oktober 2010

Ryggkapasitet som en gammel dame!

Nå føler jeg meg seriøst ut som en gammel dame her. Ryggen min gjør så vondt at jeg må gå bøyd, lene meg på ting osv. Aner ikke helt hvordan jeg har fått det til, men det ble vertfall forverret på trening denne torsdagen. Èn salto, og jeg var død i ryggen. Utrolig dumt med tanke på at jeg var skikkelig motivert til å trene akkurat den dagen. Pluss at vi øvde på noe jeg virkelig burde øve på. Så jeg får håpe at ryggen min blir helt fin igjen til mandag (vertfall onsdag) så jeg får trent skikkelig til konkurranse.

På torsdag hadde vi forresten OD-dag. Det er en dag man tar fra vår egen utdanning for å jobbe for penger man sender til Brasil i vårt tilfelle, for å gi andre barn utdanning, for dere som ikke vet det. Jeg var overasket over hvor lite jeg trengte å gjøre den dagen, for jeg jobbet jo så klart hjemme, siden jeg ikke gidder å stå opp klokka 6 mer enn nødvendig. Værtfall, endte opp med å ta oppvasken liksom.

Fordi jeg følte meg så pen på bildet uten sminke osv.

Sunnhet folkens! Sunnhet! Kakao og battery er tingen. Så glemte jeg batteryen jeg fikk med Tonje på busstoppet. Sorry.

OG:

I går hadde jeg besøk av Ingeborg Kvammen! Vi så filmen The Human Centipede. Sykt ekkel film, har aldri sett verre. Det var sånn at man seriøst holdt på å spy. Den endte ikke godt engang! Hater at skrekkfilmer ikke har happy ending.

Foto: Ingrid Fredriksen | Kamera: Canon 500D | Redigert i: Photoshop

Foto: Ingrid Fredriksen | Kamera: Canon 500D | Redigert i: Photoshop

Foto: Ingrid Fredriksen | Kamera: Canon 500D | Redigert i: Photoshop

8 uker, 10 bilder

I går møtte jeg Vibeke igjen! Sykt lenge siden sist. Sommerferien liksom. Vi gikk rundt på moldetorget en liten stund, men der er det faktisk utrolig lite butikker å se på, så vi dro til Roseby istedenfor. Litt større utvalg, men kjøpte bare en ny dipliner. Hvis man da ser bort ifra BurgerKing maten da! Apropo burgerking, hvorfor må de ha syteagurk i hamburgeren? Ødelegger smaken totalt.

Og i dag folkens, var vi på språklabben på skolen. Holdt på å dø av latter. Til dere som ikke vet hva det er; man sitter i hver sin bås med hodetelefoner og en slags maskin foran seg hvor man trykker på play, pause, stopp, opptak osv. Læreren satte oss to og to sammen, og vi fikk ikke vite hvem det var, så vi måtte liksom si "halo? hvem snakker jeg med?" eller noe sånt. Haha! Litt gøy da.

Vi har også begynt med foto i prosjektfag! Blir sikkert gøy det. Om 8 uker skal vi være ferdig med en fotobok, og en teoridel. I fotoboken skal det være ti bilder, og vi har 10 temaer vi skal ta bilder av.Til nå: Liker.

Bloggentusiasten selv

Hoho! Har ikke blogget på en uke nå.

TURN vettu

På mangag var jeg på turntrening, no surprise der. Tirsdag på skoleteater, onsdag var jeg faktisk hjemme og gjorde lekser. Torsdag var en ny dag for mer dansetrening på turn, og i dag har jeg bare slappet av.

Om bare noen uker skal junior-troppen på konkurranse igjen! Vi skal reise helt til Buskerud denne gangen. I fjor var vi ikke helt fornøyd med plasseringen, men i år satser vi på at vi er 10000x ganger bedre. Gleder meg kjempemye, og nervene kommer ikke før uken før konkurransen. Hvis jeg er heldig, har jeg null problemer med å gjøre alt jeg skal riktig, uten et eneste fall.

SNØ

Yeeeeey, snøøøøøø! Julestemning! Nei. Hater snø. Det snør som om det skulle vært julaften allerede. Snø er kaldt, vått og alt annet som ikke er bra for meg. Synd at sommeren bare skulle vare i et par måneder før snøen kom igjen... Jeg er sykt misunnelig på June Maria Bringslid som er i Nebraska med 20 grader og sol!  Jeg vil også til varme strøk.

Og BIL!

En ting til! Siden jeg er 16, kan jeg nå øvelseskjøre med bil. Hvis man ser bort ifra at jeg noen ganger er flink til å kvele bilen, er jeg ganske pro. Neida, men det er faktisk ikke så vanskelig. Og siden snøen har kommet, kan jeg ikke kjøre før den er borte. Eller, jeg kan, men meg + glatt vei = ikke bra. Så nå er det bare å spare til bil her!

Men så er det litt høst igjen, heldigvis...Når bladene faller av, blir jeg irritert. Da er jeg bare ett skritt nermere sludd og sørpe.

Grattis! Du er nå påmeldt til Norske Talenter!

I dag er det torsdag, som betyr nok en lang dag i Molde. Rett etter skolen dro jeg og Tonje til moldehallen til klokka halv 7. Tiden går utrolig fort så lenge man har:

Og hva gjør man på mac utenom facebook osv? Jo, nå skal du få høre. Jeg og Ingeborg var så hyggelige med Tonje Maria i dag at vi bare MÅTTE....
melde henne på Norske Talenter! Til vår skuffelse vil hun ikke dra, men jeg gleder meg til hun ombestemmer seg. Hun er sykt flink til å synge!

 

Okei, hva har jeg gjort i det siste?

...ikke så mye egentlig. Føler denne uka er stappet med prøver hver eneste dag! Ei prøve i dag, to innleveringer i morgen + prøve, prøve og innlevering på torsdag, og to innleveringer på fredag.  Huff, bare satser på at jeg gjør det bra på alt, for jeg er innmari lei av å lese.

Interessangt liv! Og forresten, dette har jeg helt glemt å blogget om. Føler det nesten er nødvendig for en gangs skyld; jeg er med i skoleteateret! Noe enda mer saklig å gjøre med livet mitt jo! Haha.

Eneste jeg liker med høsten er bursdagen min + de fine fargene! Blir supre bilder av dem vettu.

 

Drikker du alkohol? Kryss av for ditt svar

Kryss av i boksen under om du drikker på fester, har smakt, eller ikke drikker. Bare de mellom 13-19 år!

 

Dette er en spørreundersøkelse jeg skal ha til et skoleprosjekt. Svaret ditt er anonymt. Prosjektet handler om ungdom og rus, og jeg trenger dette til en statistikk eller noe. Føler dette er en enklere måte enn å gå rundt å spørre en hel haug ungdommer.

Musquitos in the sunshineFoto: Ingrid Fredriksen . Kamera: Canon 500D

Bad party with nice music

Okei, i går skulle det liksom være tidenes fest i Molde da. Fra min side var det en skuffelse i forhold til forventningene. Ei venninne fra Molde sa til meg etter hun hadde vært på en av våre bygdefester:"Bygdefestan e mykje bedre enn moldefestan!" Og det var jo på tidenes dårlige bygdefest. Så sant så sant, folk er faktisk mye mer sosial på bygdefestene i Fræna! Haha.

Det som faktisk var bra med festen var høy musikk spilt av han der Carl fra Paradise Hotell eller noe. Det kan jo være en av grunnene til at folk kom også tror jeg, siden han tydligvis er kjendis. Desverre var jeg døv hele kvelden, og til og med når jeg sto opp kjentes det ut som jeg hadde dotter i ørene.

Og en ting til, pga røyken som var inne, begynte brannalarmen å ta av, så måtte alle gå ut. Dritmange folk der da vertfall!

Rundt sutten av festen var det ikke lov å gå ut en gang(?) hørte jeg rykter om. For da kom man ikke inn igjen. Og nå har jeg betalt 250 kroner for å få et stygt rødt stempel på handa som jeg måtte vise for å komme inn på en kjedlig fest.Ers...

 

MacBook Pro + 32" flatskjerm-tv!

Herregud! Er overlykkelig over å ha fått meg MacBook Pro nå. Var drittlei den gamle pc´n min som bare skrudde seg av og hengte seg opp hele tiden.

Tastaturet lyser i mørket, cool.

Og bursdagsgave;


32" flatscreen! + DVD spiller, yeeeey! Glad jeg kan kaste ut kasse-tv`n jeg kjøpte for sånn... 3 år siden.

kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits