september 2010

What a sweet sixteen

Da var jeg også 16 år! Tenkte meg ut å øvelseskjøre snart også da, når jeg får tid!

Jeg åpnet gavene en dag i forveien slik at pappa kunne bli med på feiringen før han dro til nordsjøen i 14 dager. Elsker alle gavene. Fikk nye sko, som jeg virkelig trenger siden mine Converse har blitt ganske så utslitt, og jeg fikk penger, og masse sjokolade, og så fikk jeg 32" flatskjermtv!!!!! Gleder meg til å begynne å se tv på den, haha, har ikke hatt tid til det enda jeg. Og i dag fikk jeg en dvd-spiller, og da kan jeg se film på tv for første gang på kjempelenge! Tusen takk for alle gavene og gratulasjoner alle sammen <3

Og kjære Ingeborg Kvammen er jo supersøt med sin fantasi da. Hun kom på bussen i morres, med en stor melkesjokolade ot to søte lys. De tente hun på i bussen, og jeg holdt på å dø av latter. Var jo ganske morsomt fra min side vertfall!

Ikke nok med det, men på vei hjem fra skolen, hadde hun kjøpt kake, solrik og et spnt barnebursdagssett med fat, kopper, duk og servietter. DA holdt jeg på å dø. Hahahhaha, var sykt ironisk hele greia, oog er sikker på at vi så utrolig dumme ut, men altså, jeg er jo glad i deg Ingeborg!


<3

Sånn sprek liksom

Okei, nå er det bare ei uke igjen til coopertesten på skolen. De er sykt strenge på karakterene! Hvis man løper 4 runder, får vi stryk. For å få firer må man liksom løpe 5 og en halv runde! Det er jo sykt.

Vi hadde "trening" til coopertesten i dag, og jeg klarte å løpe 4 og 3/4! Lå mellom 2 og 3 i karakter liksom... Åsså var det jo så klart vg3 folk der som er sånn sykt sprek, som løp forbi meg 3 ganger eller noe. Så fremover skal jeg jogge for å få bedre kondis.

Og ellers... så har jeg enda ikke fått mac. De er sykt treig med å bestille og alt mulig, er så lei av å vente nå!

Haha, huff. På skolen i dag skulle vi ha tatt bilder med horisontale, diagonale og vertikale linjer. Jeg hadde ikke tid til å gjøre det hjemme og endte opp med å ta et bildei full fart på vei ned fra Treffhuset etter gymntimen. Ble jo flau over mitt dårlige bilde i forhold til alle andre sine. De andre var jo sykt bra! Så kom mitt...
Fullmåne ja.

I morgen skal jeg i bursdag til Marte<3 Blir sikkert sykt koselig.

Høststemning

Ikke at jeg liker høst like mye som sommer da men.Foto: Ingrid Fredriksen Kamera: Canon EOS 500D + mellomring

Da ble det liv på Farstad igjen da!

Føler meg mye bedre nå, er verken kvalm eller svimmel lengre. Ble vel litt bedre ut på dagen på fredagen, for da dro jeg på jentekveld! Jeg måtte dratt uansett da, fordi... Hvem vil vel gå glipp av en jentekveld, ikke sant?

Vi stoppet på coop, den eneste butikken på Farstad for å kjøpe inn mat og snacks osv til kvelden. Det var åpenbart sentrum for bygdefolka der, for der var det en gjeng ungdommer som hang. Og noen små barn lekte seg ved inngangsdøra.  Det var sykt som de skulle glane også, når vi kom. De tenkte vel "Weee, nå skal det endelig bli litt liv her!" Synd for dem at vi skulle være i ei leilighet uten dem.

Jeg og Liv Maria kjøpte pizzasnurrer, for Tonje og Ingeborg ville ha taco. Skjønner ikke hvorfor folk er så innmari gal etter taco. Er bare en lefse med kjøttdeig og salat liksom?  Vi spiste faktisk ikke så veldig mye godteri. Hele smash-posen ble oppspist (mesteparten av Liv Maria...) og vi hadde igjen mye smågodt og potetgull dagen etter. Vi skulle egentlig se en skrekkfilm, men føler at jeg var den eneste som faktisk ville se den... Hater at andre folk sovner under en film.

Neste morgen spiste vi en sånn pizzalignende ting til frokost, spilte data resten av dagen og hørte på Backin up-sangen på youtube. Verdt å høre på!

Nå blir det daffing resten av søndagen.

Btw, alle hadde jo med seg kamera på jentekvelden, men ingen som klarte å ta bilder av oss alle sammen.


saklig.

Nå føler jeg at jeg må begynne å ta bilder i hagen igjen...

Er så syk at jeg besvimer

Huff, nå er jeg syk også. Tror det er noe som går, men jeg med mitt awesome immunforsvar skal jo ikke bli smittet! ææææ... Klarer nesten ikke gå heller. Hver gang jeg reiser meg opp, holder jeg på å besvime. Som i natt for eksempel, gikk jeg ned trappa og inn på badet, og så besvimte jeg. Kjente bare at hodet mitt smalt nedi bakken, og hendene mine var alfor slapp til å bry seg. Så lå jeg der da, så fant jeg ut at jeg hadde besvimt, lol.

Og på skolen da, har resten kartleggingsprøve i matte, og de skal ha en til i morgen for de som ikke var der i dag. Hva er vitsen med å ta det dagen etter? Tenk på alle som er syke for tiden da. Jeg kan jo ikke baare møte opp på skolen, så besvimer jeg kanskje, eller så spyr jeg. Vil ikke at det skal skje akkurat. Om jeg er heldig da, klarer jeg å gå helt ned til busstoppet, så besvimer jeg kanskje der.

Dette er heldigvis ikke verre enn migrene. Nå slipper jeg hodepinen, men nå besvimer jeg og sånt, ikke bra.

Etter dagen jeg tok dette bildet, fikk jeg migrene btw.

Fototimene på skolen:

Elsker å ha foto på skolen. Noen ganger får vi i oppgave å ta bilder, og da kan vi gå ut av skoleområdet, ned i sentrum, og hvis vi blir raskt ferdige med å ta bilder, blir det nesten som en fritime! Vi har jo ikke fritimer på media på molde vgs, så det blir jo ekstra bra. Så har vi det jo innmari koselig sammen!

Som i går, skulle vi ta bilde med temaet vennskap:


Se så mange som tok bilde av meg! Tulla. Fotoentusiastisk klasse.


Vi vurderte sterkt å gå inn å spise her. Sto utenfor i 15 minutter til vi bestemte oss for å dra på Peppes. Vi spiste ikke der heller.


Som dere ser så er det drittvær som vanlig. Kul sykkel!

To stykker som valgte et slikt bilde (av meg og Jeanette sin hånd) til vennskapsbilde. Lærern sa at mitt armbånd gjorde bildet perfekt! Ikke akkurat de eksakte ordene men altså...

All inn! P-p-p-poker

I helga var jeg og Ingeborg i leiligheta til familien deres på Farstad. Det er skikkelig koselig der!
.
... hvis dere ser bort fra den røde stolen som ikke passer helt inn.

TV-en der funker ikke, så vi satt for det meste med PC og godteri. Etter hvert prøvde vi oss på poker også, med ostepop som innsats eller hva det heter! Og hvem tror du vant?Jeg så klart?  Vant all ostepopen jeg, men var så snill og delte alt sammen etterpå.


Vant flere ganger til og med! Jeg fikk disse kortene på hånden, eid. "All inn!"

 

Oppe på tur i Fjellbrua!

Nå er jeg sykt sliten. Jeg og resten av vg 1 på media og kommunikasjon har gått på fjellet skjønner dere.

Først trodde jeg det kom til å bli en ganske så lett tur, siden vi bare gikk etter veien gjennom byggefelt og sånt. Men da vi hadde nådd toppen av moldebygda, kom vi inn i en skog. Den var bratt, føltes nesten ut som jeg gikk oppover en lang trapp på flere hundre meter. Heldigvis tok vi en pause... i ca 5 minutter. Så måtte vi gå en omvei! Inn i skogen igjen opp gjennom bratte bakker. Etter vi holdt på å dø (vertfall jeg), gjorde vi som alle andre fjellvandrere, vi kom frem til Fjellbrua.

Der campet vi. Vi stekte pannekaker på stormkjøkken, og lagde pinnebrød. Vi plukket kjempemasse blåbær, litt for mye også. Vil dere se hva vi lagde til lærern?

Dere får se det uansett.

I den gjennomsiktige boksen: Pinnebrøddeig badet i olje. På tallerkenen: Pannekake med masse blåbær og sukker.
Ingen av lærerne ville egentlig ha pannekaka, siden... ja, jeg aner virkelig ikke hvorfor de ikke ville ha den. 

Etter noen timer der, dro vi til en sump, men utrolig mange frosker. Vi skulle gjøre skolearbeid der og utforske osvosv.

Du dør av jogging

I dag skal jeg gjøre no innmari interessant. Jogge. 

Grunn 1:
Nina Dobrev jogger.

Grunn 2:

På fredagen hadde vi gym på skolen. Hardeste gymmen jeg noen gang har hatt! Først måtte vi GÅ helt til Træffhuset, hvor vi så måtte varme opp med å jogge 5 ganger på tvers av en STOR fotballbane. Etter det JOGGET vi ned til romsdalsmuseet, og der måtte vi jogge 4 GANGER rundt hele området! Med en liten pause i mellom hver runde. Så skulle lærern sjekke pulsen vår, og hun trodde ikke på meg da jeg hadde 50 slag på 30 sekunder. Det synes hun var alt for mye. Det er det IKKE! Holdt jo på å dø, sånn seriøst, jeg fikk ikke puste.

Istedenfor å jogge to lange runder til rundt museet, fikk jeg og Jeanette lov til å jogge innenfor museet istedenfor. Bevis på at jeg trenger en ny kondis.

kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits