo. Vi badet i stampen på hytta, eneste minus der var alle kaffedyrene. Ææææ. Vi var våken til langt på natt, og sengene vi sov i var ganske så små. Var redd for å falle ut fra toppen av sånn to-etasjes seng. Kommer ikke på hva det heter. I dag har vi fisket (faktisk) men fikk ingen fisk da. Noen skulle ta på seg finklær for å hoppe ut vannet, fikk jo tatt noen bilder før de ble gjennomvåte. 

Nå har jeg kuttet ned 292 bilder fra kameraet mitt  ned til 10 som jeg legger ut her. Er mange fler på facebook.


Frukt når vi kom!


Tonje er sykt pen! Skal få tak i oppskriften på den muffinsen der. Vertfall toppingen!


Her er vi alle sammen. Koser oss med godis.

Haha, jeg ingeborg og livmaria kjøpte Tonjes beste gaver. Først skulle Tonje åpne Liv Marias gave:Bare 10 kroner folkens! Nå får hun mange jordbær.

Men for å kunne sette planten i jorda hadde jeg og Ingeborg kjøpt:


Gartnerhansker! Bare 10 kroner folkens! Der dør hun av latter btw. Nei, det var ikke den ordentlige gaven.


På med finklærne!

Og når man først har på seg finklær, hvorfor ikke bare...

Hoppe til fiskene?

Og når vi først er i gang her:

Bare gjør vi det igjen. Ikke meg.

 

Bursdag og Nordsjøfestival

I dag skal jeg i bursdag til Tonje Solstad! Gleder meg sånn! Hun skal feire i *********, å det blir overnatting og bading. De har sånn stamt eller boblebad, så det blir jo sykt gøy! Elsker slike sleepover bursdager. 

Ellers så var jeg ute i går. Nordsjøfestival vettu, Frænas store høydepunkt hvor mange tusen kommer for å... faktisk er jeg ikke sikker på hva som skjer der. Er der bare en dag oftest. Jeg og Amalie dro ned på kvelden, aner ikke hva klokka var, men selvfølgelig var det jo vakter overalt, å man måtte enten være 18 for å komme inn, eller ha båt. Vi satset på å komme oss inn på delen hvor de som hadde båt var. Der de over 18 var, er det jo bare oldiser. "He dåkkår båt?" spurte vakta. Amalie bare "Eeeh nei?" haha klart vi ikke kom inn da før en fyr sa vi var med dem. Vi gikk ut fra plassen litt etterpå, var borte en stund for så å komme tilbake. "Nei no slæpp dåkkår ikje inn" sa vakta. Vår unnskyldning var "Men NO he han me båtn komme.". "Ja væl, grætt, men no slæpp i dåkkår ikje inn flære gonga" svarte han og slapp oss inn. Haha. 

Etter hvert møtte jeg på Vibeke! Sykt koselig å se henne der. Hun var med ei venninne på en gigantisk båt! Det var 3 soverom og 2 bad der inne. Største jeg har vært inni, bortsett fra ferger osv. Dro hjem halv 3.

Men nå skal jeg gjøre meg klar til bursdag som begynner om en og en halv time. Snakkes!


raaaaandoooom 

Klassetur til Langvatnet! Nicenice

Kom hjem for en liten stund siden etter en herlig kveld med en del av klassen. Jeg hadde arrangert det, og var jo spent på å se hvor mange som gadd å komme. Det ble jo faktisk 12 stykker! En tredjedel av klassen er jo bra det synes jeg. Det skulle være oppmøte klokken 6, men siden jeg hater å komme først å se ut som en loner, tenkte jeg at jeg skulle komme litt senere. Tydeligvis hadde alle hatt den planen. Kristine kom først litt over 6, og jeg kom etter henne. Så kom Håvard og Kjetil, men stakk en tur på fjellet eller noe. Så dukket det opp flere, og de hadde tenkt samme tanken som meg om det med å komme først osv. 

Etter litt begynte vi grillingen. Alise hadde kjøpt inn 5 engangsgriller for klassepengene, men det var kanskje i det meste laget, hahh. Vi spilte volleyball, og hadde det ganske kjekt tross for all myggen som skremte oss hjem igjen. Tre stykker hadde planer om overnatting, men change in planes når ingen andre skulle... Tror de fleste dro hjem 11 eller noe.


Vi som kom først !


Langt hår, vet det.


Haha! Synes denne var sykt kul! Lagde den ved å først grille, så begynte jeg å spise av den, og surret den seige marshmellowen (?) i rundt seg selv, grillet og gjorde det om og om igjen. Nice eller?


Vi fikk til og med til å tenne bålet! Her var ikke alle kommet enda da. 

Se hva jeg fikk i posten i dag!

For en uke siden var jeg i Ålesund, og jeg fant en jakke på Gina Tricot som jeg hadde lyst på. Dessverre var det ikke i min størrelse, så jeg dro hjem og bestilte den på nett istedenfor. Og i dag kom den!
Fant ut at mange har en slik jakke for tiden... Er det rart? Den er jo nice!

Bilderedigering 2

Synes denne ble bedre enn mitt forrige forsøk.
But there were no sunset

Hei! Vet dere hva? I dag har jeg vært i huttiheita! Jeg trodde det seriøst ikke gikk an å få det mer øde enn hvor jeg bor, men joda, jo lengre nordover fra Elnesvågen du drar, jo mer øde blir det. Helt til du treffer på Kristiansund. I dag var jeg med Ingeborg til Skarset for å besøke søsteren hennes og tanteungen. Vi spiste is og vaffler, og så historien om hvordan Coco Chanel ble så kjent. Spennende! Etter å ha vært der dro vi til Farstad. Altså, enda en plass i huttiheita dere aldri har hørt om. Vi skulle ta bilde av solnedgangen, men det var jo en god stund til den gikk ned enda. Vi gikk derfor til huset til bestemoren til Ingeborg. Men når sola først skulle gå ned, kom selvfølgelig skyene frem. 


aw
den broa så ekstremt utrygg ut. Derfor gikk jeg og Ingeborg dit for å spise jordbær!


Når man bor i huttiheita har man som plikt å ha en gård.


For en søt kattunge!


Sydenstranda i nord.


Norgesmesteren folkens! Ikke glem at hun her endte opp med nakkekrage.


Dritbra utsikt vertfall!

Bilderedigering 1

Redigerte et av bildene jeg tok i går, av en fugl! Hvis jeg hadde satt meg mer inn i redigeringen og brukt mer tid på det hadde det blitt litt bedre.

Før:


Etter:

"Hvor er?... Åja."

Har hatt det utrolig gøy i Ålesund i dag! Vi tok bussen helt inn til sentrum, og gikk på de to kjøpesentrene som var der. Utrolig små må jeg si, men bedre enn det som er her. Vi gikk litt rundt i byen og tok mange bilder. Ble spesielt opptatt av fuglene, og jeg greide å få to stilige bilder av den faktisk! 


Ingeborg har kjøpt samme kamera som meg!


Topp; JC, Shorts; Cubus, Sko; Converse, Veske; ChanelEtter å ha vært i sentrum en stund, bestemte vi oss for å ta buss til Moa. Men først skulle Ingeborg spørre lokalbefolkningen hvor rutebiltasjonen var. "Rett over gata" svarte taxi-sjoføren Ingeborg spurte. Og jada, 30 meter unna var den... Shæmmær.Alltid mye rar drikke i kiosken på Moa.

The last time i see you in a year sweety

Herregud så trist det var i går! Var hos June på avskjeds-party, og hadde det utrolig koselig. Vi grillet, spiste is, spilte kortskalle og vi skulle egentlig se en film også, men vi rakk det ikke. Det var SISTE gang jeg ser henne før hun drar til USA, og hun blir borte et helt år! Heldiggris, er så misunnelig.

I dag tar jeg turen til Ålesund. Jeg eier ikke retningssans når det kommer til den byen, tror alltid den ligger nordover herfra. Blander den med Kristiansund, hehe... Skal ta bussen sammen med Ingeborg, og tilbringe dagen på Moa, og kanskje i sentrum også.


Wææ, ser ikke ut, haha.

Surprise!

Jeg våknet av en telefon klokken 10 denne morgenen. Jeg fikk beskjed fra Liv Therese, en av Junes beste venner, om å komme til June klokka halv seks. Moren hadde laget istand et surprise-avskjedsparty for henne før hun drar til USA. June hadde selv planlagt å ha et i morgen, og alle som skulle komme klarte å holde tett om overraskelsen. 

June hadde jo hatt en idé om å ta bilder av Norge, eller Bud (norsk natur), så faren hadde tatt henne med dit for å ta bilder imens alt ble gjort klart til avskjedsfesten. Alle sammen gjemte seg bak en vegg i gangen. Hun hadde fått vite at bordet var dekt på, og antok at middagen var servert. Hun kjappet seg derfor ut av bilen og inn døra. Vi hoppet frem, litt sent, og ropte "SURPRISE!". Hun skvatt, og visste ikke hva hun skulle gjøre. Hun endte opp med å snu seg rundt å gå ut døra, men kom inn igjen etter litt. Vi spiste mye mat og kake, og det hadde ikke helt gått opp for henne hva det var som foregikk.

Gleder meg til i morgen, da er det enda en avskjedsfest for henne! Ikke at jeg gleder meg til å si farvel, men vi kommer til å ha det morsomt. 


June i USA på språkreise<3 Kommer til å savne deg vennen! 

Beauty

...in everythingbeautyineverything.com

kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits