november 2010

Bursdagskveld!

i går var jeg på bursdagsfeiring hos Martine og Julie Kvammen! Var sykt koselig. Vi begynte kvelden med å spise godteri så klart. Pizza kom etter hvert, og vi satt for det meste å pratet om alt mulig og var ganske hyper av alt sukkeret vi hadde fått i oss.

Vi bestemte oss for å se film, men desverre fikk vi ikke koblet dataen til tv'en. Det ble til at vi så filmen rett fra den lille dataskjermen istedenfor. Endte opp med at bare jeg og Julie som så hele filmen. Det var slutten som var mest spennende til og med!

Så kjørte JEG bil helt hjem. På bilveien til og med. Kjørte forresten til bursdagen og. Uten å krasje eller kvele bilen.


sykt bra kvalitet med iPhone! imponert...

Buskerudtrampetten 2010, shopping for foreldrenes penger

En stund siden jeg har blogget nå ja. Helgen som var, dro jeg vertfall på konkurranse med junior-troppen på molde turn! Sykt koselig. Litt dumt at vi gikk 2,5 km i feil retning av hallen vi skulle være i. Mer sier jeg ikke. Det er for flaut.

Buskerudtrampetten er den største konkurransen i troppsgymnastikk etter NM, så konkurransen var ganske stor. Plasseringen er ikke viktig for deg å vite, men om du absolutt lurer, kan du jo alltids gå på hjemmesiden til konkurransen (du får versegod finne linken selv).

Deltagerpremien i år var jo me bedre enn den i fjor vertfall. I fjor fikk vi en buff liksom. I år fikk vi både buff, TO reflekser, en drikkeflaske OG en pokal! Og pokalen er plassert fint sammen med min andre pokal. Ny rekord med to pokaler på en måned! Ikke at jeg har hatt noen rekord før da men. Lol.

Hmm... hva mer skal jeg si... Glemmer jo av alt som skjedde når det går så lang tid før jeg blogger etter en slik hendelse som dette. JO! Det ble jo storshopping for resten av pengene jeg fikk av mamma og pappa på gardemoen på hjemreisen. Selvfølgelig måtte alle pengene bli oppbrukt, halo!!

Elsker den! Helt perfekt.

 

Jeg har fortsatt ikke hatt tid til å pakke ut. Så jeg er egentlig klar til neste konkurranse allerede.

Hadebra til mitt sykt lange hår, heihei kort og enkelt!

I dag har jeg vært hos frisøren folkens! Når jeg gikk i tiende, måtte jeg nesten bare måle hvor langt håret mitt var. Det var 53 cm langt. Det var altså ca et halvt år siden, og vil si at jeg frem til i dag hadde sikkert nærme 60 cm langt hår. DET er sykt det. Er mye enklere med litt kortere hår, og jeg har ikke møtt på et eneste slitt hårstrå!

Har også stripet det. Blondt er det enda, og for første gang på... vet ikke hvor mange år, slapp jeg sånn stygg hette som gjorde at jeg så ut som en ailien, og brukte heller folie. Det gikk mye raskere også. Ser litt ut som en kylling, så er vel allerede klar for påsken jeg.

Må nesten være tard å legge ut før-etter bilde:Ser ut som en unge etter jeg har klipt meg. Men det får bare være. Glad etterveksten er borte vertfall!

10 ord, 10 bilder

På skolen har vi fått i oppgave å fotografere 10 bestemte ord. Ordene er:

Kontraster

Ensomhet

Vennskap

Natur

Gammeldags

Vann

Dyr

Bevegelse

Svart/Hvitt
Fokus


Er ferdig med dyr. Og dette skal være ferdig på 8 uker, og nå har vi 5-6 uker igjen tror jeg. Dette skal bli en bildebok, sammen med en teoridel.

Vurderer å ta et av disse på natur. Burde jeg?

All foto: Ingrid V Fredriksen Kamera: Canon 500D + 55-250 objektiv Redigert i: Photoshop CS5

Se så nydelige!

Martine Reitan

Ida og Martine

Dette brukte vi fototimen på onsdagen til! Vi var ute å tok bilder av noen andre i klassen, for vi skulle se hvordan bildene ble ved bruk av refleksskjerm. Ønsker meg sykt en refleksskjerm + portrettlinse.

Grunnen til at jeg blogger så sjeldent folkens, er fordi jeg aldri er hjemme. Er alltid i molde, og får ikke tid til å blogge. Har stort sett bare tid i helgene, om jeg da ikke gidder siden jeg heller vil bruke den fritiden jeg har på noe veldig fornuftig. I dag for eksempel, har jeg vært på filmkveld i Molde! Kjempekoselig, håper det blir flere sånne. Og i morgen, skal jeg på fest. DET er nyttig bruk av helg det. Og på søndagskvelden skal jeg på trening. For neste helg, skal troppen nemlig på konkurranse!

Fikk også høre fra venninna mi på skolen at jeg skriver så negativt på bloggen. Er fullt klar over det, men som hun også sa, jeg er faktisk ikke en negativ person. Jeg synes det er kjedelig å blogge så positivt, vet ikke hvorfor, men sånn har det bare blitt. Om jeg ikke er superglad for noe da.

Det minner meg om en ting... Torsdag var seriøst min lykkedag (hvis man ser bort ifra at jeg ble utestengt fra nettet på skolen da...), jeg lærte meg nemlig stift-salto på trening! Har øvd på det skikkelig lenge, og har ikke fått det til på 3 år eller noe. Fant også ut, at jeg kan kanskje søke om bostipend på særskilt grunnlag siden jeg er i byen så sent hele tiden pga turn osv. LYKKE! Desverre går fristen ut for søknader om stipend på mandag fant jeg ut, så får trolig nok vertfall ikke stipend i år. Blir overlykkelig om jeg faktisk får bostipend og får en skikkelig nice hybel i Molde.

Førsteplass klubbkonkurranse, pokalen får nok en plass på hylla nå ja.

I dag har jeg vært på klubbkonkurranse i turn! Fantes ikke sørlig med nervøsitet heller, for det var ikke akkurat mange som så på, og dessuten hadde vi allerede sikret førsteplassen. Siden det var lubbkonkurranse er det bare konkurranse mellom medlemmene av mtf. Siden det bare er én junior-tropp, hadde de ikke noe annet valg enn å gi oss 1.plass! Dummet meg heldigvis ikke ut på denne konkurransen, så er vel nok så fornøyd.

Så fikk vi pokal! En til hver person, og legg merke til den nye medaljesorten.

Haha, dør av meg selv noen ganger.
iPhone-bilder.... dårlig kvalitet.
NICE!

Var også trener på klubbkonkurranse for 1-4 klasse i går, og det var sykt mange som ville se de små hoppe rundt. Og forresten, i forrige innlegg klagde jeg på ryggen min. For de som lurer, er ryggen min 98% bra igjen.

Til litt andre ting, i morgen, eller egentlig hele uka, kommer det elever fra 10.klasse på hospitering. Gleder meg kjempemasse! Haha, synes det er gøy at folk kommer på besøk på media-linja. Det blir liksom noe litt utenom skole.

 

kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits