desember 2010

Perfekt dag i dag da

Føler jeg må følge denne klisjeen og blogge om nyttårsaften.

Det regner noe helt sykt ute, hater regn. Det positive med at det regner er at det er plussgrader ute.
Jeg tror omtrent alle vennene mine skal ut i kveld, mens jeg sitter hjemme. Herregud jeg har også lyst ut siste dagen i 2010! 
And guess what, nå har jeg et nyttårsforsett. Har faktisk tenkt på det veldig lenge. I 2011 skal jeg spise 5 om dagen! Har planer om å bli sunnere skjønner dere. De som kjenner meg godt vet at jeg egentlig er ekstremt usunn. Ja, det var mitt eneste nyttårsforsett. Man må jo begynne smått.

Kos dere videre i kveld da folkens, og ha et godt nyttår!


It is a winter dreamChristmas eve

Alt startet med en god julemiddag.

Så åpnet vi gaver

Fikk utrolig mye fint, blant annet Sodastream:


Og mye godteri. Har godteri helt til neste år jeg nå.


Bildene er tatt med mitt nye 50 mm objektiv!

Varsel for Los Angeles fredag 24.12.2010

Seriøst, nå sitter jeg her med hoven og sår hals. Snakk om bra tidspunkt å bli forkjølet på da, var jo bare en måned siden sist. HATER vinteren her i Norge. Derfor skal jeg flytte til Los Angeles. Vet dere hvor varmt det er der eller?!

!!!! Sykt. Dette er liksom sommeren her i landet. Prøver å fore meg opp på både Repsils, Doc, og te. For det skal liksom hjelpe mot sår hals og sånt.

Bullshit. Eneste som fungerer er enten selvmord eller som man sier "alle sår leges med tiden". Så jeg får bare vente til det blir over 10 grader ute, da blir jeg kanskje frisk igjen. Om dere ikke så det, synes jeg det ble ganske koselig på nattborde mitt. Ei søt lampe jeg ikke har hatt mulighet til å brukt siden jeg fikk den, og min kjære kopp fra Starbucks.. Jeg savner Starbucks frappucino.

Jeg tente også to lys i går, bare for å få opp julestemningen:

Disse har jeg heller aldri brukt.

Det minnte meg om en ting. Det er jul i dag folkens! God jul, håper dere får alt dere ønsker dere. Jeg sto opp sånn 5 timer tidligere enn vanlig i dag bare for å få med meg Tre nøtter til Askepott. Ikke at den filmen er så bra, men halo, det er jo en klassiker. Så man må jo liksom se den på julaften. Tradisjon ikke sant. Sitter nå også å hører på at Reisen til julestjernen går på TV'n min. Ikke at jeg ser på.

Senere skal jeg til kirkegården, både den som er her i Fræna og den på Røbekk. Jeg går IKKE inn i kirka på de der gudstjenestene. Etter det blir det julemiddag med familien og åpning av gaver!

For alle som lurer; jeg rakk ikke å rydde rommet mitt før jul, haha.

 

Den dagen det blir sommer hele åretHuff, så ble det snø i år også. Så skal det absolutt være overskyet hver dag, så bildene blir helt forferdelige (se eksempel ovenfor). Gleder meg til den dagen jeg flytter til California og opplever sommer hele året sier jeg bare!

Vi på media slutter tidlig vi

Så hærlig med juleferie nå! I går var siste skoledag for meg, resten av medialinja og formgivingslinja. Syns at resten av skolen måtte ha avsluttning i dag og ikke i går.
Vi hadde vanlig skoledag først da, bortsett fra at vi fikk fri i de to siste timene. Jeg stakk til byen med noen fra klassen, og møtte senere på både Liv Maria og Amalie. Da klokken ble halv 5 måtte vi møte opp på skolen igjen. Da skulle hele medialinja samles i festsalen for å spise pizza! Sykt koselig. Alle klassene skulle ha et bidrag til underholdning hver, og det var utrolig mye morsomt å se på!

Nam! Stykkene var kjempestore btw.

Pizzaen fikk vi jo gratis så klart, men jeg hadde jo helt glemt at vi måtte ha med egen drikke. Heldigvis hadde Eirik med seg en stor Pepsi Max som han delte!

Wee.

After that, gikk vi nesten 2 mil for å komme oss til Bjørnsonhuset. Der skal vi forresten ha nyttårsball! Fortalte jeg at jeg er med i den der nyttårsballkomiteen?

På Bjørnsonhuset hadde musikklinja satt opp en konsert.

Irriterende at det absolutt skulle være folk foran meg.Taleeent!Flinke!

I au ska bynnje på musikklinja å sønge kule sangæ. Trist, jeg begynner å legge om til moldenser snart.

Feel like a loner sometimes?
Foto: Ingrid Fredriksen

Kodak Brownie

Disse er fra 1937 forresten:

Kodk Brownie Model F

Kodak Popular Brownie

Foto: Ingrid Fredriksen

Sykt kult.

Desember allerede?

Hahh, merket at det var plutselig evigheter siden mitt siste blogginnlegg. Det har jo skjedd kjempemye siden sist!

For det første har det blitt desember. Det betyr at julekalenderen har kommet frem, og jeg får nå godteri helt gatis hver eneste dag! Skjønner ikke at folk ikke vil ha julekalender. Jeg hadde vertfall ikke klart å si nei til godteri hver dag.


 

Jeg fant også ut at vi måtte jo ha adventskalender på skolen, så nå har alle i klassen kjøpt en gave (vi bestemte oss at alle måtte kjøpe godteri). Gjett hvem som fikk den første gaven...

Meg så klart! Nam.


Har også blitt fan av å spise pizza. Synd at internett på slike resturanger er de verste som finnes. Gå å dø.

Her var jeg og Lovise på Dolly Dimples etter skoletid. Til alles informasjon sovnet jeg på dette bordet.

Har dere begynt å kjøpe julegaver enda?

Det har jeg vettu. Kjøpte alle disse i går:

Og la dem under juletreet på moldetorget.

Nei. Jeg har kjøpt én eneste julegave, og den er sendt til USA! Der er June skjønner dere. Hun er på utveksling i Nebraska, heldiggrisen. Misunner henne som får feire jul i USA... Ellers venter jeg med resten av juleshoppingen til siste uka før jul, og om jeg er ekstra lat, venter jeg helt til 22. desember eller noe. Ikke aner jeg hva jeg skjal kjøpe til folk heller.

Og i morgen, da skal jeg på juleoppvisning! Blir sikkert gøy å se på hva alle andre har gjort i stand. Jeg har til og med vært med på å lage dans til 5-7 klasse. De har high school musical som tema, haha. Nice.

Men akkurat nå, skal jeg spise opp resten av julekalenderen min samtidig som jeg skal lese et helt kapittel i naturfag og gjøre 50 oppgaver. Gleder meg. Prøve på mandag skjønner dere.

 

kontakt: ingridvf@live.no

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits